20 Aralık 2014 Cumartesi

"Ticci Toby"

Eve giden yol uzadıkça uzuyordu. Aracın önünden sonsuza kadar uzuyordu.
Uzun ağaçlardan yansıyan ışık pencerede rastgele desenler bırakıp oynaşıyordu, arada bir mide bulandırıcı bir şekilde gözlerinde parlıyordu. 
Çevresi yolun etrafında orman oluşturan koyu yeşil ağaçlarla doluydu. Tek ses yolun aşağısına doğru inen arabanın motoruydu. Ses sakindi ve huzurlu bir his veriyordu
Gezinti hoş bir şey gibi dursa da, iki yolcu için de gezintiyi "Hoş" yapacak her şey eksikti. 
Direksiyonun ardındaki orta yaşlı kadının cilt rengine uyan kısa,kahverengi,temiz saçları vardı. Yeşil V yaka bir tişört ve mavi kot pantolon giyiyordu. Pırlanta işlemeli küpeleri kesilmiş saçlarının arkasından görünüyordu. Üstüyle uyumlu koyu yeşil gözleri vardı ve ışık onları daha da ön plana çıkarıyordu. Görünüşünde belirli bir ayrıntı yoktu. Televizyonda görebileceğiniz herhangi bir 'normal anne' gibi görünüyordu, ama bir şey onu diğer annelerden ayırıyordu ve bu şey gözlerinin altındaki koyu renkli torbalardı.

Hep gülümseyen birine benzese de yüz ifadesi karanlık ve hüzünlüydü.
Arada bir burnunu çekiyordu.Bazen de dikiz aynasından arka koltukta kollarını göğsüne sıkıca sarıp kambur bir şekilde oturan, başını soğuk cama yaslamış oğluna bakıyordu.

Çocuk normal bir görünüşten yoksundu, onda bir sorun olduğunu herkes açıkça görebilirdi. Karışık kahverengi saçları her yöne doğru dağılmıştı, ve onun solgun, neredeyse gri cildi parlayan ışıkla açığa çıkıyordu. Annesinin gözlerinin aksine onunkiler koyu renkteydi. Beyaz bir tişört ve ona hastaneden verilen bol pantolondan giyiyordu. Önceden giydiği kıyafetler parçalanmış ve kan içindeydi, artık 'giyilebilir' değillerdi. Yüzünün sağ tarafı yarılmış kaşıyla beraber bir kaç kesikle doluydu. Kırık cama çarptığında yaralanan sağ kolu omzuna kadar bandajla sarılmıştı.

Yaraları hiçbir şey hissetmese de acı verici görünüyordu. Asla bir şey hissedemezdi. Bu sadece kendisi olmasının getirdiği bir şeydi. Büyürken yüzleşmek zorunda kaldığı zorluklar, acıya karşı hissiz bırakan nadir bir hastalıkla beraber artıyordu. Daha önce canının yandığını hissetmemişti. Kolunu kaybedip hiçbir şey hissetmeyebilirdi. Ve karşı karşıya kaldığı başka bir bozukluk da ilkokulda ona kısa sürede bir sürü lakap takılmasına ve derslerini evde almasına neden olan, kontrolsüzce tikleyip seğirmesine neden olan Tourette Sendromu'ydu. Elinde olmadan boynunu çatırdatıyordu ve bazen seğiriyordu. Çocuklar onunla dalga geçiyor ve abartılmış seğirme hareketleri yapıp gülerek ona Ticci-Toby diyorlardı. Her şey kötüleşmeye başladığında evde eğitime geçmişti. Bütün çocukların onunla dalga geçtiği veya rahatsız ettiği ortak bir öğrenme alanında olmak onun için çok zordu.

Toby ifadesiz bir şekilde pencereden bakıyordu, yüzünde tasvir edilebilecek herhangi bir ifade yoktu ve birkaç dakikada bir omzu, kolu,veya bacağı seğiriyordu. Arabanın lastiklerinin vurduğu her bir çıkıntı midesini alt üst ediyordu.
Çocuğun ismi Toby Rogers'dı. Ve Toby'nin hatırlayabildiği son şey, arabanın çarpma anıydı. 
Bu düşündüğü tek şeydi. Bayılmadan önce hatırladığı her şeyi tekrar tekrar başa sarıp duruyordu. Ablasının şansı yokken, Toby şanslı olan kişiydi. Kardeşi aklına gelince, gözlerinin yaşarmasına engel olamadı. Arabanın ön tarafı ezilirken ablasının çığlığı yarıda kesilmişti. Toby gözlerini açmadan önce her yer karanlıktı, gözlerini açtığında ablasının bedenini görmüştü. Alnı cam parçaları ile delinmiş, kalça ve bacakları direksiyonun şiddeti altında ezilmiş, karnı sonradan açılan hava yastığı ile içeri çökmüştü. 
Bu,çok sevdiği ablasını son görüşüydü.

Eve giden yol sonsuzluğa uzamaya devam ediyordu. Sebebi annesinin kaza yerini görmekten kaçınmak istemesiydi.
Etraf tanıdık bir yer haline gelmeye başladığında, ikisi de arabadan inip evlerine adım atmaya hazırdı.
Bulundukları yer yan yana antika evlerin dizildiği eski bir mahalleydi. Araba beyaz pencere kenarlıkları olan küçük, mavi bir evin önüne yanaştı.
İkisi de evin önüne park edilmiş eski aracı ve araç yolunda duran tanıdık kişiyi fark etmişlerdi. Toby babasını gördüğünde içinde otomatik olarak yükselen öfke ve hüsranı hissetti. Yanlarında olmayan babasını.Annesi motoru kapayıp kocasıyla yüzleşmeye hazırlanmadan önce aracı araba yoluna sokup adamın yanına park etti. Toby araba kapısını açmak için uzanan annesine sessizce "O neden burda?" dedi. Annesi titrek sesini gizlemeye çalışarak monoton bir ses tonuyla "O senin baban Toby, burda, çünkü seni görmek istiyor." dedi. Toby gözlerini kısıp pencereden dışarı baktı "Yine de Lyra'yı ölmeden önce görmek için hastaneye kadar gelemedi."
"Çünkü o gece sarhoştu balım, süremezdi."
"Tabi, ne zaman değil ki." 
Annesinden önce kapıyı açtı ve araba yoluna doğru sendeledi. Sert bir ifade ile bakışlarını ayaklarına indirmeden önce babasının bakışları ile karşılaştı.
Annesi arabadan çıktı ve arabanın etrafında yürümeden kocasının gözlerine baktı.
Babası karısından kucaklama bekleyerek kollarını açtı. ama annesi yürüyerek yanından geçti ve Toby'yi eve sokmak için ellerini onun omzuna koydu.
Kocası kulak tırmalayıcı bir ses ile "Connie" diye başladı "Eve hoşgeldin sarılması yok ha?" 
Kocasının saçma sözlerini duymamazlıktan geldi ve kolunun altında oğluyla beraber yanından geçip gitti. Babası onları takip etti "Hey, o 16 yaşında ve kendi yürüyebilir."
Connie kapıyı açıp içeri girmeden önce ona düşmanca baktı "O 17 yaşında." 
"Toby, neden odana gidip biraz dinlenmiyorsun? Yemek hazır olunca ben seni çağırırım-" 
Toby sarkastik bir şekilde "Hayır,ben 16 yaşındayım ve kendim yürüyebilirim" diyerek babasına baktı. Ardından merdivenlerden çıkıp odasına girdi ve kapıyı sertçe çarptı.
Küçük odasında fazla bir şey yoktu. Sadece küçük bir yatak, bir dolap, pencere ve eskiden aile oldukları zamana ait aile fotoğrafları. Babası alkoliğin tekine dönüp ailenin geri kalanına şiddette bulunmadan öncesine.

Toby babasının annesiyle tartıştığı zamanı hatırladı, saçını tutup onu zemine doğru eğmişti. Ve Lyra onları ayırmaya çalıştığında, onu itmişti ve kafası tezgahın kenarına çarpmıştı. Toby annesi ve ablasına yaptıkları yüzünden onu asla affedemezdi. Asla.
Toby babası onu ne kadar döverse dövsün umursamazdı, ne de olsa hissedemiyordu, umursadığı tek şey önem verdiği iki insana bilerek zarar vermesiydi.
Ve hastanede beklerken, kardeşi son nefesini verirken, aceleyle oraya gelmeyen tek kişi babasıydı.
Toby pencerenin önünde durdu ve sokağa baktı. Göz ucuyla bir şeyler gördüğüne yemin edebilirdi, ama bunun aldığı ilaç yüzünden olduğunu düşündü. 
Yemek zamanı geldiğinde annesi onu çağırdı, Toby merdivenlerden aşağı indi ve tereddüt ederek babasının karşısına,annesi ve boş sandalyenin ortasındaki yere oturdu.
Anne ve babası yemeklerini yerken sessizlik vardı, ama Toby yemeyi reddetti. Bunun yerine ifadesiz bir şekilde babasını izledi.
Annesi babasına attığı bakışı yakaladı ve onu dirseği ile dürttü.Göz ucuyla ona baktı ve sonra dokunulmamış yemeğine döndü.

Toby yatağına yattı, örtüyü kafasına kadar çekti ve pencereye baktı. Yorulmuştu ama uyuyabilmesine imkan yoktu. Uyuyamazdı, düşünecek çok şey vardı. Annesinin sözlerini dinleyip babasını affetmek ya da kin tutup affetmemek konusunda ikileme düşmüştü.
Kapının gıcırdayarak açıldığını duydu ve annesi içeri girip yatağına oturdu. Ona ulaştı ve Toby'nin ona dönük olan sırtını ovaladı.
Usulca konuştu "Biliyorum zor bir durum Toby, inan bana, anlıyorum. Ama sana söz veriyorum her şey düzelecek."
Toby masum,titrek sesi ile "Ne zaman gidecek?" diye sordu. Connie bakışlarını ayağına indirdi "Bilmiyorum balım, sadece bir süreliğine kalıyor." diye cevap verdi.
Toby cevap vermedi. Yaralı kolunu göğsüne yakın tutarak duvara bakmaya devam etti.
Bir kaç dakikalık sessizlikten sonra,annesi derin bir nefes aldı, eğilip yanağını öptü ve odadan çıkmak için kapıya yürüdü. Kapıyı kaparken "İyi geceler." dedi.

Saatler yavaşça geçiyordu, ve Toby dönüp durmayı bırakamamıştı. Hayal gücünün çalışmasına izin verdiği her an tekerlerin gıcırdamasını, ablasının çığlığını duyuyor ve kontrolsüz bir şekilde sarsılıyordu. Sırt üstü yatarak üstündeki örtüleri attı, yastığını yüzüne çekti ve ağladı. Dışarı verdiği her nefeste göğsünün inip kalktığını hissediyordu. Kendi acınası sızlanmalarını duyuyordu. Yastığı yüzüne bastırmasaydı çığlık atıyor olurdu. Bir kaç saniye sonra yastığı yüzünden attı ve kalktı, eğilip sert bir şekilde nefes alırken kafasını tuttu, gözyaşları yüzünden aşağı akıyordu. İçinde tutmaya çalıştı,ama titreyerek otururken sızlanmayı kesemedi. 

Havayı iyice içine çekti, ardından sakinleşmek için derin nefesler alırken pencereye gidip dışarı baktı. Gözlerini ovuşturdu ve sokağın karşısındaki çam ağacı grubuna baktı. Bir anda durdu, ve gözleri sokak lambasının altında duran bir şeye odaklandı. Kulaklarında bir çınlama duydu ve uzağa bakamadı. Bu figür sokak lambasından 60 cm kadar kısaydı, kolları iki yanından sarkıyordu ve olmayan gözleri ile ona bakıyordu. Hiçbir özelliği yoktu. Gözler, ağız, burun yoktu. Yine de Toby'nin hipnotize olmuş bakışlarını kendinde tutuyor, onun içine işliyordu. Kulaklarındaki çınlama sesi her saniye artıyordu ve sonra her şey karadı. 

Ertesi sabah Toby yatağında uyandı. Değişik hissetti. Hiç de yorgun değildi, ve bilinci tamamen yerine geldiğinde, uyanık bir şekilde yatmış gibi geldi. Kafasından hiçbir düşünce geçmiyordu. Yavaşça ayağa kalktı ve duvara doğru sendeledi, doğrulduğunda başının döndüğünü hissetti. Kapıya ilerledi ve aşağı indi. Anne ve babası masada oturuyorlardı, babası tezgahın üstünde duran televizyona bakıyordu, annesi de elindeki gazeteyi okuyordu. Toby'nin arkasından geldiğini hissedince bakışlarını hemen ona çevirdi.
Annesi tereddüt ederek gülümsedi "Günaydın uykulu kafa, uzun süredir uyuyorsun." 
Toby yavaşça saate baktı, 12:30'u gösteriyordu.
"Sana kahvaltı hazırladım ama soğudu, seni uyandıracaktım, ama uykuya ihtiyacın olduğunu düşündüm." Oğlu ona cevap vermeyince neşeli ifadesi endişeye dönüştü "Sen iyi misin?"
Toby tökezleyerek babasının yanına oturdu. Bir boşluk hissediyordu, hareketlerini kontrol edemiyordu. Yaptığı her şeyi görüyordu, ama yaptığı şeyler beyninde kalmıyordu. Babasının koluna uzandı, ama eline bir tokat yemişti. Babası aniden ona döndü ve sandalyesini ayağıyla itti "Bana dokunma çocuk!" diye bağırdı.
Annesi ayağa kalktı "Tamam sakin ol! Bu ihtiyacımız olan son şey!" 

Günler geçti, ve her şey olduğu gibi kalmaya devam etti. Connie zamanının çoğunu evi temizleyerek ,ve onun kaba eşi de emir vererek geçirdi. Kazadan öncesiyle aynıydı. 
Toby odasından hiç çıkmadı. Yatağında oturup, titriyordu. Zihni merak ediyordu, ama düşünceleri hatırlayamayacağı kadar hızlı bir şekilde değişiyordu. Kafese konulmuş bir hayvan gibi küçük odasında dönüp duruyor, pencereden bakıyordu. Sağlıksız kısır döngü devam ediyordu. 

Connie hala kocası tarafından itilip kakılıyordu, fazla pasifti, Toby hala odasındaydı.
İkinci kez düşünemeden önce, ellerini kemirmeye başlıyordu, derisini yoluyordu. Kanayıncaya kadar onları çiğniyordu. Yine aynı hareketleri yaparken annesi odaya girdiğinde, korkmuş bir şekilde tepki verdi. Onu hızlıca aşağı indirdi ve ilk yardım malzemelerini bulup ellerini sardı. Onun yanından ayrılmayacağını söyledi.



Kendini o kadar izole etmişti ki artık başkalarının yanında olmaktan nefret ediyordu. Hafızasında da aksaklıklar oluşmaya başlamıştı. Dakikaların, saatlerin, günlerin ve haftaların anılarını unutmaya başlıyordu. Konuşulan konuyla alakasız,mantıksız şeyler söylüyordu. Bulaşıkları yıkarken lavaboda köpek balıkları görüyordu, yastığından cırcır böceklerinin seslerini duyuyordu, odasının penceresinden hayaletler görüyordu. Bütün bu mantıksız şeyler onu bir danışmanın odasına götürmüştü. Annesi ruhsal sağlığı açısından endişeliydi, ve hissettikleri ile ilgili bir profesyonelle konuşmasının iyi olacağını düşünüyordu.


Connie Toby'nin elini tutarak onu binaya soktu. Bir masanın önüne getirdi ve diğer taraftaki bir kadınla konuşmaya başladı.
Kadın "Bayan Rogers?" diye sordu.
Connie başını salladı "Evet benim.Buraya doktor Oliver'ı görmek için Toby Rogers ile birlikte geldik."
"Evet, burdan buyurun." 
Kadın ayağa kalktı ve uzun bir koridorda onlara rehberlik etti. Toby kadının topuklu ayakkabılarının sert,tahta zeminde çıkardığı sesi dinleyerek duvardaki çerçevelenmiş resimlere baktı. Kadın, içinde bir masa ve 2 sandalye bulunan bir odanın kapısını açtı. "Bir kaç dakika burda otursun, doktoru getirmeye gideceğim." Gülümsedi ve kapıyı açık tuttu.
Toby içeri girdi ve oturdu. Kapı arkalarından yavaşça kapanırken kadına ve annesine baktı. Etrafını inceledi ve sıkıca bandajlanmış elini kaldırıp ısırarak açmaya çalıştı. Ama işi, kapı açılıp içeri siyah-beyaz noktalı elbisesi olan, sarı saçlı bir kadın girince bölünmüştü. Elinde tutturmalı dosya ve kalem vardı. Gülümseyerek "Toby?" diye sordu.
Toby ona bakıp başını salladı.
"Tanıştığımıza memnun oldum Toby, ben Doktor Oliver." elini ona doğru uzattı ama bandajları fark edince tereddüt ederek geri çekti. "Ah," boğazını temizleyip masanın karşısındaki sandalyeye oturmadan önce gülümsedi.
"Şimdi sana bir kaç soru soracağım, mümkün olduğunca dürüst bir şekilde cevapla, tamam mı?"
Toby başını yavaşça salladı ve bandajlanmış ellerini kucağında tuttu.
"Kaç yaşındasın Toby?"
Sessizce cevapladı "17"
Kadın bunu dosyaya tutturduğu kağıda yazdı.
"Tam adın nedir?"
"Toby Erin Rogers"
"Doğum günün ne zaman?" 
"Nisan'ın 28'i"
"En yakın akrabaların?"
"Annem,babam ve..." durakladı, "a-ablam."
"Ablana ne olduğunu duydum canım...gerçekten üzgünüm." Yüz ifadesi üzüntülü, acır bir ifadeye döndü.
Tobby başını salladı.
"Kaza hakkında bir şeyler hatırlıyor musun Toby?" Toby bakışlarını ondan kaçırdı. Zihni bir süreliğine boşlukta kaldı. Kucağına baktı, ve hafif bir çınlama sesi duydu. Gözleri iyice açıldı ve donakaldı.
Danışman "Toby?" dedi.
"Toby dinliyor musun?"
Toby omzuna kadar inen bir ürperti hissetti ve tekrar dondu, yavaşça kapıdaki küçük pencereye baktı,  onu gördü. Karanlık, yüzsüz figür, ona bakıyordu. Ona bakakaldı, çınlama sesi danışmanın bağırması araya girinceye kadar arttı.
"Toby!" diye bağırdı.
Toby sıçradı ve sandalyenin kenarından düşüp köşeye doğru gitti.
Doktor Oliver ayağa kalktı, dosyasını göğsünde tutuyordu. Gözlerinde şaşkın bir ifade vardı.
Toby onun gözlerine baktı, seğirtirken nefesi kesiliyordu.

O gece Toby yatağında yatıyordu. Tavana odaklanmış bakışları dalgındı. Koridordan gelen ayak seslerini duyduğunda uyuyakalmak üzereydi. doğrulup kapıya baktı, kapı sonuna kadar açıktı. Işık yoktu, her yer penceresinden gelen mavimsi ay ışığı ile aydınlanmıştı. Ayağa kalktı ve yavaşça kapıya yürüdü, ardından sonuna kadar açık olan kapı aniden yüzüne kapandı. Yutkundu ve geriye düştü. Yere çarptığında kesilen nefesi yüzünden derin nefesler alıyordu, gözleri iyice açılmıştı. 

Tekrar ayağa kalkmadan önce bir kaç saniye bekledi.  Bandajlı eliyle kapı kolunu tuttu ve açtı. Karanlık koridora baktı ve parmak uçlarında yürüyerek odadan dışarı çıktı. Aşağı inerken koridorun sonundaki pencereden gelen ay ışığı karanlığı aydınlatıyordu. Etrafındaki ayak seslerini duyabiliyordu, küçük ayaklardan gelen sessiz adımlara hafif bir kıkırdama sesi eşlik ediyordu. Küçük bir çocuğun kıkırdayarak koşmasına benziyordu. Koridor hatırladığından daha uzundu. Sonsuz görünüyordu... Hastaneden eve gelen yol gibi. Önündeki kapının gıcırdadığını duydu.
 Titrek bir ses ile seslendi "Anne?" 

Aniden arkasından bir kapı çarptı ve yerinde sıçrayarak arkasına döndü. Arkasından gelen ürkütücü bir inilti duydu,kulağına gaklama sesi gibi gelmişti. Dönebildiği kadar hızlı bir şekilde döndü ve ölü olan ablasıyla yüz yüze geldi. Gözleri beyaz, cildi solgundu. Çenesinden deri parçası ve kaslar sarkıyordu, alnından fırlayan cam parçaları vardı, sarı saçları  her zamanki gibi at kuyruğuydu, kanla kaplanmış gri tişörtünü ve şortunu giyiyordu. Bacakları olmaması gereken bir şekilde bükülmüştü. Boğuk bir ses çıkarak Toby'nin yüzünden sadece bir kaç santim ötede duruyordu.

Toby bağırdı ve geriye düştü. "AHH!" geriye doğru emeklemeye başladı, ablasıyla kurduğu göz temasını bırakamıyordu. Boş, ölü gözler. Sırtı bir yere değinceye kadar geri gitti.
Bir saniyeliğine durdu. Kendi nefesi ve ağlaması dışında hiçbir ses yoktu. Yavaşça yukarı baktı ve arkasında duran yüzü olmayan uzun adamla karşılaştı. Onun ardında da yaşları 3 ile 10 arasında değişen ve gözlerinden siyah sıvılar akan çocuklar vardı.
Toby çığlık attı ve kalkabildiği kadar hızlı bir şekilde kalktı ancak ayak bileğine dolanan koyu-siyah dokunaçlara takılmıştı. Karın üstü düştü ve ciğerlerindeki bütün hava boşaldı. Çığlık atmaya çalıştı ama sesini çıkaramadı. Her şey kararmadan önce hırıltılı bir şekilde nefes aldı.

Toby bir sıçrama ile uyandı. Çığlık atarak doğruldu, nefessiz kalmıştı. Bandajlı elini göğsüne koydu. Sadece bir rüyaydı...sadece rüya. Yatağına yattı ve yan döndü. Derin derin nefes alırken üstünden ağır bir yük kalkmış gibi hissediyordu. Ayağa kalktı ve pencereye yürüdü. Hiçbir şey görmedi. Orda hiç kimse şey yoktu. Ne hayalet,ne de bir figür. Hiçbir şey.
Kapıdan babasının öksürme sesini duydu.Kapısı kapalıydı.
Oraya doğru yürüdü ve açtı. Bir kez daha koridora baktı. Aşağı indi ve mutfağa girdi, babasını oturma odasında sigara içerken gördü.

Toby bir kaç saniye bekledi ve göğsünde yanan bir şey hissetti.
Derin,kaynayan bir öfke onu esir aldı. Zihnindeki hayali sesleri duydu.
"Yap şunu,yap şunu,yap şunu," diye bağırdılar. Arkasını döndü ve kollarını tuttu. Hastaneden eve geldiğinden beri geçen haftaların aksine bu kez kendini kontrol edebildiğini hissetti. Sesler araya girmeden önce düşüncelerinin kafasında kaldığını fark etti. "Öldür onu, o yanında değildi, yanında değildi,öldür onu,öldür onu," sesler devam etti. Toby titredi. Hayır. Hayır öyle bir şey yapmayacaktı. Ne, deliriyor muydu? Hayır. Kimseyi öldürmeyecekti. Yapamazdı. Babasından nefret ediyordu, ama öldürecek kadar değil.

Bu kadardı. Zihni tekrar boşluğa düşmeden önceki son düşünceleri bunlardı. Kafasındaki seslerin etkisi çok fazlaydı. Sessizce babasının arkasından yürüdü. Tezgahta duran bıçaklığa ulaştı ve en büyük bıçağı eline aldı. Sıkıca kavradı. Göğsünde yükselen bir duygu hissetti. Kıs kıs güldü "Heh... heheh… hehehehehe! HAHAHAHA!" o kadar çok güldü ki nefes alamaz hale geldi. Babası hayvansı bir güç onu yere itmeden önce arkasını dönmüştü. "Ne!" Elinde mutfak bıçağını tutan çocuğa baktı. "Toby ne yapıyorsun?!" doğrulmaya başladı ve kendini savunmak için kollarını önüne tuttu ama daha fark etmeden Toby onun üstüne binmişti. Boynunu tutmak için ellerini uzatmıştı, ama babası bileğini tutarak onu durdurdu. "Dur! Çık üstümden seni küçük pislik!" diye bağırdı ve diğer eliyle Toby'nin omzuna bir yumruk savurdu, ama onu durduramadı. Toby'nin gözlerindeki bakışlar aklı başında birin bakışları değildi. Sanki bir şeytan onu kontrol ediyormuş gibi görünüyordu.

Bağırdı ve bıçağı babasının göğsüne saplamak üzere kaldırdı ama babası tekrar bileğini tuttu. Onu üstünden itmeye çalıştı, ama Toby doğrudan yüzüne sert bir tekme indirdi. Babası geri çekildi ve tokat atmak için kolunu geriye çekti, ama Toby ayağa kalktı ve bıçağı omzuna sapladı. Baba yüksek bir sesle bağırdı ve bıçağı çıkarmaya çalıştı, ama yapamadan, Toby suratına bir yumruk savurdu. Yumruklarını kafasına geçirmeye başladı, gülüyor ve hırıldıyordu. Boynunu çıtlattı ve bıçağı tutup babasının omzundan çıkardı. Daha sonra bıçağı göğsünün derinliklerine ve defalarca kez karnına sapladı. Kan dışarı fışkırıp her yere sıçrıyordu. Babasının bedeni hareketsiz kalıncaya kadar durmadı. Bıçağı yanına attı ve öksürüp kesik nefesler alan bedenin üstüne eğildi. Ezilmiş yüzüne baktı ve bir çığlık sessizliği bozana kadar seğirerek izledi. Annesi bir kaç adım ötede durmuş, ağzını kapamıştı, göz yaşları yüzünden aşağı süzülüyordu.

"Toby!" diye bağırdı "Bunu neden yaptın?!" Ağlıyordu "N-Neden!"
Toby ayağa kalktı ve babasının kanlı cesedinden uzaklaşmaya başladı. Mutfağa geri gitti. Elindeki bandajlara baktı, kan içindeydiler. Evden çıkıp koşmadan önce son bir kez annesine baktı. Garaja koştu ve elini kontrol paneline vurdu, kapıyı açma düğmesine bastı.

Dışarı çıkmadan önce içi vida ve paslanmış raptiyelerle dolu kavanozların bulunduğu masanın üst tarafındaki iki baltayı gördü. Bir tanesi yeniydi, turuncu sapı ve parlak demiri vardı. Diğeri eski, tahta saplıydı,körelmişti. İkisini de aldı ve masaya baktı. Bir kutu kibriti ve masanın altında kırmızı kutudaki benzini gördü. İki baltayı da tek eline aldı ve garajdan çıkmadan önce kibrit ve benzini aldı.

Daha sonra araba yolundan aşağı koşup sokağa çıktı. Odasının camından görünen sokak lambasına yaklaşırken polis araçlarının uzaktan gelen siren seslerini duydu. Arkasını döndü, kırmızı-mavi ışıklı araçlar sokaktan geçti. Toby bir kaç saniyeliğine durdu, ardından benzin kutusunun kapağını açtı ve onu sokağın her bir yanına saçarak koştu, sonra da ağaçların arasında daldı. Dipte kalan benzini de döktükten sonra cebinden kibritleri çıkardı. Bir tanesini kutuya sürttü ve hemen yere attı. Attığı anda alevler etrafında patladı. Ateş ağaçlara, etrafındaki çalılara sıçradı. Ne olduğunu anlamadan etrafı ateş ile çevrilmişti. Ormana doğru gerilerken polis arabalarının siluetleri alevlerin ardından görünüyordu. Etrafına baktı ama görüşü bulanıktı, kalbi hızlıca çarpıyordu, bir süreliğine gözlerini kapadı. Bu kadardı. Son gelmişti.

Toby omzunda bir el hissetti. Gözlerini açtı ve omzundaki uzun kemikli, büyük beyaz eli gördü. Kolu takip etti ve onun uzun, karanlık figüre ait olduğunu gördü. Siyah bir takım elbisesi vardı, ve yüzü tamamen boştu. Toby'nin küçük bedeni önünde yükseliyordu, ona bakıyordu. Arkasından dokunaçlar çıktı. Ve Toby'nin bakış açısı bulanıklaştı, etrafını kulaklarındaki çınlama sarmıştı. Her şey karardı.
Bu kadardı. Son gelmişti. Toby Rogers böyle ölmüştü.



Bir kaç hafta sonra Connie kız kardeşinin mutfağında oturuyordu. Kardeşi, Lori yanında oturmuş kahve içiyordu.
3 hafta kadar önce, Connie kocasını ve oğlunu kaybetmişti, ve ondan bir kaç hafta önce de kızı bir kazada ölmüştü. O zamandan beri kız kardeşinin evinde kalıyordu. Onu meşgul tutan polisler, olayı yeni bitirmişlerdi, ve olay 2 hafta önce açıklanmıştı. Dünyanın odağı daha yeni olaylara kaymıştı bile.
Lori televizyondan haber kanalını açtı. Sunucu yeni bir haber başlığını tanıtıyordu.
"Yeni haberlerimiz var! Dün gece 4 kişinin cinayete kurban gittiği bildirildi. Henüz  bir şüpheli yok, kurbanlar gecenin geç saatlerinde ormana giren orta okullu çocuklardı. Çocuklar dövülmüş ve ölene kadar bıçaklanmıştı. İnceleme ekipleri olay yerinde bir cinayet aleti buldu. Görebileceğiniz gibi bu eski körelmiş bir balta." Ekrandaki resim değişti ve yerine olay yerinde bırakılan baltanın görüntüleri geldi. " Ekipler potansiyel bir şüphelinin adını belirttiler, Toby Rogers, bir kaç hafta önce babasını ölümüne bıçaklayıp  kaçışını ormanı ve sokağı ateşe vererek gizlemeye çalışan 17 yaşındaki çocuk. Herkes çocuğun yangında öldüğünü düşünse de inceleme ekipleri bedeni bulunmadığı için onun hala hayatta olmasından şüpheleniyorlar"


Ç.N:
İşte benim Toby'im ^_^ Bu arada o gerçekten ölmedi,
Slenderman'in Proxy'si, yani vekili olmuş durumda. Kaynaklardan aldığım bilgilere göre Slenderman onun hafızasını silmiş ve yardımcısı yapmış. İşte bu yüzden o çok özel >o< 
[By Kastoway]

279 yorum:

  1. İşte bu be iste bu be helal olsun size aylarca aradığım pasta sizde be valla helal olsun hiç bozmayın özelliğinizi*ω*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ha ha :D
      Beğenmene sevindim :D

      Sil
    2. hey rei masky ya da hoodie nin hikayesi vsrsa çevirebilirmisin ?

      Sil
    3. Şey, onun araştırmasını yaptım da o ikisi aslında CP karakteri değilmiş ya :/

      Sil
    4. Masky ve Hoodie de Proxy'ler. Ama sadece öyle geçiyorlar, özel bir hikayeleri yok :)

      Sil
    5. Onları dizileri var Marble Hornets diye internetten izleyebilirsin.

      Sil
    6. Evet :D
      Reklam olur diye söylemek istemedim -,-

      Sil
  2. Teşekkürler Rei. Sayende Toby'i de tanıdık ^^ Ama bi sorum var. Resimde Tobynin maskesi mi var?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet var :3
      Bu Ticci Toby'nin devam hikayeleri olduğunu biliyorum ama nerden bulurum bir fikrim yok. Toby'nin ağzının sol tarafı yırtıldığı için dişleri gözüküyor. By yüzden de maske takıyor.

      Sil
  3. Aynen maskesiz hali de aşağı yukarı bu şekilde : http://i.hizliresim.com/Vg6V2B.jpg Yine harika bir çeviri olmuş Rei eline sağlık ^_^ Devam hikayeleri Deepweb'tedir. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deepweb'e girmek isterim ama bunu kendi leptopumdan yapmam o_O
      Biri benim IP'mi alıp suç işlerse evimin önünde FBI'ı bile bulurum :D
      Anonimliği tam sağlamam gerek :3

      Sil
    2. Abi gidip tordan girince gizlenmion mu?!?

      Sil
    3. Kulağa öyle geliyor, ama Tor seni gizlemiyor o_O
      Senin IP'ni alıp başka birine, başka birinin IP'sini alıp sana veriyor.
      Ben Deepweb'e girdim ve Internet Download Manager açık kalmıştı...ve...otomatik indirme yaptı T_T
      Deepweb'den bir şey indirmek yapılabilecek en büyük hatalardan biri :D

      Sil
  4. Bak ya o kadar istedim toby i şimdi o kadar uzun ki okumaya üşeniyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oku oku emin ol okuduğuna değer ^_^

      Sil
    2. Ben bunu çevirirken gözlerim yanıyordu :D
      Oku da çevirdiğime değsin yani :D

      Sil
  5. Keske bunlar gercek olsa Ticci Toby,Slender Man,Masky filan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke :3
      Slenderman'in proxy'si olmak isterdim :D

      Sil
    2. Aynen slender benim en sevdiğim gerçek olsa herkesi öldürürüm elçisi olmak için ailem ve arkadaşım dışında tabi

      Sil
    3. Slender beynini yıkarsa aileni ve arkadaşlarını hatırlamayacaksın o_O

      Sil
  6. birsey diycem ben bu yazıyı okuduktan sonra odama gidiyodum tuvalet var bizim koridorda sonra bembeyaz bisey gordum tuvalette odama kosarak gittim ama sonra bktım koridorun ısıgını acık bırakmısım oysa ben kapadıgımı hatırlıyorum. Zaten ailem uyuyodu . Sonrasında uyuyakalmısım sabah kalkınca icimde elime bir bıcak alıp bana yanlıs yapan herkesi olduresim geldi. hemde herseyi pek net hatırlamıyorum daha dun ne yedigimi unuttum ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da şu ışık olayı oluyor arada :D
      Kapadığıma eminken açık buluyorum :3
      Ama en iyisi bu tür olayları fazla düşünmemek o_O Yoksa delirirsin

      Sil
    2. Ama ciddiyim hepsi oldu ten rengimde solmaya basladı :((

      Sil
    3. Evimin adresini ve en yakın arkadaslarımı unuttum?

      Sil
    4. Kendim istemedigim harketleri yapıyorum valla abartmıyom mesela üsemedigim halde titriyorum kulagıma hep yakınlasan ve uzaklasan cınlama sesleri geliyo

      Sil
    5. Slenderman'e haber verelim, oldukça iyi bir Prxy adayısın o_O

      Sil
    6. Arkadasıma anlattım bunları kız annesinyle babasının arasında yattı 13 yasında *-*

      Sil
    7. Ama ciddiyim daha gecen hangi okulda okudugumu ve adresimi unuttum :( dun sabah yanımda kendini bogup olen arkadasımı gordum lan sndndddıdb odum b**uma karıstı gece hic uyumadım bu yuzden cunku her gun kabus goruyorum ssjsjsjsjs yine gordum beyaz bi sey yine kactım korktum htta psikoloji doktoruna gittim beni anlayamadılar :(( ve de foktora gittim tenimin rengiyle ilgili o da son gunlerde hastalık gecırdın mı dedi hayır dedim kadın soylicek bisey bulamadı bir gune gecer dedi hala aynı solmaya devam ediyorum ddbjdmsbsbse
      Umutsuz ben :( sanssız ben aslında garip ben djdbdjdljsb ben jeff hayranıyım dbdbkdlssnbd :(( skbdddndbıendb dnnehejekekdd anneme bile hastayım dedim o kadar kotu sırf ck guvendigim bi arkadasım biliyo o da korktu zatn nedir basıma gelenler bi kız bu kadarmı sanssız olur djshsdbdbdlsmsb

      Sil
    8. Bi de bugun arkadasıma cakı cektim beni sinirlendirdi die kdndbbfls

      Sil
    9. Bloguma ilginç insanlar gelmesi hoş bir şey aslında o_O

      Sil
    10. sacma bir gulus vardı suratımda sonra arkadasımın kolunu cizik attım cakıyla cok güzel gozukuyodu sonra diger kolunu da cizdim :3 ♥ bunu kimseye anlatmadım awkejdbaisnsb deli biri haline geldim yahu . eski sevdicagzımın eli elime degdi bugun okuldayken o baska elleri tuttugu icin onun ellerini kesesim geldi :( dnskslwoejdn deliyim lan ben snnnlsksbsbsk
      Nolcak benim bu halim skslsjsbdd fondoten suruyom suratıma filan artık msnskslsbsıw

      Sil
    11. Ne söylesem bilemedim :D

      Sil
    12. Bende bilemiyorum delirdim.hatta beni nerdeyse polise sikayet ediyodu kolunu cizdigim arkadasım. Son anda bak kolunu cizdim öldürüm kıymam kimseye de dedim korktu da öyle sustu. La iki koluma da kazıdım kendi adımı yazın nasıl giycem kısa kollu hicbir fikrim yok . ;(

      Sil
    13. İyi fikir ama bütün yaz bandajla mı gezcem o da var *-* :D

      Sil
    14. Bütün yaz uzun kolluyla gezmekten iyidir :D

      Sil
    15. aynen :D *-*

      Sil
    16. Aynen de arkadasım bi gun once beni ormana cagırdı annem cantamı hazırlamıs ben hepsini sakladım dolabıma evde bıcaktır filan bissuru sey aradım baltayla bıcak buldum filan aldım koydum cantama filan anneme caktırmadan iste gittik ormana minibüsle iste ormanın baya icine ilk bi kadın cıglıgı duyduk dort bes kere takmadık sonra yuruduk daha arka taraftan bi ses geldi durdk filan baktık bisey yoktu ama onun yerine baska bisey gormus arkadasım beyaz yuzlu bisey gordum sonra arkadasım dedi yok daha neler diye ben sasırdım sen de mi gordun dedim neyi dedi beyaz yuzsuz bisey dedim aynen dedi ikimizde elimizden geldigince kactık sonra durduk bi yerde arkadasımın durbunu vardı onla baktım dort kisi gorduk filan biraz yakınlastık onlara filan onlardan biri digerlerinin boyuna fark atıyodu o bizim ilk gordugumuzdu . Ben cıkardım baltayla bıcagı biri ya da bisey bize yaklasırsa bunu kullanmaktan cekinme dedim sende ne isi var bunun dedi ilk basta ama sonra onların bize yaklastıgını gorunce tamam cekinmem dedi gecti on onbes dakkika kostuk dolmus duragına geldikte onlar da bizim yanımıza yaklasıyodu falan bi kez daha baktık ama cidden baya yakındılar tam o anda minibüs geldi hadi bas lan gaza filan dedik cabuk gittik ama ben eve donunce dedim bari fotogarf filan cekilseydik onlsrsa uff filan dedim arkadasım dedi evet onlarda seni oldurmeyi cok ister filan dedi ilk hmm dedim ama sonra doru diyon dedim ama hla keske foto cekilseydik filan diyom :dd lsnsssjksn

      Sil
    17. Bildiğin CP yazmışsın sen -,-

      Sil
    18. Ciddiyim ben sahidim var bu sefer sjsjsjss . Hemde arkadasımın evindeim su an arkadasımın mutfagında bole beyaz bisi vardı gittim kayboldu. Arkadssımın 1 bucuk yasında arkadası var aglamaya basladı ısık yanmasına ramen filan ben ters ters yurudum swjsbshqmsb

      Sil
    19. Lan kim yzdı bu sacmalıgı aynen cp ye benzemis la bu o_O lan benin adıma sacma seyler yazmayın-_- Yaw ben bole bisi olsa bile yazmam cok sacma bisey ben olsam reinin yerinde cp die paylasırım la bunu :ddd
      -sa ben toby nin cakma versiyonu(hani toby e benzemeye baslayan insankızı snsbsslnsbshslsnnsjs) bi daa yazmayın bole seyler komigime gidiyo :ddd

      Sil
    20. lan bugün bilgisayarımın hemen yanındaki aynaya baktım mal mal somurtmaya başladım ama oysa ki en iyi arkadaşım-öz mü öz kardeşim dediğim kız benden nefret ettigini söyledi yani kızgındım sjsjsj göz bebklerim küçülüyo gülerken hemde bizim evin arkasında korkunc bi ev war hatta bi ara o evin altına giden bi tünel filan var diolardı aman neyse dün gece 4.30-5 gibi biri daa dgrusu bsey gördüm gittikce uzaklastı bi de cocuk yuvası var orman gibi orası da la bi kere gitmistim oraya tüyler ürpetici bi yer her yerde agac heryerde cocuk (baska ne olcaksa nasıl olsa cocuk yuvası :Ddd )filan artık odamı degistirmeyi dusunuyom salon mesela :Dd neyse iste oraya doru yurudu bisey de kedidir kesin ama korkuyorm hmde ckk .s :Dd XD :ddd sırf korkumdan çevşenle uyuom la ben sjsjsjs d:DSd.ADS.SA..ASd.ad.A.D.a

      Sil
    21. Ev adresimi felan unuttum demişsinde siteyi unutmadınmı? :d

      Sil
    22. Nice lie bro

      Sil
  7. Ben maskynin yardımcısı •﹏•

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoodie falan :D

      Sil
    2. Hepinizi sırf seni öldürmicez maskyle rei daha yaz sen güzel seyler yazıyon :d

      Sil
    3. Beni öldürmek isteyen başkaları olursa korursunuz artık *-*

      Sil
    4. Evet onu öldürürüz :D Yani seni öldürmek isteyeni :D

      Sil
    5. Burdan beni öldürmek isteyenlere mesaj gönderiyorum -,- :D

      Sil
    6. Evet sizi buluruz :D

      Sil
    7. Duydunuz düşmanlarım, arkanızı kollayın >o<

      Sil
    8. :D valla buluruz öldürürüz :D

      Sil
    9. Bizimle ilgili de hikaye yaz bulursan :D

      Sil
    10. Tamam :D Gel arkadas olalım rei :D

      Sil
    11. Bişey diycem biz dün dısarıda degildik ki :D Hemde çakma oldugu cok belli :D
      Cidden gel kanka olak :D

      Sil
    12. Ben Toby, Hey Masky Hey Masky Hey Masky Hey Masky Hey Masky Hey Masky Hey Masky Hey Masky Hey Masky Hey Masky Hey Masky Hey Masky Hey Masky Hey Masky Hey Masky Hey Masky Hey Masky Hey Masky Hey Masky Hey Masky Hey Masky !!!!!!

      Sil
    13. sdjhjs. Masky= -_-

      Sil
  8. Evet ben Hoodie hepinizi bulup Masky le öldürcez :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sen hariç sen daha yaz bloğuna :DD

      Sil
    2. Masky le yorumları okurken dikkatimizi cekti o bizim gibi olan kişiyi bulcaz bizden biri olsun :D kız mı erkek mi o ?

      Sil
    3. Benim bir bilgim yok o_O

      Sil
    4. Hm.Tamam.Eyvallah Rei yine de :D

      Sil
    5. O garip insan benim snsnkslsnsnsjsm ;( meraba herkese kızım la ben dkslsksn yazmıstım sıalsbdjdmdjd ama ben kendim daha rahatım kimseye uymak istemiyom sslssnnjslslsjsns
      uu masky e selam cok hayranım jeff ve masky e mdmıssjksbsbsms :D

      Sil
  9. Masky ile ilgili bir hikaye yazar mısın :) ? Uydurabilirsin de benim için fark etmez.İçinde Masky ' im olsun yeter :) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu bana mıydı? o_O
      Masky'nin orijinal hikayesini bile bulamadım daha :D

      Sil
    2. Hmm :D :) tamam bulursan yazarsın :)

      Sil
  10. Okumaya üşendim başta okumaya am helal Rei ndndj Uzun ve mütüş.

    Slendy! OMG SLENDER ADAMIM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Slendy.. :D
      Ve okduğun için ben teşekkür ederim *-*

      Sil
  11. Yeah! My Turkish Story !

    YanıtlaSil
  12. bütün cp leri seviyorum ama ticci başka

    YanıtlaSil
  13. Korktum, açık açık korktum ve gece uyuyamadım. Normalde etrafta "ŞİLENDOOOŞ" diye dolaşan ben. Ama harika bir kurgu ve hikaye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı Cp'lerde kurgunun yanında betimlemeler de ayrıntılı oluyor bu yüzden tadından yenmiyor ^^

      Sil
  14. İngilizcesini okumuştum :,D Toby ya... Okuduktan sonra 'Bunu nerde okudum lan ben?' diye kendime sordum. Cevap internet neyse konumuz bu değil :D Konu şu: Slendy gelip beni almalı! Daha dün kardeşimi bıçaklıyordum! -.- Slendy gel enough!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her şeyi çağırmak için ritüeller var ama Slenderman için yok -_-
      Bence haksızlık o_O

      Sil
    2. o slendy reis onu çağramazsın o kafasına göre gelir gider

      Sil
    3. Aslında dolaylı olarak çağırabilirsin :D
      Sadece nasıl yapacağını bilmen gerek :3

      Sil
  15. Kate i de yapar mısın oda proxy

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki de Proxy'ler için ayrı bir zaman dilimi ayırmalıyım o.O

      Sil
    2. İyi olur. Masky ve hoodie yi de unutma!

      Sil
    3. Onların Cp'si yok ki :/

      Sil
  16. Kate in kide yazmayıyor ama sen slender the arrival oynayarak hikayesini öğrenebilirsin

    YanıtlaSil
  17. o rengi solan arkadaş mümkünse benle iletişime geçsin bi tuhafı bendede var tamamen farklı ben daha çok bi şeyleri kontrol ediyorum ama buna dayanamıyorum gittiğim odadaki şeyler düşüyo kapılar çarpıyo pencereler açılıyo dahası insab zihnini kontrol gibi bişey edebiliyorum sanırım mesela anneme ders çalışıyom diyip odaya girdim sonra oyun oynadım anem odaya kontrol için gelirken monitörü kapadım bu numara aneme işe yaramaz annem odaya girdi içimdem monitöre ve kasaya bakmadan sadece bana bakıp gitmesini söyledim ve onu yaptı hatta daha dün amcamlardayken amcam sohpeti kapadı bende kimin açık olduğunu merak ettim ve içimiden açmsını söyledim ve anında açtı bi arada sınıfa girdim bi el hareketiyle bi anda tüm camlar açıld
    ve yaptığım ikinci hareketlede kapandı bilmiyorum arkadaşlarım bazıları tuhaf davranıyor belki belki senin delirmeninde sebebi ben olabilirim umarım bu yoruu görürsün

    YanıtlaSil
  18. Söylediklerim kısmen doğru en fazla detaylari eksik yanlış veya fazla yazmisimdir

    YanıtlaSil
  19. İlk başta söyledikleri yazmisimdir ondan yine yazdim

    YanıtlaSil
  20. en güçlü CP karakteri hangisi

    YanıtlaSil
  21. zalgo ? nası bişey ve bir CP sini söylermisin onu tanıyabileceğim bit CP

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiçbir fikrim yok :3
      En güçlü ve tehlikeli olanı o, nasıl göründüğü,nasıl davrandığı veya yetenekleri bilinmiyor.

      Sil
  22. oha mega coolda yetenekleri bilinmiyosa neden en güçlü o diyolar

    YanıtlaSil
  23. hiç bi CP si filan yokmu bu zalgo dediğin şeyin he bu arada neden robot olduğumu kanıtlamallıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. CP'si var mı hiçç bakmadım :3
      Ve ne robotu? o_O

      Sil
  24. ben en güçlü CP karakteri demiştim CP si olmayan bi karakter CP karakteri sayılıyomuki :D ve hani yorum atınca robot olmadığınızı kanıtlayın diyo ya hatta bazen soru soruyo salata olan resimleri seçiniz diye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayılıyor :3
      O robot şeyini ben koymadım o_O

      Sil
  25. oha zalgoya bi baktım hikayelerine filan o ne an 7 ağız filan ve bide bu zalgoyla slendy reisin arası bozukmuş galiba ama zalgo baya OP bi karakter söylediğin için saol ve hikayeleri genelikle HE COMES diye geçiyomuş

    YanıtlaSil
  26. bir CP(ürkütücü makarna :D ) sini bulurmusun HE COMES diye geçiyomuş

    YanıtlaSil
  27. tüm hikayeleri bir günde okumak bana iyi gelmedi, resimdeki Slenderman in bana doğru döndüğünü gördüğümü sandım.. :D bu arada çevirilerinize bayılıyorum *kalp gözlü emoji*

    YanıtlaSil
  28. Merhaba. Ben Jeff The Killer. Slendy'e Toby!i getirmesini ben söyledim. İşte sırrı biliyorsunuz. bu yazıyı okuyanlar: güvende değilsiniz. HAHAHAAHAA!! 7:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Jeff ben Jeff , ama yakında Laughing Jack'a dönüşmeyi düşünüyorum. :)

      Sil
  29. oha oha oha ! üşenmeden okudum süper bi çeviri olmuş :-bd

    YanıtlaSil
  30. Yemin ederim ki gecen seneden beri bazi seyler olmaya başladı. Bu pastayı okumadan once. Bir gece yataga giderken kimsenin duymadigini söylediği çekirge sesleri duydum. Ama sanki bogazimda bir cekirge var okadar yakından geliyordu. Hala duyuyorum ama alıştım. Ayrıca nerdeyse hergun pastada oldugu gibi bazi seyleri goruyorum ama sanki hafizam kaydetmiyor. Semrsemleyirum dusucek gibi oluyorum. Proxy olcam bak kesin:DDD

    YanıtlaSil
  31. Biz bir kere ailecek ormanda pikniğe gitmiştik. Ben ormanı biraz gezdim ve video çektim. Video çekerken telefonumun ekranı karıncalaştı. Daha sonra çektiğim videoyu izledim. Hala o karıncalaşma duruyordu. Eve döndüğümüzde bu hikayeyi okudum ürperdim hemen çektiğim videoyu sildim.

    YanıtlaSil
  32. benim cp
    Mike sıradan 18 yaşında bir üniversite öğrencisiydi.Bir gün öğrenci yurduna dönerken içinde bir korku hissetti.İlk başta önemsemedi ama sonradan bu çok fazla olmaya başladı.Her gece rüyasında bir ayı onu kaçırıyor ve onu parçalıyordu.Bir gün arkadaşı Alex ile konuşurken yine aynı his oldu.Çok korktu ve kulağına değişik bir müzik sesi geldi.Sanki biri küçüklere uyuması için çalınan müzik kutusu melodisini çalıyor gibiydi.Mike gece evine döndü ve uyandığında gazetedeki ilan dikkatini çekti.İlanda bir lokantaya güvenlik görevlisi aranıyordu.Mike bunun harika bir fırsat olduğunu düşündü ve hemen işi aldı.Fakat o lokantada önceden 4 çocuk öldürülmüş ve robot maskotların içine tıkılmıştı.Üstelik bu ilk cinayet değildi!Her hafta bir güvenlik görevlisi gizemli bir şekilde öldürülüyordu.O gece Mike işe başladı.İlk gece hiç bir şey olmadı ama 2. gece robotlardan garip sesler çıkmaya başladı.Mike korktu ve kapılara özel bir sistem yaptırdı bu sistem ile robotlar onun odasına giremiyecekti.3. gece robotlar artık iyicene delirmişti.Her saat başı kapıları zorlamaya başlıyorlardı.Mike sonunun yakın olduğunu hissedebiliyordu.5. gece olan oldu ve elektrikler gitti.Mike sol kapıya baktığında delirmiş olan 4 robotu da o duyduğu müziği çıkartırken gördü ve şöyle dedi:
    -İşte sizin iğrenç müziğinizi tekrar duyuyorum ölümüm yakın biliyorum ama sizi parçalamadan ölmeyeceğim.
    O hafta haberlerde bir güvenlik görevlisinin gizemli bir şekilde öldürüldüğü ve güvenlik odasında robot parçalarının bulunduğu söylendi.
    Umarım beğenmişsinizdir ben bu CP yi five nights at freddy's adlı oyundan esinlenerek yazdım :D

    YanıtlaSil
  33. Keşke Slenderman Ticci Toby'i almaz olaymış >:( . CP'ye girdiğinden beri Masky'e hey Masky hey Masky deyip duruyo. Başımızı şişiriyor yaa :(.

    YanıtlaSil
  34. Bu arada ben Jeff The Killer. GO TO SLEEP 7:)

    YanıtlaSil
  35. Sence de Rei, CP ile ilgili televizyonlarda dizi gibi filmler yapılsaydı iyi olmaz mıydı? Ben çok mutlu olurdum ve çok merak ederdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ama Tv'deki saçma dizilerine kıyamazlar bu yapımcılar -,-

      Sil
  36. Aslında Rei bir kişi (Türkiye'den veya başka bir ülkeden fark etmez) animasyon ve film yapımcılara cp ile ilgili bazı resimleri gösterseler cp ile ilgili film yapmayı kabul ederler miydi acaba :-/ :)

    YanıtlaSil
  37. KageKao'nun hikayesini çevirirmisin *-* çevirirsen çok sevinirim *-* çok merak ediyorum *-* *-*işaretini yapmaktan elim koptu *-* iyi günler *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha :D
      İlk kez duydum onu ama bakayım :3 Japonik geldi kulağa

      Sil
    2. ben de arıyorum wattpad'da onun şeytan olduğunu söylüyo T_T

      Sil
  38. Ben bazı cp ile ilgili şarkılar duymuştum. Bu şarkılar şöyle: 1- Jeff The Killer'ın şarkısı--> Painted Smile 2- Maky'nin şarkısı --> To The Ark 3- Laughning Jack'in şarkısı --> Ballon Animals 4- Pokemon daki lavanta şehri olayı ile ilgili şarkı --> Lavender Tone. Şimdilik cp ile ilgili şarkılardan bu kadarını biliyorum :)

    YanıtlaSil
  39. Jeff the Killer için bir de "September" var ^^
    Onun dışında Painted Smile ve Ballon Animals Madame Macabre'nin şarkısıdır ve diğer şarkıları da hoştur *-*
    Ticci Toby'nin şarkısı var bir de "Don't you dare forget the sun" ^^

    YanıtlaSil
  40. evet onları da biliyorum :)

    YanıtlaSil
  41. rei senin habbo oyununu oynuyor musun? eğer oynamıyorsan bence kayıt ol. oyunda bir yerde buluşup herkese şaka yapabiliriz. Mesela sen slenderman gibi davranırsın ben de ticci toby gibi davrenırım örneği. Daha sonra herkese birlikte şaka yapabiliri. Habbo oyununu bilmiyorsan kayıt ol bence ;)

    YanıtlaSil
  42. Habbo oyununda kahve dükkanı var ya orda buluşalım ve herkese şaka yapalım :D Bu arada benim habbo daki ismim (fhyr667) biraz garip bir isim :) . Senin habbodaki adın ne?

    YanıtlaSil
  43. Rei ben Ticci Toby ile ilgili resimleri görsellerden baktım bazı resinlerde Ticci Toby'nin yanağı kesikmiş gibi gözüküyor ve yanağından dişleri gözüküyor. Hikayesinde de bunun neden olduğu yazmıyor. Sence Ticci Tony'nin ağzı neden öyle ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiçbir fikrim yok ki o.O
      Yazmıyor hiçbir yerde, bence fanfic :D

      Sil
  44. Benim aklıma çok iyi bir fikir geldi. 15 tatilde Slenderman ile ilgili bir şaka yapıcam :D . Bir tane kağıda ''CAN'T RUN'' yazıcam ve sonra ''WHERE ARE YOU GOING'' daha sonra da başka bir kağıda ''I AM BEHIND YOU! '' yazıcam ve yoldan geçen çocuklar ve ya gençler bu yazıyı okuyunca tepkilerini merak ediyorum =)) . Tabii bunu yaparken dikkat etmeliyim :/ şaka yapıcam diye ceza yemek istemem. (Ben de ne işsizmişim be :D :D)

    YanıtlaSil
  45. Az bilseler bile en azından bunu çevirebilirler heralde :/ :D :D

    YanıtlaSil
  46. Ayni gun dogmusuz oley be

    YanıtlaSil
  47. Ben rüyamda gördüğüm bir cp olayını anlatıcam:

    Rüyamda savaş alanındaydım ama countre strike oyununa benziyordu. Birden dışarda kaçmaya çalışan birini gördüm ve çok telaşlı bir şekilde duruyordu. Bu tipi ben bir yerde hatırlıyorum. Yanına doğru gidince gözlerime inanamadım. Bu Ticci Toby'di :D . acaba gitsem mi yanına diye düşündüm ve biraz korktum. Yanına daha fazla yaklaştım sonra ''sakın beni öldürme!'' diye korkarak söyledim. O da seni neden öldüreyim dedi başımda bin türlü dert var zaten dedi. ben de sen burda ne yapıyorsun buraya neden geldin dedim. O da ben en son cp ile birlikteydim sonra birden uyuya kaldım ama bi gözlerimi açtığımda burdayım dedi.Kesin Jeff yaptı bu şakayı bana dedi. Daha sonra beni burdan kurtar diye yalvardı. Ben de onu korunaklı bir yerlere götürmeye çalıştım. Yolda devamlı giderken cp evini buldum! Hemen Ticci Toby i götürdüm ama arkadan birisi benim ağzımı kapattı. ve GO TO SLEEP! diyerek beni bıçakladı. Tabi Jeff The Killer olduğunu anlamıştım zaten. Rüyamda sonduyduğum Ticci Toby'nin konuşmasıydı.Ticci toby SEN NE YAPIYORSUN JEFF!! O BENİ KURTARMIŞTI!. dedi ve daha sonra uyandım...

    Bana göre gördüğüm en eğlenceli cp rüyasıydı :D

    YanıtlaSil
  48. Toby nin pastası bana hep ürkütücü gelmiştir..acaba Clockwork le tanışma hiayeleride varmıdır? TİCCİWORK <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O ikisinin birbiri ile alakası yok aslında o_O
      Ve TicciMasky :D

      Sil
    2. Aslında var ._. Eğer okuduğum sitedeki bilgi yanlış değilse (ki umarım yanlıştır yoksa toby'i hastalık derecesinde seven biri clockwork'u öldürdü diye bir haber gelirse şaşırmayın ^-^)onların yazarları gerçekte sevgiliymiş bu yüzden onlar da sevgiliymiş ve creepy pasta'nın ilk orjinal çiftlerindenmiş....

      Sil
    3. Onlar asılsız uydurma -,-
      Alakaları olmadığına eminim :3
      Sadece Toby ve Clockwork'ü aşırı shipleyen biri uydurmuş, çünkü aslına bakarsan Clockwork bir CP bile değil :D

      Sil
    4. Şuan içimde acayip bir mutluluk var nedense :D peki neden clockwork CP değil onu anlamadım yani CP olmadığını biliyordum da nedenini bilmiyorum cahillik işte...

      Sil
    5. Çünkü Cp olması için karakterin çok beğenilip popülerite kazanması gerek ._.

      Sil
    6. oysa ben clockwork'u bayağı popüler biliyordum ._. yani illa CP olması için çok popüler olması mı gerek biliyorum biraz sıktım kusura bakma ama ._.

      Sil
    7. O kadar popüler değil :D
      Ve Hayır sıkmıyorsun ^^
      Çok yorum yapanları severim hatta :D

      Sil
    8. Peki o zaman :D bir de her yerde aradım ama devam hikayelerini bulamadım Toby'nin ._. Acaba devam hikayesi mi yok yoksa başka biri mi yazdı da çok da popüler değil anlayamadım ._.

      Sil
    9. Kaç aydır boşu boşuna arıyormuşum demek ki ;-; nerdeyse deep webe girecektim bunun için iyi ki öğrendim ._. En azından jeff'in var... Değil mi? Ya da liu'nun o kadar saplantılı seviyor jeff'i hikaye orada biterse iyi olmaz ._.

      Sil
    10. Jeff'in ek olarak 2 hikayesi var; Jeff is Back ve Jeff VS Slenderman.
      Ama Liu'nun yalnızca tek bir hikayesi var onu da biliyorsun, başka bir hikayesi daha vardı ama yazar nedense devamını getirmediği için kayboldu T_T

      Sil
    11. Herşeyi okumuşum o zaman daha araştırmayayım ._. Keşke devamını getirseymiş ;-;

      Sil
  49. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  50. u cp yı onceden okumustum sımdı yıne okudum meraktan soruyorum toby ruyasında slendy nın arkasında gozlerınden sıyah madde akan cocuklar goruyo bunun eyeles jack le ılısı varmı

    YanıtlaSil
  51. Eğer Hikayenin Devamını Bulursan Lütfen paylaşırmısın bu arada eline sağlık çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  52. İlginç ._.
    Devamını da yazabilirdin uzun yorumları severim *-*

    YanıtlaSil
  53. Duygularda donukluk bende de vardı bir ara ._.
    Depresyonda olabilir misin? o_O

    YanıtlaSil
  54. Sendeki sans bende olsa, duvara kafamla tostladigimda bayilmazdim! :'(

    YanıtlaSil
  55. Kagekao nun hikayesini çevirebilir misiniz? Lütfen!!! :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Japonlarla alakalı bir şeye benziyor bakayım *-*

      Sil
  56. HER ZAMAN İÇİMDEN ELİME BIÇAK VEYA MAKAS ALIP BİRİNE SAPLAMA HİSSİ GELİYOR BU HER ZAMAN OLUYOR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Capslock açık kaldığı için bağırıyormuşun gibi okudum, yoksa cidden mi bağırıyor gibisin :D

      Sil
  57. BENDEKİDE AYNI DUYGUSUZ GİBİ BİŞEYİM BEN

    YanıtlaSil
  58. Başımdan geçen gerçek bir olayı anlatıcam:
    Saat gecenin 12 si olmuştu. Ben uyuyamadım ve odamdaki pencereden dışarıya baktım. Pencereye baktıkça kulağım çınlıyordu ( bu gerçekten oldu O-o) sonra benim uykum geldi ve yatağıma girip uyudum. Sabah olduğunda yine kulağım çınladı ve bu sefer çok kalın bir ses duydum. Dediğini anlamadım ama çok kalın bir sesdi.
    Bunlar gerçekten oldu. Yoksa ben... proxy mi OLCAM :-S

    YanıtlaSil
  59. yeni bir şey daha başıma geldi O_O. Bu sefer rüyamda kolumun proxy simgesi şeklinde çizildiğini gördüm ve ormandaydım. Her yerde slenderman nin kağıtları vardı :O . Sonra da başımın ağrısıyla uyandım.

    YanıtlaSil
  60. Waffle yerken okuyorum .-. You,me and...


    ...WAFFLES!!!

    YanıtlaSil
  61. You are my ateşimsin Bro . Life sana beautiful . cidden güzel olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  62. Kardesim rei 2014 te paylastigin CP nin bu seneki yorumlarina bile cevap yazabiliyorsun helal olsun sana B-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada gelip kontrol ediyorum da kaçırdıklarım oluyor ._.

      Sil
  63. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  64. Bu hikaye orijinal sitesinden mi çeviri? Yoksa sizin yazdığınız hikâyelerden biri mi ? Bu işlerde yeniyim. ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orjinal ^,^
      Kendim yazınca söylüyorum çevirmen notunda :D

      Sil

Yorum yaparken kaba veya küfürlü bir dil kullanmaktan çekinirseniz sevinirim ^^