23 Aralık 2014 Salı

Strange whisper

 Babamın işi nedeni ile yeni bir yere taşındık.Pek zengin bir yer değildi.Daha çok kasaba gibi bir yerdi.Geldiğim gibi okula gittim.Zorda olsa yeni sınıfımı buldum.Sınıfa girdiğim ilk anda kısaca diğer öğrencilere göz gezdirirken bir kıza takıldım.Neden anlamadım.Sıradan bir kıza benziyordu.Ama önü arkası boştu.Ben kıza bakarken hoca hadi bir yere geç dedi.Bende gidip onun önüne oturdum.O ders boyunca kendimi çok garip hissettim.Rahatsız olmuştum.Neyseki bu zor gün de bitti.Bu garip duyguları günün yorgunluğunu bahane ederek umursamadım.Ama gece yatağa yattığımda bilmedğim bir ses duymaya başladım.Örtüyü başıma kadar çeksemde ses kesilmiyordu.Ne dediğinide anlamıyordum.

Ödüm kopuyordu.Gözlerim kan çanağına dönmüştü.Sabaha kadar uyuyamadım.Deliriyordum heralde.Aynı sesi tüm gün duymaya başladım.Geleli 1 hafta olmuştu.Ses asla kesilmedi.Alışıyor gibiydim.2. haftanın başında işe kalacağım söylendi.Pek anlamadım.Ama zamanı gelince görürüz.  

Okul çoktan bitmiş ama ben hala okulda sınıfları temizliyorum.Çünki okul hizmetli maaşlarını yatıramadığı için onlar işten çıkarmış ve çalışacak kimse kalmamıştı.Bu yüzden öğrenciler sırayla okuldan sonra okulda kalıp temizlik gibi işleri yapıyorlardı.

Canım çok sıkılıyordu.İş yaptığım için değil işi yaptığım iş arkadaşımla alakalı.Aslında biraz ürküyorumda.Bu kız ile yıllarca aynı sınıfta okumasak bile sadece adını biliyorum.Eğer dürüst konuşmak gerekirse gerçekten güzel,çalışkan ve iyi bir kız.Ama konuşma denilen şey onda yok.Saatlerdir burda çalışmamıza rağmen bir kelime söylemedi.Bazen ben çalışırken bana attığı bakışları yakalıyorum ve hemen kafasını başka yöne çevirmiyor aksine daha çok bakıyor.Huysuzlanmaya başladım.


Sonunda en nefret ettiğim yer olan tuvaletler gelmişti.İçeri girerken ardımdan geliyordu.Onu durdurmaya çalıştım.


-Hey dur!Burası erkekler tuvaleti giremezsin sen kız tuvaletine git ve orayı temizle.

-.....


Karşılık alamam biraz garip olmuştu.Ama beni dinlemeyecekti.Ne olabilir ki yani sadece ikimiz varız.Benim için zorda olsa onu içeri aldım.Garip olan tek şey içeri girmesi değil ben çalışırken beni izlemesi.Yerinden dahi kıpırdamadı.Son lavaboyu temizlemeyi bitirip arkamı döndüğüm an elindeki kalın bir sopayla kafama vurdu.Nerden,ne ara bulmuştu onu.

Yüksek bir çığlıkla uyandım.Gözlerimi zorlayarakta olsa açtım.Gözlerime inanamadım.Bu o kız olamazdı.Tanımadığım bir kişinin ölü bedeni ile oynuyordu.Bana hızlı bir bakış attı.Uğraştığı ölü bedeni bırakıp yanıma geldi.Hiç bir kelime etmedi.İfadesiz bir şekilde suratıma baktı.Yerden bir bıçak aldı.Birazdan o ölü bedenin yerini ben alacaktım.Ölmek istemiyorum.Ben ölmek istemiyorum.Dayanamıyorum.

-Yeter!!Beni bırak,ölmek istemiyorum.Benden ne istiyorsun.Lütfen beni bırak gideyim.Yalvarırım

Ne kadar ağlasamda yalvarsamda bir fayda etmedi.Elindeki bıçağıyere bıraktı.Kurtuldum zannettim.Ama öyle olmadı.Beni sürükleyerek bir masaya yatırdı.Çırpınamıyodum.Halsizdim.Bana bir ilaç,sakinleştirici vermiş olabilirdi.Ellerimi ve ayaklarımı sonuna kadar gerdi.Masanın kenarlarına bağladı.Elinde bir bıçak vardı.


Göğsüme sürüyordu.Bir anlığına durdu.Hafif hafif kesikler atıyordu.Canım çok acıyordu.Dakikalarca vücudumun her yerine kesikler atmaya başlamıştı.Ben acı içinde bağırdıkça o daha çok zevk alıyo daha bir iştahla kesiyordu.Çok kan kaybettim.Bayılıyor gibi oluyorum.son kez suratıma bakıyor.Ve bıçağı gırlağımdan içeri yavaşça sokuyor.Beynime değene kadar.Ben ise onun benim cesedimin derisini yüzmesini ardından her organımı tektek çıkararak mıncıklamasını izledim.

-Bir saniye,orda yatan benim.Ne oluyor,ben öldüm mü?Hayır olamaz.



Ruhum hala yaşamaya devam ediyor.Bu kıza bağlı kaldım.Ayrılamıyorum.Her şeyini biliyorum.Ailesini canlı canlı parça parça* yakarak öldürmesini,kim olduğunu,neden yaptığını.

Sonraki kurbanınıda biliyorum.Elimden geldikçe yanına gidip ona bu kızdan uzak durmasını söylüyorum ama beni pek takmıyor.Onu korkunç bir ölüm bekliyor.Etini küçük parçalar halinde koparacak.Deliklerden içeri böcekler bırakacak.Kurbanını acı bir son bekliyor.

Onu uyarsamda beni dinlemiyor.Oda ölecek.


ÇN:Parça parça*= heralde elini ayağını teker teker yakmayı kastediyor.Bu arada yeni gelen çevirmen arkadaşımla konuşma fırsatım olmadı onada burdan ''Hoşgeldin'' diyeyim.Kendinize iyi bakın ^_^.Yazım yanlışı olursa kusura bakmayın dar bir zamanda çevirdim.

10 yorum:

  1. Vay be . Etkileyiciymiş. O çocuğunda duyup anlamadığı ses bir ruhtu galiba.

    YanıtlaSil
  2. aynen, ondan önceki zavallı olması lazım.kısır bir döngü halinde gidicek ta ki kız ölüp ruhlar serbest kalan kadar

    YanıtlaSil
  3. Pufff bunu bi de gecenin birinde okumak var O_o Güzel çeviriydi ellerine sağlık Dwade

    YanıtlaSil
  4. Vay be cidden güzel ve etkileyici bir cp :3 Eline sağlık Dwade ^_^

    YanıtlaSil
  5. Siniftaki kızlardan şüphe duymaya başladım O.o

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim.Bizim sınıftaki kızlar sadece konuşurlar,konuşurlar,konuşurlar o kadar pek bişi yapmazlar.Böyle bi kızın sınıfımda olmasını isterim belki 1-2 tanesini keser :)

    YanıtlaSil
  7. İçim ürperdi

    YanıtlaSil
  8. Tovbe de dwade ya seni keserde bizde cp siz kaliriz

    YanıtlaSil
  9. Topunuzu tufeginizi

    YanıtlaSil
  10. Pinkamenadan alıntı var

    YanıtlaSil

Yorum yaparken kaba veya küfürlü bir dil kullanmaktan çekinirseniz sevinirim ^^