25 Ekim 2016 Salı

Lost On You

Senin Üzerinden Kaybedilen

Not: Biliyorum, normalde başta not olmaz. Fakat bu cp bir şarkı üzerinden yazılmış. Dinleyerek okuyun derim: LP-Lost On You

"Aşkım!" Kız, sarı saçlarını geriye attı ve sevgilisine doğru koştu.

"Evet, meleğim?" Adam, çapkın birisiydi. Eğer kız güzel olmasaydı asla onunla beraber olmazdı.

"Oh, bu gece Mike parti veriyor, deniz kenarında." Kız özellikle son kelimelere vurgu yapmıştı.

"Woaww, bu seni mayo ile göreceğim demek oluyor?" Adam çapkınlığını kanıtlıyordu. Kim bilir neler düşünmüştü.

"Evet, aşkım."Kız bunu dedikten sonra adamı öptü ve evine doğru gitti. Fakat bu gece özle olmak istiyordu. Sadece O'nun için.

Gördüğü ve ürünlerini beğendiği bir sahil kenarı butiğine girdi. Bir adet siyah mayo aldı, yapacağı iş için. Üzerine de küf yeşili bir delikli hırka aldı. Daha sonra evine gitti. Makyajını yapmalıydı.

Eve girdi ve Adrian'a -şu çapkın sevgilisi- saati mesaj attı:

"Kimden: Angela
 Kime:  Adrian
 Konu: Parti Saati
                 Parti saat 21.00'da başlayacak, aşkım. Ve şuan saat 19.30. Hazırlan derim!"

Bunu yazdıktan sonra aynanın karşısına geçti. Bu gün özeldi ve güzel olması gerekiyordu. Sarı saçlarına baktı. Düz halde iyiydiler, bir şey yapmaya gerek yoktu. Dudağına kan kırmızısı bir ruj sürdü. Gözlerine dokunmadı, eski sevgili deniz gözlerini böyle severdi. Saate baktı, Kendini aynada o kadar incelemişti ki, saat 19:50 olmuştu bile.  Hemen deniz kenarına gitti.

Parti başlamıştı bile. Hemen Adrian'ın yanına gitti.

"Oh, aşkım." Bunu dedikten sonra onu öpmeye başladı. Bu arada Adrianla kendisini denize çekmeye başladı. Denize girdiler. Fakat denizin ıssız yerine doğru yüzdüler. Burada kimse onları göremeyecekti. Uzaktan partinin sesi geliyordu.

Bu arda Angela, eline aldığı sivri deniz kabuğunu tuttu ve Adrian'ın şah damarını kesti. Sesi çıkmasın diye suyun altına soktu. Daha sonra yanındaki kayalığa doğru taşıdı ve Adrian'ın kafasını ölmesi için kayalığa çarptırdı.  Bunu yaparken,

"Senin üzerinden kaybedilen şeyler için aşkım." Diyip mırıldanıyordu.  Angela, adamın öldüğünü anladığında  derin bir nefes verdi ve tekrar aynı cümleyi söyledi.

"Senin üzerinden kaybedilen şeylere aşkım." Dediği şeyler üzerine biraz dinlendi ve sonra Adrian'ı kayanın altındaki -denizin altında da diyebiliriz- gizli bir mağaraya getirdi.

Mağara denizinin altında da olsa, denizi suyu buraya gelmiyordu. Diğer cesetlere göz attı, kokmaya başlamıştı. 13 adet ceset -erkekti hepsi- vardı.

Yenisini de koydu diğerlerin yanına. Sonra bir kenara çömelip sessizce biraz ağladı. Sevdiği adam, onun yüzünden ölmüştü, bu yerde. O da her onun ölüm gününde bir kurban verirdi, kendisini ne kadar sevdiğini kanıtlamak için.


Ç.N: Wow. Süperdi bu!' Kıza hem acıdım hem de yaptığından dolayı kınadım :D 



12 yorum:

  1. Sonda kìzìn kurban olcagìnì düshünmüshtüm.Böyle daha güzel. :-)

    YanıtlaSil
  2. Buna ne diyeceğimi bilemedim.Sadece bu tarz bir hikaye hiç okumamıştım ve...Bilmiyorum, dehşetin içine hüzün girince çok farklı hissediyorum.Yine de çok sevdim.

    YanıtlaSil
  3. Boyle bir son beklemiyordum .s

    YanıtlaSil
  4. Cevirilerin orjinallerini de link olarak koysaniz ne guzel olur :) arattim fakat bulamadim yardimci olursaniz sevinirim

    YanıtlaSil
  5. Duygularımın içine edildi tebrikler

    YanıtlaSil
  6. -Bu mesaj sevgili arayan dostlarıma


    BEYNİNİZ VARSA ARAMAYIN (☉_☉)

    YanıtlaSil

Yorum yaparken kaba veya küfürlü bir dil kullanmaktan çekinirseniz sevinirim ^^