18 Temmuz 2016 Pazartesi

Seer of Possibilities (Part 2)

 Yıllar geçti, Jack Seer'ın kendisinden istediği her isteği yerine getirdi, Seer'da söz verdiği gibi, her seferinde ödüllendirildi. Ödüller çoğunlukla beklenmedik ve ilginç yollardan geldi. Jack'in en çok aklında kalan deneyim 2 yıl önce  Seer'a ilk yardımından sonra yaşanmıştı.

''Jack, yarın şehir merkezine gitmene ihtiyacım var.'' diye talep etti Seer. ''Garmin'in Yeri'ne tam 12:37'de gir. Adamın biri sana bir soru soracak. Vermen gereken cevap '27' Seer'ın istekleri talimatları her zaman doğrudan ve basitti, aynı zamanda gizemli. Sonraki gün istediği gibi, Jack dükkana girdi, önünde iri yarı bir inşaat çalışanı köşede piyango dolduruyordu.

''Bakalım burada ne varmış'' dedi çalışan, '' Doğum günüm ayın 15'i, karımın doğum günü, ayın 24'ü, ve çocuklarımın yaşları 2,10 ve 13.''

Adam başını kaldırdı etrafa bakındı, Jack'te durdu. ''Hey dostum! Başka bir sayıya ihtiyacım var, bana bir tane versene?''

Jack gülümsedi, ''27''

''Gerçekten mi? 35 oynamayı düşünüyordum. Ama simanı sevdim, 27 olsun o zaman.

Böylelikle adam kartı tamamladı ve piyango parasını verdi.'' Görüşürüz adamım!'' dedi kapıya giderken ve mutlu bir şekilde  Jack'in omzuna vurdu.

 Jack bu adama olanlar hakkında daha fazla düşünmemeye çalıştı.'' Sadece yaşanmasını sağla Jack. İşlerin nasıl biteceğini asla tahmin edemezsin, bu yüzden kendini şaşırmaya hazırla.'' Seer böyle tavsiye vermişti. Hala nasıl sonlanacağını merak etmemek imkansızdı. Biliyordu, Seer'ın yaptıkları göz önüne alınırsa bu adama yardım etmesinin mümkünatı yoktu. Ama adama yanlış piyango numarası vermek? Bu Seer için fazla basitti. Ve adama doğru numarayı verdiğini hayal edemiyordu. İşte Jack'in şaşırdığı asıl nokta burasıydı, iki hafta sonra aynı adama gitti. Bu sefer bir manavdaydılar.

''Hey adamım! Bu sensin! Seni hatırlıyorum! Ne oldu biliyor musun? Ben kazandım.'' Adam milyon dolarlık görünüyordu. Yeni kıyafetler, cafcaflı altın bir saat, ve kocaman şapşal bir gülümseme, adam Jack'e yanaştı.

''Seni tekrar göreceğimi tahmin edemezdim, ama ne mutlu ki buradasın.Sensiz asla kazanamazdım. Hey bunları senin için almama izin ver. Hayır bekle bu yeterli değil. Sen benim şansımsın. Her zaman insanlara iyi davran işte annem böyle derdi.''

 Cebine ulaştı. Bir çek çıkardı ve ve Jack'e 10.000 dolar yazdı.'' En azından bunu yapabilirim.''

 Adama teşekkür ettikten ve kafası biraz karıştıktan sonra, Jack hızla eve gitti. Bilgisayarı Açtıktan sonra, Seer'ın yazıları ekranda belirdi.

''Peki, Jack on bin dolar zengin olmak nasıl hissettiriyor?''

'' İyi ama düşünmekten kendimi alamıyorum, daha önce hiçbir insana yardım etmemiştik. Neden şimdi buna başladık? ''  Jack soruyu hafif bir suçluluk duygusu ile sordu. İnsanların hareketleri yüzünden zarar gördüğünü hiç kendine itiraf edememişti, çünkü merak duygusu suçluluk duygusunu bastırıyordu.

'' Ahh Jack, biz kimseye yardım etmedik. Evet o adam şu an mutlu, fakat 2 yıl içinde son kuruşuna kadar tüm parasını kaybedecek. Kendin gördün parasını sana verdi. Eski dostlar, kayıp bağlar, hepsi ondan para koparmak için gelecek. Üstüne kötü yatırımlar da eklenince... Her şeyi kaybetme stresi karısının ondan ayrılmasına  neden olacak. Çocukları da alacak tabi. Yalnız ve kırımış kalacak, mahvolmuş bir adam kazanamamış bir adamdan iyidir. Kötü hissetmene gerek yok Jack, adamın kendi salaklığı ve bunu ona yine kendi açgözlülüğü yaptı.''

 Jack biraz pişmanlık duyuyordu, fakat olaylar Seer tarafından bakması ve ödülü üzerinde yoğunlaşması onu sonunda huzura kavuştururdu.

 Yıllar içinde, hiçbir görev birbirine benzememeye başladı. Bazen hareketlerinin etkisi direkt ve kolay görülebilir, bazı zamlar ise o kadar karışık olurdu ki iki olayın bağlantılı olduğunu bile anlayamayabilirdi.

'' Eyalet yönetim binasına git, saat 4:47'de 43 numaralı alana park et.'' diye bir istek geldi. Jack'te tabi ki yaptı, ve iki ay sonra Donna ile yani aşık olup evleneceği kızla tanıştı. Seer'a bunu sormasaydı iki olayın bağlantılı olduğunu bile anlayamayabilirdi.

'' Jack, sen oraya park ettiğinde normalde parketmesi gereken kişinin başka bir noktaya park etmesine sebebiyet verdin, ama adam arabayı kızınkine çarptırdı. Pek bir şey yoktu ama Donna yine de sigorta şirketini aradı, adamın ofisi geç terk etmesine neden oldu ve ve treni kaçırdı. Sonra treni beklerken birkaç kapkaçcı geldi önce adamı soydular sonra bıçakladılar, ve kredi kartını kullandılar... ve Jack, anlatmaya devam edebilirim fakat geriye bu olaylarla ilgili daha 23 insan kaldı. Bazen bu iyilikler çok karışık olabiliyor, ama şöyle diyebiliriz: hareketin eninde sonunda Donna'yı olması gerektiği saatte olması gerektiği yere gitmesine neden oldu.''

 Jack'in Seer ile olan ilişkisi büyüdü. Gerçi hala daha bir gizem abidesi olsa da, Seer zamanla yeterli bilgiyi açık etti. Böylelikle Jack Seer'ın olayını yüzeysel bir şekilde anlayabildi. Tarihsel referanslara göre, Jack Seer'ın binlerce yıllık olduğunu öğrendi. Hala hayattayken Seer güçlü bir kader okuyucusu ve artistti. Gelecekte yaşanacak olayları resimlerine aktarırdı. Ahmak bir kral, Seer'ın tahminini yanlış yorumladı ve bu bir savaşı kaybetmesine neden oldu.Bunun sorumlusu olarak Seer'ı gördü ve onu idam ettirdi. Fiziksel özelliklerden mahrum ve yapayalnız bir boşlukta bulunduğu sırada,Seer yeteneklerini geliştirme imkanı buldu. Sonunda yaşayanlarla iletişim imkanı kazanan Seer ulaşabildiklerini aramaya başladı.Sonunda Jack'i buldu. Ve tabi ki ,Seer Jack hakkındaki her şeyi biliyordu. Bütüne bakacak olursak bu daha çok ölü biriyle yapılan arkadaşlıktı. Jack'te Seer'a minnettardı. İyi bir işi, iyi bir evi, güzel bir karısı, ve kendisine saygı duyan meslektaşları vardı. Mutluydu, ki Seer ile tanışmadan önce hiç tatmadığı bir histi bu.

 Sonunda koskoca 20 yıl geçti. Jack için harika 20 yıl. Görev üstüne görev tamamlandı.Genellikle ayda bir tane. Jack Koca kır evinin ofisinde otururken Seer onla tekrar iletişime geçti.

''Merhaba Jack, bu şimdiye kadarki en basit isteğim, hatta kalkmana bile ihtiyaç yok. İki dakika sonra Riago Pizzacısını ara, telefonun üç defa çalmasını sağla, sonra telefonu  kapatabilirsin.

 Evin sessizliği 30 dakika sonra bir kapı zili aracılığıyla bozuldu.''Garip'' diye düşündü Jack. Ne kendisi ne de Donna birini bekliyorlardı. Jack gözetleme deliğinden baktı ve pizzacıyı gördü. Şapkasındaki logoda ''Riago Pizzacısı'' yazıyordu.

 Jack kapıyı açtı. ''İşte pizzanız'' dedi pizzacı kutuyu Jack'in eline itelerken.''Ama ben sipariş vermedim.'' diye karşılık verdi Jack.

 ''Bak, bunun senin olması ya da olmaması umurumda değil. Bay Ringo bunu buraya getirmemi istedi. Yaptığım da bu.'' diye çıkıştı taşıyıcı. Çalılıktaki tartışma büyümeye başlamıştı.

 Jack çocuğa baktı.17 yaşlarında görünüyordu ama kendisi hakkında en dikkat çekici özellik boyutuydu. Muhtemelen altı buçuk ayak uzunluğundaydı.

''Üzerimde para yok.'' dedi Jack. ''Bak parası kredi kartıyla çoktan ödendi.Sadece al şunu.'' dedi çocuk.Elini de bahşiş için uzatmayı ihmal etmedi.

 Jack ''üzerimde para yok'' diyerek gerçeği söyledi.

''Her neyse'' diye bıkkın bir cevap geldi. Çocuk eve baktı, döndü ve yavaşça arabasına doğru yollanmaya başladı.

 Jack kapıyı kapattı ve ödül olarak gelen pizzayı oturma odasına götürdü. Donna televizyon izliyordu. Karısından özür dileyip ofisine döndü. Donna kutuyu açtı ve bir ısırık aldı.Ardından ekledi ''Çabuk dön hayatım, pizzada senin favori malzemelerin var.'' Kıkırdadı ve bir ısırık aldı.

 Bilgisayarına vardı. Ekranda Seer'ın yazıları belirdi.'' Kafan mı karıştı Jack? Karışmasın. Yolun aşağısındaki komşun pizzayı sipariş etmişti. Bay Riago çocuğa doğru adresi tarif etti fakat çalan telefon anlaşılmasını zorlaştırdı. Hala çocuğa bahşiş verebilirsin. Yolun hemen aşağısında.

''Yani ödülüm bir pizza?'' diye yazdı Jack biraz şaşkın bir şekilde.

''Evet Jack ödülün bir pizza, ve karınla güzel  zaman geçirmek için bir fırsat. Aşağı in pizzayı paylaşın, bitirdiğinde birlikte televizyon izleyin. Bu senin bir görevin değil, uyacağını düşündüğüm bir tavsiye. Haa bu arada komşuların pizzanın neden gelmediği konusunda tartışıyorlar. Bazen insanların tartışmak için bulduğu konular beni, hayrete düşürüyor. Kavgaları giderek alevlenecek ama bu konu hakkında endişelenmene gerek yok. Git gecenin tadını çıkar."

 Jack Seer'ın tavsiyesine uydu, karısına sımsıkı sarıldı. Güzel bir zaman geçirdiler. Saat 11 gibi Donna uyudu. Jack yavaşça kalktı. Bu son istek biraz tuhaf hissettirmişti. Yavaşça üst kata çıktı.'' Oturdu.'' Hala orada mısın?'' diye yazdı Jack.

''Evet Jack ben hep buradayım.Geri gelmeni bekliyordum. Şu pizzacı çocuk. enteresan bir kişilik, değil mi?''

Jack garipsemişçesine ekrana baktı.

Seer devam etti.''Korkunç bir işçi. Sadece üç gün önce işe alındı. Ve şimdiden Bay Riago onu kovmak istiyor. Ama fiziksel açıdan, güçlü, hızlı, ve ÇOK dikkatli.Örnek verecek olursak; Ön kapıyı kilitlemediğini fark etti."

''Ne?'' dedi Jack kalkmaya hazırlanırken.

''Otur Jack sana önemli bir şey anlatmam lazım ve kapıyı kilitlemek durumu değiştirmeyecek.''

Jack yavaşça oturdu. Arkasına bakındı.

''Görüyorsun değil mi Jack, sana hiç yalan söylemedim? Sana söylediğim her şeyde %100 dürüsttüm.Ama evet bazı bilgileri vermedim. İşte, Jack sana verdiğim her görev birine kötü bir şey, sana ise iyi bir şey olmasına neden oluyor, ama üçüncüsü  var. Her bir görevin  hizmet ettiği nihai son. Allie'yi hatırladın mı? Tabi ki hatırladın. Hatırlamadığın  şeyi söyleyeyim o da koleje giden abisine para yardımı yapmasıydı. Öldüğünde kolejden ayrılmak zorunda kaldı. İyi bir psikolog olacaktı.Ama şimdi onun yerine bir fabrikada çalışıyor. Bu pizzacı çocuğumuz için çok kötü oldu. Birkaç sene önce iyi bir terapist işine yarardı, ama o iyi terapist onun için orada olamadı. Onun yerine Freud yanlısı bir şarlatan vardı. Ve piyango talihlimizi hatırlıyor musun? Evet hatırlıyorsun. Pizzacının komşusuydu. Tüm parasını kaybettikten sonra, arabasının önüne atladı diye anlamsızca çocuğu dövdü. Genç delikanlımız için dramatik bir anı. Ve annesi olay sonrası çocuğu korumadı.Koruyamazdı. Sigortacıyı bıçaklayan kapkaççılardan biri olan sevgilisi tarafından kendisine verilen uyuşturucuları kullandıktan sonra koruyamazdı. O uyuşturucuları çaldığı paralarla almıştı adam. Şimdi sanatımın hedefindeki kişiyi görüyor musun?''

Jack oturdu, gözleri yaşardı. Kalkmak istedi. Donna'yı kontrol etmek istedi, ama kalkmak için çok korkmuştu.Ölmekten değil acı sonu göreceğinden. Seer'ın olmuş ya da olacak her şeyi bildiği sonu.

 Seer devam etti.'' Jack benim için yüzlerce görev tamamladın, ve her biri nihai bir amaca hizmet ediyordu. Onu psikolojik açıdan yıkmak, bir canavara dönüştürmek ve bu gece onu buraya getirmek.
Göremiyor musun Jack? Bu olasılıklar on binlerce insan, ve milyarlarca olasılıkla ilgili. Eğer tüm bu görevlerden birini bile başaramamış olsaydın bu olaylar zinciri parçalanacaktı. Bu şarkı benim tarafımdan bestelendi ve senin tarafından çalındı. Beraber muhteşem bir şeyi başardık, bu bizim insan manipülasyonu üzerine ustalık eserimiz. Ve hepsi seninle başladı, seninle bitecek. Zamanda iki muhteşem nokta. Bu gece yanlış adres, verilmeyen bahşiş, zavallı çocuk sonunda doldu. Şu an aşağı katlarda. Donna'nın boğazını kesiyor şu an."

 Jack aşağı kattan kısa, örtülü bir çığlık duydu. Ardından acılı bir hırlama.''Hayır,'' Jack çığlık attı ve ayağı kalktı. Aşağı inmeye başladı.

''Jack,dur''  ses kafasının içinde yankılandı. Hoş bir sesti, erkeksi ama naif. Aynı zamanda hem kocamış hem de bilgece bir sesti.''O kısa zaman sonra sana gelecek ve yapabileceğin hiçbir şey yok.''

''Ama, neden?'' göz pınarlarından damlalar fışkırmaya başladı.

''Eğer seninle başlayıp, seninle bitmeseydi artistik bir başyapıt olamazdı.'' Sesi yatıştırıcıydı.''Direkt olarak seninle konuşmamı takdir etmeni bekliyorum. Bu benim tüm enerjimi tüketiyor, muhtemelen daha kimseyle etkileşime geçemeyeceğim ebediyete kadar. Bu senin benim için ne kadar özel olduğunu kanıtlıyor. Lütfen üzüntü duyma. Başarımızı anlamanı ve mümkün olduğunca zevk almanı istiyorum.'' Ses anlığına duraksadı.''Biliyor musun Jack, eğer senle hiç iletişime geçmeseydim 85 yıl yaşayacaktın. Seksen beş anlamsız, gereksiz, sıkıcı yıl. Ve öldüğünde cenazene kimse gelmeyecekti. Sana 20 harika anlamlı yıl verdim. Mutlu olman lazım beraber harika, eşsiz şeyler başardık.''

Jack bir dakikalığına durdu ve yirmi yıl boyuncaki mutluluğunu düşündü. Gözünden yaşlar akmaya başladı, hem üzüntü hem mutluluk gözyaşları. Döndü ve bilgisayara baktı, arkasında çılgın pizzacının silüeti sol elinde kanlı bir bıçak ile belirmeden önce Jack gözyaşlarını sildi, ve Seer'ın az önce kendisine anlattıklarını sindirdi. Dev kendisine yaklaştığı sırada ağzından şu son sözler döküldü:

''Teşekkür ederim.''

39 yorum:

  1. Birincisini okuyup ikincisini merakla beklemiştim. Güzel de bitti hani sonu şu kelebek etkisine benziyordu ama bundan sonra saksıdaki bitkilerden uzak durmaya karar verdim ^_^

    YanıtlaSil
  2. O değilde ben niye duygulandım şimdi? Çok güzel olmuş, tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  3. Vay be. Bütün olaylar zincir gibi ilerlemiş. Süper *o*

    YanıtlaSil
  4. Valla yorum yok harika olmuş *-*

    YanıtlaSil
  5. Favori makarnalarım arasına girdi^^ Tebrik ederim çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Oha! Bana da bestelesin su adam :D

    YanıtlaSil
  8. Efsane sondu Leon Tebrikler

    YanıtlaSil
  9. Biraz daha bunun gibi pastalar gelse güzel olur seer ile ilgili

    YanıtlaSil
  10. ben şok ben iptal kelebek etkisi müthüş daha ne diyeyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son günlerde gördüğüm en muhteşem cp...

      Sil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. Yanıtlar
    1. Ama yaaaa. Ben seeri kadın hayal etmiştiim. Erkek çıktı yaaaa. Offff

      Sil
    2. aynen ya hatta bu seer bizimkine aşık olur kendi dünyasına alır falan diye senaryo üretiyodum

      Sil
    3. Tek uçan ayşe değil. Aynı senaryoları ben de kurdum. Ama suç bizde değil ki. Asıl suçlu gündüz kuşağı dizileri. Haksız mıyım şimdi :D

      Sil
  13. Çok....Güzel bir pasta idi içim parcalandı.Yeni gelen bir Admin olarak çevirmek için seçtiğin parça dillere destan!Léon başarılarının devamını beklerim.Sonunda Rei-chan a yardım edebilecek ikincil bir kişi oldu.

    Ancak lütfen bir dahaki pastada çevirmen notu bırak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Daha fazla Ç.N bırakmaya özen göstereceğim, ama rei'ye yardım eden ikinci kişi değilim, daha önce çevirmenlik yapmış yazarların hakkını yemek istemem .)

      Sil
    2. Doğru ama ben şu anı kasdediyorum :) ve rica ederim.

      Sil
  14. Sally'in cp'sini çevirebilirmisiniz? Elimde linki var.

    YanıtlaSil
  15. şimdi sondaki dev seer mi oluyor?

    YanıtlaSil
  16. Söylenecek söz yok darbe girişimi ve şehitler sonra beni gülümsettin

    YanıtlaSil
  17. Çok güzel olmuş*-*

    YanıtlaSil
  18. Nedense bayağı bir üzüldüm.Duygusallık bir yana harika bir cp olmuş.

    YanıtlaSil
  19. Çok. Güzeldi. Elinize sağlık!

    YanıtlaSil
  20. Okuduğum en iyi pastalardan biri

    YanıtlaSil
  21. Bir krediye ihtiyacın var mı? (Muratacarfinancialservice@gmail.com) aracılığı ile Sir Murat Acar kredi şirketine ulaşın. Bireylere, işyerine, sigortaya vb. Hayat boyu fırsat kredisi veriyoruz. Herhangi bir maddi güçlük çekiyorsanız ya da yatırım yapmak için krediye ihtiyacınız mı var yoksa ödemek için bir krediye mi ihtiyacınız var? Faturalarınız artık arıyor, çünkü tüm maddi sıkıntılarınızı geçmişe bırakmak için buradayız. Herhangi bir para birimi cinsinden her çeşit faiz oranı% 3 faizle sunuyoruz. Bu büyük aracı, finansal probleminizi çözmek için size her türlü krediyle yardımcı olmaya hazır olduğumuzu bildirmek için kullanmak istiyorum. Bize e-posta gönder: (muratacarfinancialservice@gmail.com)

    YanıtlaSil
  22. Bono ödemeyi hızlı ve kolay bir şekilde yapın ve bugün% 3'lük en düşük faiz oranına sahip olan projenizi finanse etmeye başlayın: trustfunds804@outlook.com. Kredinin bir kredi teklifi olması gerekir, en az 1.000,00 para yatırma seçeneğidir, sertifikalı bir kayıt ve borç verenler Legit, bu krediyi almak için şu an bizimle iletişime geçebilirsiniz, kredi işlemi hakkında daha fazla bilgi almak için benimle iletişime geçebilirsiniz. çünkü kredilerin şartları ve koşulları ve kredi miktarı size devredilecektir. İlgilenirsen acil yanıtına ihtiyacım var.

    YanıtlaSil
  23. DEĞERLENDİRMENİZİ, İŞ YARDIMI VEYA KİŞİSEL KREDİ İLETİŞİMİNİZİ ÖDEMEDİĞİNİZ PARA KAZANMAYA DEVAM ETMİYORSANIZ: anitabrenceloanfunds.usa@gmail.com DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN.

    YanıtlaSil
  24. Meşru bir kredi almak her zaman finansal problemi olan ve ona çözüm bulmaya ihtiyaç duyan müşteriler için büyük bir sorun olmuştur. Kredi ve teminat konusu şu şekildedir:
    müşterilerin meşru bir borç verenden bir kredi ararken her zaman endişe duydukları bir şey. Ama ... kredi endüstrisinde bu fark yarattı. Yapabiliriz
    5.000.00 TL'den 500.000.000.00 TL'ye% 3 faiz kadar bir kredi ayarlayın Bu e-postaya anında cevap verin:
    billjohnson.loanfirm011@gmail.com

    Hizmetlerimiz şunları içerir:

    Borç Konsolidasyonu

    İkinci İpotek

    İşletme Kredileri

    Bireysel Krediler

    Uluslararası Krediler

    Her çeşit kredi

    Aile kredisi
    Sınırsız sermayeye sahip olduğumuz için küçük ölçekli kredi firması, aracılar, küçük ölçekli finansal kuruluşlara fon sağlıyoruz. Bir kredi tedarik etme konusunda daha ayrıntılı bilgi almak için bize ulaşın, derhal bu e-postaya yanıt verin: billjohnson.loanfirm011@gmail.com

    Bay Bill Johnson

    YanıtlaSil
  25. Merhaba,
    Herkesin proje, iş, konut, konsolidasyon vb. İçin daha fazla paraya ihtiyaç duyduğu yılın bu zamanı.
    Şu anda% 3'lük düşük bir oranda krediler veriyoruz, ilgilenen müşteriler e-posta adresinden bizimle iletişime geçmelidir: plutocreditfinancier@gmail.com

    YanıtlaSil
  26. Donna ve Jack için çok üzüldüm ve nedense ağladım ╥﹏╥

    YanıtlaSil
  27. Merhaba,
    Etrafında büyük bir halka olan profesyonel bir Cyber Tech kredi ekibiyiz
    dünya 3 milyondan fazla borçlu kötü amaçlı yazılım bulaşmış ve
    skimmers, boş bir ATM kartı alıyoruz ve onlara çok para yüklüyoruz
    hızlı ve güvenli bir şekilde, bununla nakit para çekilebilir veya
    ATM'lerden İsviçre frangı ve herhangi bir POS sistemi tarafından kullanılabilir
    Not: Kartlarımız Yasadışı ancak% 100 güvenli olduğuna güvenin
    İletişim: Kelvin Ericksson
    Eposta: lee.jerry5555@gmail.com
    WhatsApp +3197005033695

    YanıtlaSil

Yorum yaparken kaba veya küfürlü bir dil kullanmaktan çekinirseniz sevinirim ^^