13 Kasım 2014 Perşembe

"SQİDWARD'S SUİCİDE"

Eğer sonda bir cevap vermek istiyorsanız,hayal kırıklığına hazır olun.Çünkü bundan başka bir şey yok.
2005 den beri Nickelodeon Stüdyolarında animasyon stajyerliği yapıyordum.Maaş fena değildi.En iyi stajda değildi,fakat birazcık ikramiye gelince hiç de fena değildi.Yetişkinler için bu bir şey ifade etmiyordu, ama en çok bu zamanda çocuklar için çok önemliydi.
Şimdi,Editörlük ve animasyonlara direk olarak çalıştığımdan beri,Yeni bölümlerde rating kazanıyordum.Çok gerekmeyen detayları kullanmadan yapıyordum.Onlar geçenlerde yeni bir SpongeBob filmi yapmışlardı ve içinde bütün stüdyo eşyaları kullanılmıştı ve son derece yaratıcı bir sezon a başlangıçtı.Fakat beklemek bize sadece daha fazla üzücü nedenler veriyordu.
Ben ve iki diğer stajyer edit odasındaydık birlikte son seslendirmeleri yerleştiriyorduk.Bize teslim edilmiş sözde bölüm "Fear of a Krabby Patty" ve toplanmış izlenecek bir ekran.Şimdi, sahte çapkın başlıklar karşımıza çıkıyordu.SpongeBob ve Patrick kendini bir tarak kabuğu gibi benimsediklerinde "Sex nasıl işe yaramaz" demek yerine "Rock-a-bye-Biavle" deniyordu..Ne zaman "Squidward'ün İntiharı" Başlığını gördüğümüzde bunun bir eşek şakası olduğunu düşünmüştük.
Bölüm, The Happy-Go-Lucky müziği ile başladı.Squidward klarneti ile pratik yapıyordu,Daha sonra SpongeBob dışarıdan gülüşü duyuluyordu ve Squidward duruyordu.Camdan onu rahat bırakmasını söyleyerek bağırıyordu ve geceleyin konseri olduğunu çalışmasının gerektiğini söylüyordu.SpongeBob Tamam der ve Sandy ve Patrick i görmeye gider.Ekran balonlarla kaplanır ve Squidward un konserinin sonunu görürsünüz.
Bir kaç saniyelik farkla müzik animasyondan daha önce geliyordu. Fakat müzik bitince aradaki fark normala dönüyordu.. Squidward'ın bütün medeni korkmuş görünüyordu,Kamera kalabalığa döner ve SpongeBob kalabalığın ortasındandır, Ve o da "Yuuuuuh" diyordu.Ona hiç benzemiyordu.Bir anda herkesin gözleri detaylanmaya başladı çok detaylıydı.
Kamera yine Squidward a döndü.. Yatağının kenarında oturuyordu.Kimsesiz terk edilmiş görünüyordu.Kamera cama doğru döndü geç saat olduğunu anlayabiliyordunuz konserden baya zaman geçmişti. sadece gözlerini kırpıyordu ve öylesine bakıyordu.. 30 saniye sessiz durdu ve Squidward dokunaçlarını gözlerinin üstüne koyup ağladı.1,2 dakika böyle devam etti.
Ekran suratına yavaşça yaklaşmaya başladı.Hıçkırmasının sesleri yükselmeye başladı. Ve gittikçe gerçekçi olmaya başladı. Nasıl yaptıklarını bilmiyorum daha iyi ekipman alınmamıştı stüdyo ya..
Sesten sonra rüzgar ve hıçkırık sesleri çok soluk çıkmaya başladı. sonra bir anda flaş patladı arada bir fotoğraf çıktı ve tekrar ekrana geri döndü.. animasyon editörleri tekrar o sahneyi yavaşlatarak baktılar.. Gördüğümüz şey korkutucuydu. Ölü bir çocuğun fotoğrafıydı 6 yaşından daha büyük görünmüyordu suratı kanlı ve ezilmişti ve çıplaktı.Üzgün tarafı ise fotoğrafçının gölgesiydi. Hiç bir polis yada ambulans görünmüyordu. Devam ettik.. Bunun bir eşşek şakası olduğunu düşünerek.
Ekran tekrar Squidward a döndü yine hıçkırıyor her zamankinden daha yüksek sesle..Bir anda gözlerinden kanlar akmaya başladı ama bu normal kan değildi bu hiper gerçek haliydi.. dokunduğunuzda eliniz kanlaşıyordu..Sesler gittikçe derinleşmeye devam ediyordu.
Bundan saniyeler sonra Squidward, rüzgar sesleri ile sessizleşti. Dokunaçları sarktı ve gözleri normale döndü. Ve Ekrana doğru bakmaya başladı. 10 Saniye sonra hıçkırmaya başladı ve en korkunç değiştirilmiş çığlık sesleri gelmeye başladı.
Göz yaşları yerine kan akmaya başladı ve derin bir gülüş sesi geldi ve 5 tane resim belirdi.
(BAŞKA YERDE 2 KERE AYNI ŞEY YAZILMIŞ.)
Squidward 3 saniye sonra kalın bir ses ile "YAP ŞUNU" dedi ve Squidward eline pompalı tüfek alır ve ağzına koyar ve tetiği çeker. Gerçek beyini ve kan efektleri belirir ve duvarlara kan bulaşır. Sonra bölüm biter.
Mr.Hillenburg bu konuda çok kızgındı.
Ne olduğunu yada neler döndüğü hakkında hiç bir şey bilmiyordu. Bu olaylar olduktan sonra çoğu çalışan odayı terk etti.Sonra ne mi oldu? Bu iki bölümü izlemem benim kafamı korkutucu kabuslarla kapladı.


ÇN:Yazım yanlışları varsa kusura bakmayın arkadaşlar rei dönünce daha sık paylaşım yapacağız.Sadece dar bir zaman geçiriyoruz ama bitince daha iyi ve daha düzenli paylaşımlar yapılacaktır.

13 yorum:

  1. Ben olsam kafayı sıyırdıydım şimdiye :)

    YanıtlaSil
  2. videosu var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var ama deepweb'te ona ulaşmak çok zahmetli olur

      Sil
    2. ben youtube da izlemiştim...


      izlemeyin...

      Sil
  3. Şeytan diyor "Gir Deepweb'e izle şunu" ama .... Yemiyo :D

    YanıtlaSil
  4. deepweb'e girmek ayrı bir olay zaten bir sürü iş var ve içerikleriklerine dayanabilirmisin?250-500 tl arası ölü bedenler,animalxxx,organlar gibi herkezin kaldıramıyacağı şeyler çıkıyor genellikle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pek dayanabileceğim sanmıyordum ama yürek yemiş gibi hemen tor (ne kadar da işe yarıyor ip saklaması zaten süper -!!-) filam indirip girdim bir dahakinde korku şeylerine bakacağım 3.1-4.2 gibi katmanlarda masumane dolaşanlara bir şeyler yapmıyorlarmış ama dersen ben kiralık katilim veya yasaklı her türlü ürünü satarım o zaman yiyorsun hapı ,,
      Çoğu yazar deepweb'i kötülüyor ve girmemesini söylüyor gerçekten o tür şeylerle dolu değil hatta kedi videolarıyla dolu siteler bile var!

      Sil
  5. Ben 1 kere eğlencesine takılayım dedim ama yok *-* Cidden çok sakat bir yer... Kiralık katil sitelerini falan inceledim ve kaçınılmaz olarak berbat şeylerle karşılaştım -_- Ahh lanet olasıca şeyleri hala hatırlıyorum

    YanıtlaSil
  6. Bunlar gercek olmus olay mi laaaannnnn

    YanıtlaSil
  7. Sadece depp webde oldugu yok alin linki https://youtu.be/qq1e5dIilJ0

    YanıtlaSil
  8. Ne DeepWeb'i Yaş Ortalaması 13 14 Felan Değildir Umarım. CreepyPasta Bunlar Gerçek Değil. Gerçi 4 5 Yıl Önce Yazılmış Bende Ne Salağım.

    YanıtlaSil
  9. Off abi cringe oldum. Bu "Deepweb" dediğiniz şey abartı bir şey değil ve katman diye bir şey yok. İnternette endekslenmeyen sonuçların bulunduğu bir yer sadece. Tabii ki kiralık katilden tut uyuşturucu satıcılarına kadar her şey var ama girmesi zor bir şey falan değil. Tor Browser yüklemeniz yetiyor. Bu browser sizin ve bağlandığınız sunucu arasında bulut köprüler oluşturarak sorunsuz ve anonim bir şekilde bağlanmanızı sağlar ve hiçkimse size erişemez. FBI falan filan yok yani. Bir yerlerinizden böyle şeyler uydurup bilgi kirliliği yapmayın.

    YanıtlaSil

Yorum yaparken kaba veya küfürlü bir dil kullanmaktan çekinirseniz sevinirim ^^