28 Kasım 2014 Cuma

"Grocery List"

Annenden gelen bir telefon araması alıyorsun. Arabası tamirde olduğu için markete gidip kendisi için yemek malzemeleri almanı istiyor. Ekmek, süt, tahıl ve tavuk göğsü.

Küçük bir liste yazdıktan sonra isteksizce arabana biniyorsun ve markete gidip malzemeleri alıyorsun. Kasiyer bayan sana garip bir şey söylüyor.

"Biliyorsun, süt kıtlığı yaşamıyoruz."

Annenin evine varıp birkaç kez tıklıyorsun. Cevap yok. Kapıyı deniyorsun. Açılıyor. Market poşetini tezgahın üzerine bırakıyorsun. Garip. İçerikleri ve dış görünüşleri tamamen aynı 6 poşet daha var. 2 tanesinde tavuk ve süt bozulmuş. "Anne," diye sesleniyorsun, ama cevap yok. Mutfaktan çıkıp oturma odasına gidiyorsun.

Koltukta oturan, kopmuş kafası kucağında duran kişi senin annen.

Doğal olarak olayı araştırması için polisi arıyorsun. Annenin neredeyse 1 haftadır ölü olduğunu söylüyorlar. Ayrıca polis psikiyatristi de orada ve ilk ifadeyi verdikten sonra seninle konuşuyor. Yakında durduğun için olay yeri inceleme ile psikiyatristin konuşmalarına kulak misafiri oluyorsun.

"İnsanların şizofreni yüzünden aynı hareketleri tekrarlayıp durdukları bir kısır döngüye girmeleri anormal bir şey değil." diyor psikiyatrist.

Kendi kendine düşünüyorsun. Benimle ilgili konuşuyor olamazlar. Şizofreni? Mümkün değil. Tekrarlanıp durulan hareketler? Bunları benim yaptığımı mı düşünüyorlar?

Bir anda telefonun çalıyor. "Alo?"

"Merhaba Hun, benim. Markete uğrayıp bana tavuk göğsü ve süt alabilir misin? Ah, biraz ekmek ve tahıla da ihtiyacım var."

"Sorun değil anne. Hemen alırım...."

Ç.N:
Bu da müthiş bir CP o_O

14 yorum:

  1. Cidden bayağı etkileyici bir cp olmuş bu ve çeviride her zaman ki gibi harika rei ^-^

    YanıtlaSil
  2. Liu Homicidal çevirisi bekliyorum senden bir tane lütfen çevir cok merak ediyorum onunkini :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jeff the Killer'daki Liu mu bu acaba? :o

      Sil
    2. Evet sanırım onu diyor benim bildiğim Jeff kardeşini öldürmemiş ama herkese öldürdüğünü söylüyor umm ama ağızını suratını falan kesmiş liu'nun oda kesik yerleri dikip Jeff ten intikam almaya çalışıyordu yani bildiğim kadarıyla ^-^ Umm birazda şizofreni başlıyordu yanılmıyorsam aşağı yukarı böyle bir şeydi

      Sil
  3. Cooook begendim bunu Rei ^^ Sen olmasan dershanede neyle vakit geciricem :D

    YanıtlaSil
  4. Sanki cevirmemis de sen yazmis gibi olmus Rei ^^

    YanıtlaSil
  5. çocuğun annesi öldüyse çocuğu kim telefonla arıyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cocuk sizofren. Telefon caliyor gibi hissediyor

      Sil
    2. Durun durun :D Olay yanlış anlaşılmış.
      Çocuğun annesi ölü, telefon da gerçekten çalıyor ve arayan annesi.Olayın korkunçluğu burda zaten. Üstüne çocuk şizofren :D

      Sil

Yorum yaparken kaba veya küfürlü bir dil kullanmaktan çekinirseniz sevinirim ^^