10 Ağustos 2016 Çarşamba

"The Story"

Büyükbabam. Ailemde en sevdiğim kişiydi. Sürekli bana destek olur, ne zaman sıkılsam bana hikayeler anlatırdı. 

15 yaşlarımdayken sürekli kilomdan şikâyet eder, yiyip de kilo almayanlara özenirdim. Bir ara depresyona girip hiçbir şey yememeye başladığımda anlatmıştı o hikayeyi. Tek bir kelimesini unutamadığım hikaye. 

" Şeytanlar ve cinler bizimle birlikte yaşarlar. Onlar doğup büyüyüp öldükleri gibi yerler, içerler ve ürerler. Özellikle belli nedenlerden dolayı ruhu zayıflamış kişilere musallat olurlar. O kişi ne yapıyorsa onunla beraber olurlar. Zamanla zayıf olan ruh yok olmaya baslar. Cinler veya şeytanlar bedene sahip olmak isterler. Kişi asla kilo alamaz. Sakarlaşır. Anılarını unutur. Duygu ve düşüncelerini yitirir. Felç geçirir ve en sonunda ölür. "

Ben diyetisyene gidip zayıfladıktan sonra büyükbabam her şeyi unuttu. Sürekli bir yerlerden düşüp bir taraflarını kırıyordu. En sonunda yatalak oldu ve birkaç hafta önce öldü. Morgda onun cesedine baktım. Vücudunda bu dünyaya ait olamayacak şekilde tuhaf izler vardı. 

O izleri hala unutamadım. Her gece aklıma geldi, hikayeyi hatırladım. Korkudan uyuyamadım. Ama asıl korktuğum izler değildi. Asıl korktuğum şey ne yersem yiyeyim kilo alamıyor olmamdı.

Ç.N:
Bu harika sona sahip hikaye Ruassa tarafından yazılmıştır ^o^

40 yorum:

  1. Vay, sonu baya iyiydi. Birde Rei, lütfen sen yada diğer çevirmenler farketmez. Ben'in hikayesini de çevirebilir misiniz? Her yerde aradım ama çoğu türkçe çevirinin çevirisi berbattı. Okunmayacak haldeydi yani. Ben en sevdiğim Pasta karakterlerinden biri ve bu kadar popüler olmasına karşılık neden internette düzgün çevirisi bulunmadığı konusunada şaşırıyorum. Lütfen bu Fangirl'ü kırmayın Rei-sama *-*

    YanıtlaSil
  2. Çok güzeldi bayıldım!

    YanıtlaSil
  3. Ferhat Önal en sevdiğin CP hangisi..?!

    YanıtlaSil
  4. ^^' pasta yazmaya üşeniyorum ben ._. helal olsun :/ ne diyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın. Ben de maalesef çoğu şeye üşeniyorum T_T

      Sil
    2. He bide teşekkürler *^^*

      Sil
  5. Ohaa gerçekten mi

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten güzel olmuş da gene yeyip de kilo alamayanlara şey oldu -,-

    YanıtlaSil
  7. Gerçekten güzel olmuş da gene yeyip de kilo alamayanlara şey oldu -,-

    YanıtlaSil
  8. yaşasın şişkolar ^^

    YanıtlaSil
  9. Kilo almıyorum, sakarım, unutkanım. Cenazeme hepinizi bekliyorum arkadaşlar...

    YanıtlaSil
  10. Ben yemiyorum kilo aliyorum >o<

    YanıtlaSil
  11. Cok guzel bir CP en sevdigim CP türlerinden

    YanıtlaSil
  12. lan kendimi tuhaf bir yaratık gibi hissediyorum.fotoğrafta çıkmıyorum tam ortada olmama rağmen normalde tabak tabak yiyecek kişiyim şimdi bir şişe su fazla geliyo yarı hayalet falan mı oldum? : !

    YanıtlaSil
  13. Bana yazık oldu. Amaan boşveer. Yiyom yiyom kilo almıyom. Ara sıra sakarlıkta dünya rekoru kırdığım oluyo. Ama hafızam maaşallah fil hafızası gibi (filler olayları üç yıl unutmazmış)

    YanıtlaSil
  14. Bana yazık oldu. Amaan boşveer. Yiyom yiyom kilo almıyom. Ara sıra sakarlıkta dünya rekoru kırdığım oluyo. Ama hafızam maaşallah fil hafızası gibi (filler olayları üç yıl unutmazmış)

    YanıtlaSil
  15. Cinli CP bayagì iyi. Tebriks.

    YanıtlaSil
  16. Hiç bir zaman unutmayacagim bir hikaye olacak!

    YanıtlaSil
  17. Büyükbabasının anlattığı hikayede anılarını unuturlar yazıyordu hikayeyi hatırlıyorsan küçük çocuk işte o zaman sorun yoktur ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ohaa çok mantıklı lan sonuçta kilo alamamasından "korkuyo" korkuyorsa hikayeyi hatırlıyor demektir :)

      Sil
  18. Rei ben heryerde senini yorumlarını görüyom kimsin ama ban jeff in pastasını çevirebilirmisin gerçi ben sizin gibi çok bilmem bunları ama...

    YanıtlaSil

Yorum yaparken kaba veya küfürlü bir dil kullanmaktan çekinirseniz sevinirim ^^