30 Mayıs 2016 Pazartesi

“Twist Ending”

Bir çok best-seller* roman yazmış David adında ünlü bir yazar vardı. Bütün edebiyat eleştirmenleri olayları 180 derece döndürüp sürpriz sonları yazma şeklini övmüştü. Her gün bir ton hayran mektubu geçiyordu eline ve bazı yeni yazarlar yazılarının paylaşılacağı umudu ile ona el yazısı metinlerini gönderiyorlardı.

David hayranlarının mektuplarına cevap verirken zevk alsa da, amatör yazarların fikirlerini çalmaktan daha çok zevk alıyordu. Eğer korku hikayeleri konusunda güzel fikirlere sahip bir yazıya denk gelirse, bunu kendi kitaplarında kullanıp asıl yazarı kitabında belirtmeyi reddederdi. Ardından hırsızlığını saklamak için yayın endüstrisindeki bağlantılarını kullanır ve asıl yazarın ileride hiçbir kitabının paylaşılmamasını sağlardı.

Bir gün, David posta kutusunda yeni bir kitap nüshası* buldu. Güzel bir kapağı vardı. İlk bölümü okudu ve hikayenin nasıl biteceğini bildiğini hissetti. Okumaya devam ettiği sırada, hikayenin sonundaki sürpriz sonu daha iyi tahmin ediyordu. Saat geç olmuştu, ama haklı olup olmadığını görmek için okumayı bitirmeyi istiyordu.

David en son bölüme geldiğinde sondaki birkaç sayfanın birbirine yapışmış olduğunu gördü. Daha fazla okumak için heyecanlı olduğundan sayfaları ayırdı. Acayip derecede yorgun hissediyordu ama okumaya devam etti. Nihayet kitabın sonuna gelmişti. Tam da tahmin ettiği gibi konu, 180 derece dönüş yapmıştı kitabın sonunda. Karısı yan odada intihar ederken, adam kendini asmıştı. David bu fikri çalıp sonraki kitabında kullanmak için beynine not aldı.

Ardından “SON” yazısının altında, yazarın karaladığı küçük bir el yazısı olduğunu fark etti. Şöyle yazıyordu:

“Bu kitaptaki fikirleri çalacağını zaten biliyorum. Biliyorum, çünkü aynı şeyi sana en son nüsha gönderdiğimde de yapmıştın. O kitabı kendi adının altında paylaştın ve benim adımı kaynak olarak belirtmedin bile. Her şeyimi aldın ve yayınevinde beni siyah listeye soktun. Artık hiç kimse kitaplarımı kabul etmeyecek ve artık yazdığım hiçbir şeyi bastıramayacağım. Sen benim hayatımı mahvettin ve şimdi intikam alacağım. Burayı okuyabilmek için önceki sayfaları ayırmak zorunda kaldın değil mi? Şey, o sayfalarda bir zehir vardı. Açık olmam gerekirse, Arsenik. Yorgun hissediyor musun? Bu çok normal. Arsenik zehirlenmesinin bir yan etkisi. Yakında kalp atışların yavaşlayacak ve sonunda tamamen duracak. Ambulansı aramaya tenezzül etme. Onlar varmadan ölmüş olacaksın. Spot lambaları altında yeterince kaldın. Elveda, David. Bazen sürpriz sonlar tahmin edilmesi zor oluyor…”

Ç.N:
Best-Seller: En çok satan.
Nüsha: Kitabın yayınlanmadan önceki hali.
Sonraki CP yarın gelecek ^,^

Ticci Toby tartışması hakkında:
Kastoway Ticci Toby'yi yazarken onun bu kadar popüler olacağını düşünmemiş, bu yüzden zaten hazırlıklı değilmiş ve bu konuda kötü hissetmiş. Yakın bir zamanda Ticci Toby ile ilgili birilerinin zarar gördüğü veya görmek üzere olduğu bir durum oluşmuş, bu yüzden Kastoway ve Creepypasta fanları kendi içlerinde bir tartışmaya girmişler. Kastoway de bıkıp Creepypasta işinden elini ayağını çekmiş. Yani CP'den çıkan Ticci Toby değil, Kastoway'in kendisi. Olayı derinlemesine araştırmadım ama Kastoway'in notlarını okudum, biraz da korktuğundan dolayı olsa gerek. Çünkü biliyor musunuz emin değilim, bir kaç kız Slenderman'in onlara emrettiğini söylerek arkadaşlarını öldürmüşlerdi, Kastoway de Ticci Toby 'nin böyle sonuçlanmasından korkuyor. 

34 yorum:

  1. Evet sonu belirsizlik dolu mükemmel bir CP ellerine sağlık Rei

    YanıtlaSil
  2. Fazla süpriz bi son -,-

    YanıtlaSil
  3. gene her zamanki gibi ^^ bu arada EĞER VAKTİN VARSA abandoned by diseneyi çevirebilir misin ? ciddi ciddi çok merak ediyorum (epeydir) veya pinkamena (galiba cupcakesle aynıydı tam bilmiyorum :p )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk dediğin ilgimi çekti *-*
      Hepsine bir bakacağım :3

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Ben öyle bir şey bulamadım o nerden çıktı yah :D

      Sil
    2. Evet. Çıkarıldı. Hatta gidip Kastoway'ın Deviantart'ına bakarsan "OLD CP SHIT* adlı bir albüme Toby'nin fotoğraflarını eklediğini görebilirsin...

      Sil
    3. Belki de "Old CP" derken demek istediği yazdığı CP'nin artık gerçekten de eskimiş olmasıydı? o.O

      Sil
    4. Ben de öyle umuyordum aslında.o.O Ama Toby neden çıkarıldı sormayın diye bir şey gördüm yanlış hatırlamıyorsam. Ve araştırınca bir şey çıkmıyor doğrusu ._.Hem eski olsa da neden "OLD CP SHIT" desin ki? Çok fazla eleştiri geldiğini duydum. "Toby velet gibi davranıyor, Waffle için kendini satar, herkesi rahatsız ediyor, iğrenç olmuş sil şunu!" Gibisinden... Sonra da silmiş. Zaten artık Toby ile ilgili bir şey de yapmıyor. Ama bence silindi diye Cp'den çıkmamalı. ^-^ neticede bir Cp'yi Cp yapan sadece yazarı değil, asıl fanları diye düşünüyorum. Zaten bu aralar hep iyi Cp'ler silinmeye başladı. Orjinal siteye de girilmiyor. bayağı kötü oldu bu T-T

      Sil
    5. Şimdi fark ettim de... Çok uzun yazmışım ya ;w;

      Sil
    6. Açıklamayı görmeden yorum yapan sözde Toby fanı bu mal kız T-T...

      Sil
    7. Uzun yorum severim ._.
      Seve seve okudum *-*
      Yarısı da doğru. Toby'nin eleştiri alması kısmı ^^

      Sil
  5. Ya aşırı güzel!Sevdim...Tam benlik bir son...

    YanıtlaSil
  6. Bu onu hak etmişti! =D ^-^
    Sonu çok iyiydi *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de içimin yağları eridi sonunda açıkçası ._. :D

      Sil
  7. "Rei'nin,çevirilerini çalıp kaynak belirtmeyenlere yapmak istediği Vol 1" :D bakalım vol 2'de ne olucak :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternetten Arsenik göndermenin yollarını arıyorum :D

      Sil
    2. sjsj ölmek için sabırsızlanıyorum :D

      Sil
    3. bendaha çalıntı yapmadım ama bana arsenik yollamassın dimi Rei-chan ^^||

      Sil
  8. Ooohh iyi oldu vallaha içimin yağları eridi. Haketmişti -,-
    -PsikopatKiz

    YanıtlaSil
  9. ''Arsenik'' is in the old green dyes too.

    YanıtlaSil
  10. Zehir tam da benim tarzım ''Şeytani gülüş''

    (◣∀◢)

    YanıtlaSil

Yorum yaparken kaba veya küfürlü bir dil kullanmaktan çekinirseniz sevinirim ^^