16 Mayıs 2016 Pazartesi

Nazi F.I.T



Nazi Mantar Enfeksiyon Deneyleri




Nazi Mantar Enfeksiyonu deneyleri, savaş başlamadan önce başlamıştı. Bu Nazi deneyi diğerlerine göre daha eşsizdir. Bu deneyler büyük olasılıkla yapılan diğer deneylerden en felaketi ve en beteriydi. Okuduğunuz hikaye 100% gerçektir.

 Deneyim

 Bu deney karıncaların garip davranışlarıyla başladı. Evet karıncalar. Nazi bilim insanları bir karıncanın bu küf mantara yaklaşınca garip hareketler sergilediğini fark etmişlerdi. Bu davranış deneyi ileri bir seviyeye taşımalarına ilham verdi. Araştırmaların çoğu "Zombi Mantar" türünü yapmaya dayanıyordu. Hangi mantarın en güçlü olduğunu anlamak için tüm mantarları karıncalarda denediler. Sonrasında panzehir bulmak ve daha güçlü hale getirebilmek için üzerinde kimyasal maddeler denediler bunun sonucunda panzehiri bulamadılar ancak bir kimyasal (Adı bilinmiyor, çünkü üzeri kırmızı bir şerit ile kapatılmış) sayesinde mantarları olabilecek en güçlü hale getirdiler.

İlk Test Başlığı


 İlk test deneği karınca üzerinde mantar ve kimyasal karışımını denediler ve bu yeni karıncaya "Zombex" dediler. Daha sonra köpeklerde denemek istediler; Sonuçlar dehşet vericiydi. Köpeğin gözleri büyümüş, ağzı köpürmüş, kasları aşırı derecede kasılmıştı. Köpek bayılmadan bir gün önce zayıfladıkça zayıflamıştı. Uyurken tüyleri ve derisi dökülüyordu. Suratı gerçekten de beyazlamıştı, masum köpek derisini de artık eskisi gibi kullanamıyordu. Büyük ihtimalle enjeksiyonu doğru yere yapmışlardı. Küçük mantar o alanda büyümeye başlamıştı. Köpek uyandığında çok sakindi ve hiçbir şey olmamış gibi davranıyordu. Bilim insanları bile bunu anlayamamıştı. Yemek yemiyor, uyumuyordu kısacası hiçbir şeyi yapmıyordu. Tüylerinin dökülmesinden dolayı derisi seçilebilir bir hale gelmişti. Her geçen gün bilim insanları köpeğe yaklaşıyorlardı. Köpek yumuşakla inlemeye başlıyor iletişim kurmaya çalışıyordu. Bir çoğunu acıma duygusu kaplamış olsa ki deneyden çıkıp, istifa etmişlerdi. Köpeğe o hafta boyunca bazı kan test yaptılar. Kanı beyaz ve bulanıktı, içinde mantar sporları bulunuyordu. Bir hafta sonra köpeğin dökülen tüyleri çürüyüp mantara dönüşmüştü. Köpek bir gözünü kaybetmişti ve alt çenesinin yarısı yok olmuştu. Bu korkunç bir kabustu, Bu korkuyu normal bir ölümlü varlık hayal bile edemezdi köpek ise bunları henüz fark etmemişti. Sadece orada oturuyordu, ölümünü bile fark edemeyecek haldeydi. Enjeksiyonun yapıldığı yerde bulunan büyük mantarın, kandaki sporların kaynağı olduğu düşünülüyordu. Bir gün sonra mantar patladı ve köpek öldü. İçeride bulunan 12 kişiden sadece 10'u kurtulmuştu. Diğer 2'si ise içeride enfeksiyona uğramıştı. İçeridekiler artık yeni denekler olmuşlardı.

İnsan Deneyleri

İçerideki 2 kişi yeni test başlığı olmuşlardı. İçeridekileri izlemeye ve tepkilerini ölçmeye başladılar. Deneyin olduğu yere küçük bir alan yaptılar ve deneklerin bu alanda kalmalarını istediler. 5 kişi maskelerle yakın izlemeye geçmiş diğer bilim insanları ise bu deneyin çok vahşi olduğunu söyleyip istifa etmişlerdi. Daha sonra bu 5 bilim insanı denekler ile aynı hücreye girdiler. Amaçları tepkilerini ölçmekti. Enfeksiyonun aşaması beklediklerinden daha uzun sürdü. Gözleri aşırı derecede kanlanmış ve büyümüştü. Ağızlarından köpükler geliyordu. Merhamet etmeleri için yalvarıyorlardı. Söyledikleri sözler köpükten dolayı anlaşılamıyordu. Gözlerinden kan geliyordu. Yüz ifadeleri o kadar dehşet vericiydi ki unutulması mümkün gözükmüyordu, O korkunçtu ki hiçbir insanın bunun görmemesi gerekiyordu. Susturulmuş çığlıkları artık iniltiye dönüşmüştü sadece yayılıyordu. İniltiler zamanla sessizliğe dönüşüyordu. 5 gün sonra uyandılar, anlamsızca oturdular. Bir tanesi kendi gözlerini oydu, bir diğeri bir köşeye doğru süründü ve oturdu, kendi kendine sallanmaya başladı ağzından köpükler geliyordu. Bir diğerinin bir gün sonra göz kapaklarının çevresinde mantarlar belirdi. Büyüyen mantarlar bir gözünü patlatmıştı. Öbürkü (Köşede Sallanan) Çenesini çiğnemeye başladı o kadar çok çiğnedi ki kemikleri görünmeye başladı. Kan kaybından dolayı uyumuştu. Öbürü artık kalbimiz atmıyor dedi. Derileri soyulup düşüyordu. Sanki etkilenmemiş gibi görünüyorlardı. Artık nefes almıyorlar sadece Bazal Metabolizmada yaşıyorlardı. 2 Hafta sonra hiç derileri kalmamıştı. Artık kasları çürüyor, zombi gibi görünüyorlardı. Kanları artık bembeyaz olmuştu. Köpekteki gibi kafalarında mantarlar çıkmıştı. Bir gün sonra bu mantarlar patladı ve spor yayıldı. Biraz daha zombex yaptılar ve bunları güvenli yerlerde sakladılar. 


Zombex'in Bitişi


Araştırma merkezine yeniden kayıt olan bir bilim insanının gelmesiyle oldu. Gerçekten çok kızmıştı , bu deney ve çalışanlarını hemen bitirmek istiyordu En büyük düşmanların bile böyle bir ölümü hak etmiyordu. Gizlice bombalar döşedi ve patlattı. Şanslıydı ki deney alanı yerin altındaydı. Tüm sporlar yer altına dağıldı. Bundan sonra ne olduğu bilinmiyor. Araştırma merkezi kapatıldı böylelikle hiçbir mantar sporu yayılmadı. Bu günden sonra araştırma merkezi hiç araştırılmadı (Aranmadı) o mükemmel karışım sonsuza dek yok oldu. Sadece bir bilim insanı patlamadan kurtuldu ama enfeksiyonu çoktan kapmıştı. Enfeksiyonlu adam bu belgeleri Nazilere teslim etti. Bu adamı da yayılmayı önlemek amacıyla araştırma merkezine kilitlediler. Bu araştırma merkezini bulmak imkansızdı bundan kaynaklı bulunmadı. Bu da demek ki sonsuza dek kayboldu. Buradaki tüm bilgiler bulduğum belgeden koparabildiğimdir ve belgelerin tamamını Yaktım!

ÇN: Aşağıdaki belge ve bilgilerin gerçekliği hakkında hiçbir bilgi yoktur.

Bu belgeler 19 Mart 1952 tarihine aittir. Yazan kişi Theodore White hakkında bilinen tek şey bir tarihçi ve araştırmacı olduğudur. Bir yangın sırasında ölen Theodore'un bu belgesini bulan yetkililer kaynağı doğrulamak amacıyla ölmüş vücudundan parmak izi alıp belgeye bastılar. Belgenin aslı devlet kaynaklarında saklanmaktadır. Fotoğraf tamamen gerçektir ve üzerinde hiçbir oynama yoktur.




16 yorum:

  1. ellerine sağlık bunu araştırıyodum iyi denk geldi saol :)

    YanıtlaSil
  2. 😱 abi çok iyiydi ya 👍 elinize sağlık ⌒.⌒

    YanıtlaSil
  3. Hocaya kendimi bilgin gibi göstermek için bunu kendim araştırıp bulmuşum gibi gösterip hocaya okuyacağım. OKULU BASIP TELİF ATAR MISIN? XD

    YanıtlaSil
  4. pizzanın içine bu mantardan katmazlar dimi lan 0-0

    YanıtlaSil
  5. Çok iyi olmush.Böyle bilimsel CP-ler,katilli CP-lerden daha iyi bence,yani "gerçek".
    Tebrikler. ^•^

    YanıtlaSil
  6. Ben biliyodum bunu. Daha önce izlediğim bi belgeselde karıncaların bu virüslerle zombileşmesi gözüküyordu. Cidden çok korkunç bir deney. Belgeselde karınca yukardaki yazılanlar gibi garip davranıyor ama bir süre sonra karınca bir yaprağı ısırıp orda uzun bir süre boyunca duruyor. Sonra karıncanın vücudundan (genellikle kafasından) mantarlar çıkıyor ve uzadıkça uzuyor mantarlar. Görüntüsü baya ürkütücü :-S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belgeseli mi var??? hatırlıyosan ismini yazabilir misin

      Sil
  7. Okuduğunuz için teşekkürler arkadaşlar bilimsel CPleri çevirmeye devam edeceğim. Bir öneriniz varsa gmail'den ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Vay canına gerçekten bayıldım iyiki yayınlamışsınız

    YanıtlaSil
  10. FEGELEİN WİLL MADE THİS,FEGELEİN!!!!!

    YanıtlaSil
  11. Bundan sonra mantar yemiyorum :)
    Ha bu arada galiba paras ve parasectin foyası ortaya çıktı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gençler yorum benim. Oturum açıkken yorum atamadıydım. Sonra olayı unuttum görünce hatırladım

      Sil
    2. Gençler yorum benim. Oturum açıkken yorum atamadıydım. Sonra olayı unuttum görünce hatırladım

      Sil

Yorum yaparken kaba veya küfürlü bir dil kullanmaktan çekinirseniz sevinirim ^^