6 Mart 2015 Cuma

‘’Knock Knock’’

Odanın dışında ki merdivenlerden bir ses geldiğini duydum. Yatakta doğrulup sesin ne olduğunu anlamaya çalıştım. Havanın gayet sıcak olmasına rağmen üşümüştüm. Birkaç dakika sonra tekrar bir ses duydum; cama bir şeyler vuruyordu. Korkuyla ve bir şey görmeyi bekleyerek kafamı cama doğru çevirdim. Camın diğer tarafındaki her kimse, hiçbir şey yapmadan öylece duruyordu. Yavaşça kayarak yataktan indim ve beni göremeyeceğini düşündüğüm bir yere geçip sakinleşmeye çalıştım. 

‘’Orada bir şeyler var’’ diye kendi kendime söyleniyordum. Tekrar yatağa yattım. Genelde oyuncak zürafamla uyurdum ama onu kaybettiğimden şimdi gözlerimi bile kapayamıyordum. Aynı sesleri yine duymaya başladım ama bu sefer daha şiddetliydi. Terden saçlarım yüzüme yapışmıştı ve önümü göremiyordum. Tekrar cama baktım. Kimse yoktu. Gecenin karanlığında ayın ışığından başka hiçbir şey gözükmüyordu.

Bu kez ses çok daha şiddetliydi. Bir anda cam kırıldı ve bir el beni kendine çekmeye çalıştı, kurtulmayı başarıp banyoya doğru koştum. Kapıyı hızla kapatıp kilitledim. Banyoyu aydınlatan tek şey hafifçe süzülen ay ışığıydı. Artık hiçbir ses gelmiyordu, her kimdiyse gitmiş olmalıydı. Hiçbir şey duymadığımdan emin olduktan sonra ışığı açtım. Aynada kendi yansımamın arkasında doğrudan bana bakan biri vardı. Korkuyla elimden geldiğince hızlı kaçmaya çalıştım, ama bu sefer o el beni yakaladı. Onun gözlerinde kendi yansımamı görürken hissettiğim son şey karnımda ki sıvının sıcaklığıydı.

Ç.N:
Bir daha uzun bir pasta paylaşmayacağımı sanmayın :3 Sadece zaman bulamıyorum ama çevireceğim söz veriyorum. Eğer bir fikriniz varsa söyleyebilirsiniz. :D

Ç.N:
Bir bağlantıda iki çevirmenin notu garip gelebilir ama birine hitaben söylemem gereken bir şey var: Burda çevirilen pastaları çalan sayın Facebook sayfası çevirmeni, bir daha yapmanı tavsiye etmem. 

11 yorum:

  1. Yine kim hırsızlık yapıyo Rei? Bu arada güzel çeviri Ash.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebook sayfası, kim olacak -_-
      Bir kez onların Cp'si paylaşıldı burda, 1 hafta boyunca uğraştırdılar beni. Şimdi kendileri 2.2ye Cp çalıyorlar, ama mesajlara cevap bile vermiyorlar. Çeviriyi kesersem o çalanlar teker teker atılacaklar aslında.

      Sil
    2. Teşekkür ederim :D Sanırım o son CP'yi silmişler hiç bir yerde göremedim. Düşünmemiz gereken bunun bir daha olmaması için ne yapmalıyız. Buradan kopyalama yapamadıklarına göre sizce nereden alıyor olabilirler? Bunu bulursak bir daha olmaz diye düşünüyorum.

      Sil
    3. Wattpad deki kitapdan alıyor olabilirler diycem onda da kopyalama olmuyoki.

      Sil
    4. Blogger'ın mobil kullanım açısından gelmişmediğini daha önce söylemiştim, ordan çalındığına eminim :/

      Sil
    5. Merhaba geceleri her zaman aklıma creepypasta gelir ve korkup annemin yatağına gitmek için plan yapıp güvenimi kazanıp department atarım bu nerdeyse her gece olur fnaf 4 gibi ama bazen ciddi şeyler olduğunu hissediyorum o yüzden annemin yanında yatmasini istiyorum ve yatıyor ama o daha başlangıç bir ara gece kapımım arkasından ışık geldiğini gördüm anneme gidemez tehlikeli ben o meraklı atalarının değilim o yüzden abim büyük ranzasina yattım ve gece boyu yatağın altından tıklama sesi geldi hiç değilse gözlerim acık rastgele rüyalar görüyordum bir anda şafak doğdu galiba uyumuştum ve yatağıma inip okula daha birkaç saat olması duasiyla uyudum ama abim hiçbirşey görmedi o gece den sonra ki bir gece ve o gece o kadar korkunç ki ad (ad gizli top secret) her gece böyle olaylar olabilir rake gelebilir vb şeyler olur diye korkuyorum

      Sil
  2. Olayın gidişatına göre karar verebiliriz :3

    YanıtlaSil
  3. Sadece ufak oyunlar oynayın ama iz bırakmayın ruhları dahi duymasın sadece siz bilin intikam diye bakmayın olaya intikam değil kesin çözüm bulun çünkü intikam bağımlılık yapar o senden sen ondan sadece kesin çözümler (Ö)

    YanıtlaSil
  4. war doctor whovian misin

    YanıtlaSil
  5. Ben olayi yeni goruyorum 2016 dan sa shsgddbd

    YanıtlaSil
  6. O kopyala yapıstırab kişileri çok iyi bilirim 😐 alçak pislikler 😒😒

    YanıtlaSil

Yorum yaparken kaba veya küfürlü bir dil kullanmaktan çekinirseniz sevinirim ^^