30 Mart 2017 Perşembe

White With Red

                John otele girdi ve resepsiyondan bir oda istedi. Resepsiyondaki kadın ona anahtarını verdi ve John’u odasına çıkarırken ona, üzerinde numara olmayan, depo olarak kullanılan bir oda olduğunu ve bu odanın herkese yasak olduğunu söyledi. Odanın kilitli olduğunu ve kesinlikle odadan uzak durmasını söylüyordu. John kadının sözünü dinledi, zaten yorgundu ve direk odasına girip uyudu. Ancak kadının ısrarı onda merak uyandırmıştı, böylece ertesi akşam o odayı kontrol etmek istedi. Kapının kolunu denedi, gerçekten de kilitliydi. Eğildi ve geniş anahtar deliğinden baktı. Soğuk hava gözüne vuruyordu.

                Gördüğü şey kendisininki gibi bir oda ve odanın kenarında yüzü duvara dönük soluk bir kadındı. Bir süre şaşkınlıkla bakakaldı, kadın acaba ünlü biri miydi, veya otel sahibinin kızı? Merakına yenik düşüp kapıyı tıklatmak istedi ancak vazgeçti. Hala bakıyorken kadın aniden döndü ve John, kadının onu fark etmemiş olduğunu umarak hemen kendini geri çekti. Kapıdan uzaklaşıp odasına geri döndü. Ertesi gün yine odanın önüne gitti ve anahtar deliğinden baktı. Bu kez gördüğü tek şey kırmızıydı. Oda görünmüyordu, sadece hareketsiz bir kırmızılık. Belki odada kalanlar onun önceki gece orada olduğunu anlamış ve anahtar deliğini kapatmış diye düşündü ve utandı.


                Odada kalan kadını rahatsız etmiş olduğunu düşünerek kadının şikâyet etmemesini umarak resepsiyona daha fazla bilgi almak için danışmaya karar verdi ve biraz soruşturmadan sonra resepsiyonist sonunda itiraf etti “En iyisi size ne olduğunu söyleyeyim. Uzun zaman önce o odada bir adam karısını öldürdü. İnsanlar o odada kalmaktan rahatsız oldukları için kilitliyoruz. Ancak bunlar sıradan insanlar değillerdi. Soluk bir şekilde beyazlardı, neredeyse albino gibi. Ancak gözleri, gözleri kıpkırmızıydı.”


11 yorum:

  1. Kısa olsada ürperdim
    Iyi cevirmissiniz elinize sağlık ^-^

    YanıtlaSil
  2. Sanki buna benzer bir pasta daha çevirilmişti yaşlı kadınla adamın ölen kızlarının odası falan *-*

    YanıtlaSil
  3. Buna benzer çevrildi. Penpal Series gibi seriler varsa çevirseniz daha hoş olur bence.

    YanıtlaSil
  4. WOW! Cidden müthiş. Kısa ve öz. Tam sevdiğim gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet buna benzer bir şey vardı.resepsiyonun yerinde yaşlı bir kadın vardı

      Sil
  5. Uzun değil ve korkutucu

    YanıtlaSil
  6. Böyle bir pastanın neredeyse aynısı vardı sadece otelde değildi ve resepsiyonist yoktu ve neden çeviride zaman bütünlüğü hatası var ?Daha güzel pastalar umuduyla.

    YanıtlaSil
  7. Bunun benzerini okudum daha önce.Yine de güzel.

    YanıtlaSil

Yorum yaparken kaba veya küfürlü bir dil kullanmaktan çekinirseniz sevinirim ^^