6 Haziran 2016 Pazartesi

"23:59"

Hafta sonuydu. Güzel bir geceydi. Hava bulutsuzdu ve yıldızlar parlaklıklarının yerini ay almıştı.Ailem beni tatil olduğundan dolayı evde büyükannem ile bırakmıştı. Bilgisayardaki oyundan sıkılmıştım. Resim çizmeyi çok severdim. Bu yüzden sıkıntımın yerine rengarenk resimlerin alması için,üyelerin yaptığı resimlerin yayınlandığı siteye girmeye karar verdim. Google'ye sitenin ismini yazdım ve giriş yaptım. Herzamanki gibi güzel resimlerle dolu tablolar çıktı karşıma. Resimlerin arasında biraz dolandıktan sonra aynı bana benzeyen birinin olduğu bir resim gördüm.

Resmi açtım ve bu kişinin tamı tamına ben olduğuma emindim. "Sonraki resim" butonuna bastım. Bu seferse büyükanneme çok benzeyen bir kadın vardı. Elinde bir tabak kurabiye vardı ve mor harflerle "Lucia'nın odası " yazılı kapının önündeydi. Bu sadece altı üstü bir resimdi.
Ardından odamın kapısının tıklandığını duydum. "Gir!" dedim ve içeriye büyükannem bir tabak kurabiye ile yanıma geldi. "Sana biraz kurabiye yaptım,acıkmış olduğunu düşündüm." diyerek bana sıcak bir gülümseme attı. "Teşekkürler büyükanne. Bende biraz internette geziniyordum." dedim ve büyükannem onaylayıp odamdan çıktı.

Kafamı,resmin olduğu bilgisayara çevirdim ve "sonraki resim" butonuna bastım. Bu seferse büyükannemin benle konuşup odamdan çıktığı an vardı. Artık bu iş tuhaflaşmaya başlamıştı. Bu resimler adeta benim geleceğimin ne olduğunu söylüyordu!

Meraklanıp "sonraki resim" butonuna bastım. Fakat resimde hiçbirşey yoktu. Kapkaranlıktı ve ve sadece neon sarısıyla bir saatte "23.56" yazısı vardı. Bu saat duvarımdaki saatime çok benziyordu. "Sonraki resim" butonuna bastım. Bu sefer karşıma "son 4 dakika" yazılı bir resim çıktı. Yaklaşık bir saat kadar bilgisayarda gelecekte olacakları gördüm.

Gözlerim ağrımaya başlamıştı bile. Bilgisayarın başından kalktım ve duvardaki neon sarısı saate baktım. Saat "23:53" idi. Gece yarısına "7" dakika vardı. Büyükannem uyumuş olmalıydı ki evden hiçbir ses yoktu. Fakat evdeki tüm ışıklar açıktı. Biraz tuhaftı.

Dışarıdan bir şimşek sesi geldi ve evdeki tüm elektrikler kesildi. Tuhaf olan o gece bulutsuz olmasıydı. Artık hiçbirşey göremiyordum. Bilgisayar açıktı fakat onunda ışığını göremiyordum. Sadece saatimin neon ışığıyla yanan "23:56" yazısını görüyordum. Bu kapkaranlık manzara aklıma resimde gördüğüm "23.56" ve "son 4 dakika" yazısı aklıma geldi. Karanlıkta etrafa bakınmaya başladım ve sonunda ışığın yanıp sönen bilgisayarımı gördüm. Işığı sayesinde etrafı az-çok görebilmiştim.

Bilgisayarın açılması ile karanlık odam biraz aydınlanmıştı ve ben etrafı görebilmiştim. Ama keşke görmeseydim. Tavandaki avizeden deri ve bağırsaklar sarkıyordu. Hemen gardırobumun yanında büyükannemin delik deşik ve dikişlerle dolu ceseti duruyordu. Bana dikişli ağzı ile gülümseyerek bakıyordu. Karşımdaki duvarda ise kanlarla " son 2 dakika" yazıyordu.Saate tekrar baktım,saat "23:58" idi. Korkmuştum...

Tedirginlikle fareyi elime aldım ve "sonraki resim" butonuna bastım. Artık resimde ne çıkacağından korkuyordum. Heyecanlanmıştım da.
Saat "23:59" olmuştu. Butona basmamla beraber karşıma kemiği derisinden yarı ayrılmış bir ceset çıktı. Bu manzaradan korkmamıştım. O cesetin arkasında duran siyah kapşonlu sarı gözlü kızdan da korkmamıştım.
Benim korktuğum şey o cesetin bana çok benziyor olmasıydı..

Ç.N:
Bu CP Sena Demirbas arkadaşmız tarafından yazılmıştır :3


53 yorum:

  1. O_O çok güzel 👍 birkaç yerde mantık hatası vardı sanki ama iyi bir CP olmuş^^

    YanıtlaSil
  2. Evet biraz mantık hatası var ^^|| beyendiğin için teşekkürler ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçek falan değil demi saat 23:55'te

      Sil
  3. Genelde diğer Türk cp lerini pek beğenmem. Ama seninkini beğendim. ��

    YanıtlaSil
  4. Çok güzeldi! Bayıldım ♥_♥ Rei bu arada sana yolladığım CP hakkında henüz bir şey söylemedin eksiklerim varsa bana söylemen kendimi geliştirmem için önemli en kısa zamanda bana dönersen sevinirim. Ve de Sena, kesinlikle çok güzel yazıyorsun ★_★

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eheh beğenmenize sevindim ^^

      Sil
    2. Almila ._.
      Bence yazdığın Cp çok hoştu, Ingilizceye çevirip şansını denemelisin :D

      Sil
    3. Sağol Rei :3 en kısa zamanda ingilizceyi iyi bilen bir arkadaşımdan yardım alsam fena olmayacak 0_o

      Sil
    4. Türkçe'den İngilizceye çevirmede deneyimim olsaydı sana yardım ederdim ama, senin söylemenle fark ettim ki ben hiç Türkçe-İngilizce çeviri yapmadım... Denemedim de, ancak yine de kendimi bu konuda eksik görüyorum ve ben kendimi eksik gördüğüm konuda yardım edersem işi batırırmışım gibi geliyor (-_-')

      Sil
    5. Ben yardımcı olabilirim elimden geldiğince. Mesaj atman yeterli.

      Sil
  5. Waow süper bir cp *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Niye yazım 2 tane çıktı... neyse :D

      Sil
  6. Oha süper tek kelime ile süper

    YanıtlaSil
  7. facebook sayfasında aynısı paylaşılmıştı sadece söyliyeyim diedim

    YanıtlaSil
  8. Bu fikir sanırım bir CP de kullanılmıştı ve biraz mantık hatası var (. Korku filmlerindeki "Orda kimse var mı ? / Hadi karanlık bodruma gidelim :(( ) Ama yine de güzel bir CP .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biraz okuduktan sonra zaten kendi mantığımdan soğudum :D

      Sil
  9. Rei de bu arada zaman kazanıyor . Umarım bu ay bizi güzel cp ler bekler . ;)

    YanıtlaSil
  10. Bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim ._. beğendim

    YanıtlaSil
  11. ben büyükannesi odadan çıkınca öbür resimde tekrar büyük annesinin geleceğini ama elinde bıçak falan olcağını ve çocuğun büyükannesinin kapıya vurmaya başlaması ile korkup böyle devam etceğini sanmıştım ama buda güzel ^^

    YanıtlaSil
  12. Saat tam 00.00 ı gösterirken uyandım.''Hah,neyse ki rüyaymış''deyip odadan çıktım.Cesedimi yukarıda asılı görünce''Ama 1 dakika,ben zaten ölmüşsem şu an neredeyim?!''dedikten sonra Azrail adlı katili hatırladı.O da Betty adlı bir kadının evinde 3 kişiyi aynen böyle öldürmüştü.Oturma odasına geldiğinde bir not buldu.Notta''Cennetime hoş geldin,ben Betty''yazıyordu.Artık o,Azrail'in, kendi ruhuyla besleneceğini anlamıştı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel olmuş dostum...
      Sen bu gidişle kitap yazaraın

      Sil
  13. Shakayi burda sonlandirmak istiyorum...(×_×)
    Benjamin ölmedi,sadece cezalandirildi.Tel.i ve PC-si alindi.Bende Google+ hackleyip onun hesabindan yorum yaptim.Daha sonra kendiminkiyle....Bennynin suçu yok,suç bende.Özür dilerim."-" Haftaya onunda tel.i geri verilcek.Merak etmeyin.

    YanıtlaSil
  14. ben büyükannesi odadan çıkınca öbür resimde tekrar büyük annesinin geleceğini ama elinde bıçak falan olcağını ve çocuğun büyükannesinin kapıya vurmaya başlaması ile korkup böyle devam etceğini sanmıştım ama buda güzel ^^

    YanıtlaSil
  15. ben büyükannesi odadan çıkınca öbür resimde tekrar büyük annesinin geleceğini ama elinde bıçak falan olcağını ve çocuğun büyükannesinin kapıya vurmaya başlaması ile korkup böyle devam etceğini sanmıştım ama buda güzel ^^

    YanıtlaSil
  16. Kawaii pastaaa^^ bu arada aklıma Slient Hill gelmedi değil :D

    YanıtlaSil
  17. bende cp yazmaya çalışıyorum ama bu kadar korkunç olmuyo ya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sakın pes etmeyin gün geçtikçe gelişiyor :D

      Sil
    2. Eminim güzel olacaktır^^

      Sil
  18. bende cp yazmaya çalışıyorum ama bu kadar korkunç olmuyo ya

    YanıtlaSil
  19. Sonuna bakmadan Türk CP si oluğunu anlayamadım ≧◡≦
    Ama cidden güzel olmuş İngilizceye çevirmelisin (づ。◕‿‿◕。)づ

    YanıtlaSil
  20. Bu cp stephen kingin kuzeye giden yol virüsü adli hikayesine benziyo

    YanıtlaSil
  21. Sena kardeshim CP çok güzel!

    YanıtlaSil
  22. Okuduğum en iyi Türk cp lerindendi

    YanıtlaSil
  23. Ehehe... Bende resim yapmayı severim o yüzden link koyar mısın ? :D

    YanıtlaSil
  24. Aslında sondaki resim sarı renkte olsaymış daha güzel olurmuş.

    YanıtlaSil
  25. Ulan bu ressamlar ne kadar sadist oluyolar kendimden korkuyorum

    YanıtlaSil
  26. Saat 23:54 korkmalı mıyım?

    YanıtlaSil
  27. Niye evden kaçmak yerine sonraki resim butonu a tıklıyor?

    YanıtlaSil
  28. Çeviri CP kalitesinde gibi güzel olmuş

    YanıtlaSil
  29. GERÇEKTEN HARİKA BEN DÜŞÜNSEM BÖYLE BİŞEY YAZAKCAK KADAR AKLIMA GELMEZDİ HAYAL GÜCÜNÜ ALKIŞLIYORUM.

    YanıtlaSil
  30. Lanetli siteler gerçekmiş... *-*

    YanıtlaSil

Yorum yaparken kaba veya küfürlü bir dil kullanmaktan çekinirseniz sevinirim ^^