13 Temmuz 2014 Pazar

" Jeff The Killer "

Yerel bir gazeteden alıntı:

BİLİNMEYEN KATİL HALA SERBEST.

Açıklanamayan cinayetlerden haftalar sonra , bilinmeyen katil hala iş başında . Bir kaç küçük ipucu bulunduktan sonra , katilin saldırısından kurtulduğunu söyleyen küçük bir çocuk cesur bir şekilde hikayesini anlatıyor.

"Çok kötü bir rüya gördüm ve gecenin ortasında uyandım ." dedi çocuk " Yatağa gitmeden önce kapadığıma emin olmama rağmen pencere açıktı . Ayağa kalktım ve bir kez daha kapadım  . Ondan sonra örtünün altına girdim ve tekrar uyumaya çalıştım . Garip bir hisse kapıldım , sanki biri beni izliyordu . Gözlerimi açtım ve neredeyse yataktan düşüyordum . Orda, perdeden sızan ışığın aydınlattığı yerde bir çift göz vardı . Bu gözler sıradan gözler değildi ; Karanlık ve uğursuzdular . Etrafları siyahla kaplanmıştı ve...  çirkinliği beni dehşete düşürmüştü . Sonra ağzını gördüm . Geniş,korkunç gülümsemesi vücudumdaki tüm tüyleri diken diken etti . Orda durup , beni izliyordu . Sonsuzluk gibi gelen bir süreden sonra , konuştu . Basit bir cümleydi , ama bunu sadece bir delinin söyleyebileceği tonda söyledi .

 Bana ' Uyku vakti ' dedi . Çığlık attım , bu da bana saldırmasına neden oldu . Bir tane bıçak çıkarıp kalbime doğru tuttu . Yatağıma atladı . Ona karşı koydum ; tekmeledim , yumrukladım , kaçmaya çalıştım . Tam o anda babam içeri girdi . Adam bıçağı fırlattı , bıçak babamın omzuna geldi . Eğer komşumuz polisi aramamış olsaydı babamı öldürebilirdi . Park alanına park ettiler ve kapıya doğru koştular . Adam arkasını döndü ve koridora doğru koştu . Cam kırılmasına benzer bir ses duydum . Odamdan çıktığımda evin arka tarafına bakan camın kırıldığını gördüm . Onu görmek için etrafa bakındım . Size sadece bir şey söyleyebilirim , o yüzün asla unutmayacağım . O soğuk , şeytani gözleri ve o psikopat sırıtmayı . Bunları asla unutamayacağım. "

Polis hala o adamı  arıyor . Hikayedeki tanımlara uyan birini görürseniz , lütfen hemen bir polis merkezine haber verin. 


Jeff ve ailesi yeni bir eve taşınmışlardı . Babası terfi etmişti ve 'modaya uygun' bir yerde yaşamanın en iyisi olabileceğini düşünmüştü . Jeff ve erkek kardeşinin bir şikayeti yoktu tabi . Yeni ,daha iyi bir ev . Sevilmeyecek ne vardı ?
Onlar kutuları açarken komşulardan biri yanlarına geldi ve "Merhaba." dedi "Ben Barbara ; sokağın karşı tarafında oturuyorum .  Kendimi ve oğlumu size tanıtmak istedim . " Arkasını döndü ve oğlunu çağırdı " Billy , bunlar bizim yeni komşularımız . " Billy de 'merhaba' dedi ve oynadığı yere geri döndü .

"Pekala," dedi Jeff'in annesi " Ben Margaret ve bu da benim kocam Peter , bunlar da benim oğullarım , Jeff ve Liu ." Hepsi kendini teker teker tanıttılar , ardından Barbara onları oğlunun doğum günü partisine davet etti .  Anneleri gelmekten mutluluk duyacaklarını söylediği sırada Jeff ve kardeşi itiraz etmek üzereydiler  . Jeff ve ailesi kutuları açmayı bitirdikten sonra , Jeff annesinin yanına gitti.

"Anne , neden bizi bir çocuğun partisine götürmek istedin ki ? Belki fark etmemişsindir diye söylüyorum , ben bir çocuk değilim. "

Annesi "Jeff." dedi " Buraya yeni taşındık . Zamanımızı onlarla harcamak istediğimizi komşularımıza göstermeliyiz . O partiye gidiyoruz , nokta ." Jeff konuşmaya başlayacaktı ama kendini tuttu , hiçbir şey yapamayacağını biliyordu . Ne zaman annesi bir şey söylese , karşı konulması anlamsız olurdu . Jeff odasına çıktı ve kendini yatağına attı . Tavana bakarken garip bir şey hissetti . O kadar da büyütülecek bir şey değildi , ama...garip bir histi . Sıradan bir şey olduğunu düşünüp umursamadı . Annesinin eşyalarını alması için onu çağırdığını duydu , onları almak için aşağı indi .

Ertesi gün , Jeff kahvaltı edip okula gitmek için aşağı indi . Yemek masasına oturmuş yemeğini yerken yine o garip duyguyu hissetti , bunu daha önce de hissetmişti . Bu kez daha güçlüydü . Ona hafif bir acı veriyordu , ama yine umursamadı . Liu da kahvaltı etmeyi bitirdikten sonra birlikte otobüs durağına yürüdüler. Durakta oturup otobüsü beklemeye başladılar. Sonra aniden kaykayları üzerindeki bir kaç çocuk neredeyse onların bacaklarına değecek mesafede önlerine atladılar. Jeff ve kardeşi şaşırmış bir şekilde yerlerinden zıpladılar. "Hey bu da neydi? "

Çocuk onlara döndü . Kaykayına ayağıyla basıp yukarı kalkmasını sağladı ve eliyle tuttu . Çocuk 12'lerinde görünüyordu ; Jeff'den bir yaş küçük . Aeropostale marka bir tişört ve yırtık modelli bir pantolon giyiyordu.

" İyi , iyi , çok iyi . Görünüşe bakılırsa yeni etlerimiz var . " Bir anda 2 tane çocuk daha belirdi . Biri acayip derecede zayıftı , diğeri de iri . "Pekala , hazır siz burda yeniyken , size kendimizi tanıtmaktan mutluluk duyarım . Şurdaki Keith " Jeff ve Liu sıska olana baktı . Bir tekme atmayı isteyeceğiniz salakça bir ifadesi vardı . "Ve bu da Troy ." Bu kez iri olana baktılar . Doğduğundan beri egzersiz yapmamış gibi bir hali vardı .

"Ve ben , "  dedi " Ben Randy . Şimdi , burda bütün çocukların otobüs bileti için ödemesi gereken küçük bir fiyat var , tabi eğer bana itaat ederseniz. " Liu çocuğun gözüne yumruk atmaya hazır bir şekilde ayağa kalktı . Çocuğun arkadaşlarından biri bıçak çekti " Hey, hey, hey . İşbirliği yapacağını umuyordum , ama anlaşılan zor yoldan gitmemiz gerekecek. " Çocuk Liu'nun yanına yürüdü ve cebinden cüzdanını aldı . Jeff tekrar o duyguyu hissetti . Şimdi ,tamamen hissedilirdi ; yakıcı bir histi . Ayağa kalktı , ama Liu ona oturmasını söyleyen bir işaret yaptı . Jeff onu dinlemedi ve çocuğun yanına gitti .

" Dinle beni seni küçük pislik . Ya kardeşimin cüzdanını geri verirsin ya da... " Randy cüzdanı kendi cebine koydu ve bıçağını çekti .

" Ah ? Ya ne yaparsın ? " Cümlesini bitirdiği anda Jeff çocuğun burnuna bir yumruk patlattı . Randy elini yüzüne götürdüğünde Jeff bileğini tuttu ve kırdı . Çocuk çığlık atarken Jeff bıçağını tuttu . Troy ve Keith Jeff'e doğru koştular , ama Jeff çok hızlıydı . Randy'yi yere fırlattı . Keith ona saldırdı , ama Jeff saldırıdan kaçarak onu kolundan bıçakladı . Keith bıçağını düşürüp bağırarak yere serildi . Troy da Jeff'e saldırmak üzere hamle yaptı , ama Jeff'in bıçağa bile ihtiyacı yoktu . Sadece Troy'un karnına bir yumruk geçirdi ve Troy'un işi bitti . Çocuk yere düşerken etrafa kustu . Liu Jeff'e şaşkınlık içinde bakmaktan başka bir şey yapamadı .

"Sen nasıl...?"  Liu'nun tek söyleyebildiğiydi . Otobüsün geldiğini gördüler ve herkesin suçu onlara atacağını biliyorlardı . Bu yüzden koşabildikleri kadar hızlı bir şekilde koşmaya başladılar . Koşarken arkalarına baktıklarında , otobüs şoförünün Randy ve diğerlerinin yanına gittiğini gördüler . Jeff ve Liu okula vardıklarında , olanları söylemeye cesaret edemediler . Yaptıkları tek şey oturup dinlemekti . Liu bunu abisinin bir kaç çocuğu dövmesi olarak düşündü , ama Jeff olayın bundan daha fazlası olduğunu biliyordu . Bu daha korkunç bir şeydi . Birine zarar verme isteğinin ne kadar güçlü olduğunu hissetti . Bunun kulağa kötü geleceğini düşündü , fakat buna rağmen mutlu hissetmek konusunda yapabileceği hiçbir şey yoktu. Bütün okul zamanı boyunca o garip duyguyu hissetmedi . Durağın yanına olan şeyler yüzünden eve yürüyerek gitti ,  artık okula giderken otobüse binmeyecekti . Mutlu hissetti . Eve geldiğinde annesi ve babası gününün nasıl geçtiğini sordular ve o da huzursuz bir ses tonu ile " Harika bir gündü . " dedi . Sonraki sabah birilerinin ön kapıyı çaldığını duydu. Aşağı indi ve iki polisi kapıda dururken gördü , annesi sinirli bir şekilde ona bakıyordu.

" Jeff , bu polisler bana 3 çocuğa saldırdığını söylüyorlar . Ve sıradan bir kavga değilmiş , onlar bıçaklanmışlar. Bıçaklanmışlar oğlum ! " Bunun doğru olduğunu gösterircesine Jeff başını yere eğdi.

"Anne, bana ve Liu'ya bıçak çeken onlardı ."

"Evlat," dedi polislerden biri "Biz üç tane çocuk bulduk , iki tanesi bıçaklanmış , birisi de karnına darbe almış ve bunları senin yaptığını kanıtlayacak bir görgü tanığına sahibiz. Şimdi , bu bize neyi açıklıyor?" Jeff bunun işe yaramayacağını biliyordu . Onların Liu'ya ve kendisine saldırdıklarını söyleyebilirdi ama ilk olarak onların saldırdıklarına dair bir kanıtı yoktu . Kaçmadıklarını söyleyemezlerdi , çünkü doğrusuna bakılırsa kaçmışlardı. Bu yüzden Jeff kendini veya Liu'yu savunamadı .

"Evlat, kardeşini aşağı çağır. " Jeff bunu yapamadı , çünkü çocukları döven kendisiydi .

"Bayım, o... o bendim . Çocukları döven kişi bendim . Liu beni durdurmaya çalıştı ama yapamadı ." Polisler birbirlerine baktılar ve aynı anda kafalarını salladılar.


"Pekala çocuk , görünüşe bakılırsa bir yıl..." 

" Durun ! " dedi Liu . Herkes ona döndü ve elindeki bıçağa baktılar . Polisler silahlarını çektiler ve Liu'yu hedef aldılar .

"O bendim , o küçük pislikleri döven bendim. Kanıtlara sahibim . " Kollarını sıvadı , kollarında onu kavga edip yaralanmış biri gibi gösteren kesikler vardı . 

"Evlat, sadece bıçağı elinden bırak ." dedi polis . Liu bıçağı yere düşürdü . Ve ellerini havaya kaldırıp polislerin yanına yürüdü .

"Hayır Liu , bendim ! Bunu ben yaptım!" Jeff'in yanaklarından yaşlar akıyordu . 

"Ah,benim zavallı kardeşim. Beni korumak için suçu üstüne almaya çalışman çok cesurca . Pekala, götürün beni . " Polis Liu'yu araca doğru götürdü.

"Liu,onlara benim olduğumu söyle !! Söyle onlara ! Çocukları döven bendim !" Annesi ellerini Jeff'in omzuna koydu. 

"Jeff lütfen, yalan söylemene gerek yok . Bunu Liu'nun yaptığını biliyoruz , artık durabilirsin ." Jeff Liu'nun da içinde bulunduğu polis aracı hızlanırken arkalarından baktı . Bir kaç dakika sonra arabayla gelen Jeff'in babası onun yüz ifadesinden bir şeyler olduğunu anladı .

"Oğlum,sorun nedir?" Jeff cevap veremedi . Ses telleri ağlamaktan hırpalanmıştı . Bunun yerine Jeff'in annesi olayları anlatmak için babasıyla birlikte eve girdi , Jeff hala ağlıyordu . Birkaç saat sonra eve girdi , anne ve babasının üzgün,hayal kırıklığına uğramış yüzlerini gördü. Onlara bakamadı . Bunu Liu'nun yapmış olduğuna inanmalarına katlanamadı . Olanları aklından uzaklaştırmaya çalışarak uyudu . 2 gün geçti , Liu'dan söz edilmedi. Arkadaş yoktu . Sadece üzüntü ve suçluluk vardı. Bu cumartesi sabahı Jeff annesi tarafından mutlu bir şekilde uyandırılıncaya kadar böyle geçti.

Annesi perdeleri açıp odaya gün ışığı girmesini sağladı "Gün bu gün."

Uyanmaya çalışan Jeff "Ne? Bu gün ne var? " dedi.

"Bu gün Billy'nin partisi var." Jeff artık tamamen uyanıktı.

"Anne,şaka yapıyorsun değil mi? Olanlardan sonra bir partiye gitmemi beklemiyorsun değil mi? Liu...-" Uzun bir duraklama oldu.

"Jeff, ne olduğunu ikimiz de biliyoruz. Bu partinin geçmişi aydınlatacak bir şey olabileceğini düşünüyorum.Şimdi giyin." Jeff'in annesi odadan çıktı ve hazırlanmak için alt kata indi . Jeff yataktan kalkmak için büyük bir çaba gösterdi . Rastgele bir üst ve pantolon giyip aşağı indi . Annesi ve babası giyinmişlerdi ; annesi bir elbise,babası da takım elbise giymişti . Neden bir çocuğun partisi için böyle süslü kıyafetler giyiyorlar ki? diye düşündü Jeff.

"Giyeceklerin bunlar mı?" dedi Jeff'in annesi.

"Çok süslü giyinmekten iyidir." dedi. Annesi ona bağırma isteğini bir gülümseme ile sakladı.

"Pekala Jeff, biz aşırı derecede süslü giyinmiş olabiliriz.Ama bu iyi bir izlenim bırakmak için gerekli." dedi babası. Jeff söylenerek odasına çıktı .

 Jeff  "Benim hiç süslü kıyafetim yok!" diye bağırdı.

"Sadece bul bir şeyler." dedi annesi. Süslü diyebileceği bir şeyler bulmak için dolabına baktı.Bir çift siyah üst buldu , ancak altına ne giyeceğini bilemediği için bıraktı. Biraz daha bakındı, sadece normal tişörtler vardı. Sonunda beyaz,kapüşonlu bir üst buldu ve onu giydi.

Annesi ve babası aynı anda "Bunu mu giyeceksin?" dedi. Annesi saatine baktı "Ah,değiştirmek için zaman yok. Hadi gidelim." dedi ve Jeff 'le babasını kapıya doğru itti . Sokağın karşısına geçtiler ve Barbara ile Billy'nin evinin önüne geldiler. Kapıyı çaldılar, açan kişi Barbaraydı . O da anne ve babası gibi aşırı süslü giyinmişti . İçeri girdiklerinde Jeff 'in tek görebildiği yetişkinlerdi , çocuk yoktu .

"Çocuklar bahçede Jeff . Gidip tanışmaya ne dersin?" dedi Barbara.

Jeff çocuklarla dolu bahçeye girdi. Hepsi garip kovboy kostümleri ile ortalıkta koşturuyorlardı ve birbirlerini oyuncak silahlarla vuruyorlardı. Bir anda çocuklardan biri yanına geldi ve ona bir tane plastik silah ve bir şapka verdi.

"Hey,oynamak iştey mişin?" dedi.

"Ah,hayır çocuk. Bu tür şeyler için fazla büyüğüm ." Çocuk garip köpek suratı ifadesi ile ona baktı.

"Yütfeeen?" dedi çocuk. Jeff  "İyi." dedi. Şapkayı taktı ve silahla ateş ediyormuş gibi yaptı . İlk başta bunun çok saçma olduğunu düşündü, ama sonra eğlenmeye başladı. Çok havalı bir şey olmayabilirdi ama bu düşüncelerini Liu'dan uzaklaştıran tek şeydi. Bu yüzden bir süre çocuklarla oynadı , sonra bir ses duydu. Bir şeylerin yuvarlanmasına benzeyen garip bir ses. Sonra aniden ne olduğunu anladı.
Randy, Troy ve Keith kaykayları ile beraber çitlerden atladılar . Jeff oyuncak silahı attı ve şapkasını çıkardı. Randy yüzünden açık açık okunan bir nefretle Jeff'e baktı .

"Selam, Jeff 'di , değil mi?" dedi. "Bitmemiş bir işimiz var."  Jeff yaralanmış burnunu gördü ve  "Bence herkes karşılığını aldı . Ben senin pestilini çıkardım, sen de kardeşimin hapse gönderilmesine neden oldun . " dedi.

Randy'nin gözlerine bir öfke yerleşti "Ah hayır , ben karşılıklı iş yapmam , ben kazançlı işi yaparım.O gün bizi tekmelemiş olabilirsin,ama bu gün olmayacak." Bunu dedikten sonra Randy hızla Jeff'e doğru gelmeye başladı.İkisi de yere düştüler. Randy Jeff'in burnuna bir yumruk attı , Jeff onu kulaklarından tuttu ve kafa attı. Ardından onu üstünden itti ve ikisi de ayağa kalktılar . Çocuklar çığlık atıyordu ve aileleri evden dışarı çıkıyordu . Troy ve Keith ceplerinden silahlarını çıkardılar .

"Kimse karışmasın yoksa canınız tehlikeye girer." dediler. Randy bıçağını çekti ve Jeff'i omzundan bıçakladı.

Jeff bağırarak dizleri üzerine düştü. Randy yüzünü tekmelemeye başladı . 3 tane tekmeden sonra Jeff ayağını tuttu ve büktü , bu da Randy'nin yere düşmesine neden oldu . Jeff ayağa kalktı ve kapıya doğru yürüdü. Troy onu durdurdu.

"Yardıma mı ihtiyacın var?" dedi ve Jeff'i boynundan tutup bahçe kapısına doğru fırlattı.Jeff ayağa kalkmaya çalışırken atılan bir tekmeyle yere düştü . Randy Jeff'in ağzından kan gelinceye kadar onu tekmeledi.

"Hadi ama Jeff,savaş benimle!" Jeff'i tuttu ve onu mutfağa doğru itti . Randy tezgahta bir kaç şişe votka gördü ve cam şişelerden birini Jeff'in kafasında kırdı.

"Dövüş benimle!" diyerek Jeff'i oturma odasına götürdü .

"Hadi Jeff,bana bak!!" Yüzünden akan kanlarla Jeff ona baktı. "Senin kardeşini hapse gönderen bendim! Ve şimdi sen oturup da onun bütün bir yıl orda çürümesine izin mi vereceksin?! Kendinden utanmalısın!" Jeff ayağa kalktı.

"Nihayet! Kalk ve dövüş!" Jeff ayaktaydı , yüzünde kan ve votka vardı . Tekrar o garip duyguyu hissetti , uzun süredir hissetmediği o duygu. Jeff'e doğru atılan Randy "Sonunda ayakta!" dedi.O anda bir şey oldu,Jeff'in içinde bir şeyler koptu . Aklı yerle bir oldu , mantıklı düşünme yeteneği uçup gitti , yapabileceği tek şey öldürmekti . Randy'yi tuttu ve onu yere doğru fırlattı . Ardından üstüne çıktı ve kalbine bir yumruk attı . Randy nefes almaya çalışırken kalbi atılan yumruk yüzünden bir süreliğine durdu . Jeff ona defalarca kez yumruk attı , Randy'nin vücudundan kanlar fışkırıyordu . Sonunda son nefesini verdi .

Şimdi herkes Jeff' bakıyordu . Ailesi, ağlayan çocuklar , hatta Troy ve Keith bile . Ancak ikisi şok durumundan hemen kurtulup silahlarını Jeff'e doğrulttular. Jeff silahları gördüğü anda merdivenlere koştu . O koşarken Troy ve Keith ateş ettiler,bütün kurşunlar onu ıskalıyordu . Jeff üst kata çıktı ve Troy'la Keith'in ayak seslerini duydu . Onlar son kurşunlarını ateşlerken Jeff kendini banyoya attı . Banyodaki havluyu aldı . Troy ve Keith ellerindeki bıçaklarla içeri girdiler.

Troy bıçağını Jeff 'e doğru savurdu , Jeff geriye çekilip havluyu Troy'un yüzüne doğru çok sert bir şekilde savurdu . Troy yere düştü . Şimdi sadece Keith kalmıştı . Ancak o Troy'dan daha çevikti . Jeff havluyu ikinci kez savurduğunda eğilip saldırıdan kurtuldu . Bıçağı bıraktı ve Jeff'i boynundan tuttu . Onu duvara bastırdı . Raflardan birinde olan çamaşır suyu şişesi üzerlerine düştü ve onları yaktı . İkisi de çığlık attı . Jeff hemen gözlerini sildi . Havluyu mümkün olduğunca hızlı bir şekilde Keith'in kafasına savurdu . Keith yerde kanlar içinde yatarken , rahatsız edici bir şekilde gülümsedi .

"Komik olan da nedir?" dedi Jeff. Keith bir çakmak çıkardı ve ateşledi. "Komik olan şey..." dedi "Sen çamaşır suyu ve alkolle kaplanmış durumdasın." Keith çakmağı ona doğru atınca Jeff'in gözleri şaşkınlıkla açıldı. Ateş ona değdiği anda, alevler votkadaki alkolü ateşledi . Alkol onu yakarken , çamaşır suyu cildini beyazlattı . Ateş her yerini sararken Jeff korkunç,tiz bir sesle bağırdı . Yuvarlanarak ateşi söndürmeye çalıştı ama başarısız oldu . Alkol onu cehenneme göndermiş gibiydi . Koridorda koştu , ve merdivenlere düştü . Jeff'i gördükleri anda herkes bağırmaya başladı . Ateşler içindeydi , yerde yatıyordu ve neredeyse ölmüştü . Jeff 'in en son gördüğü şey annesi ve diğerlerinin ateşi söndürmeye çalışmasıydı.O anda bayıldı.

Jeff uyandığında yüzü bandajlarla sarılmıştı . Hiçbir şey göremiyordu , omzundaki bandajları hissedebiliyordu, bir de vücudundaki yaraları . Doğrulmaya çalıştı ama kolunda kablo gibi bir şey bağlıydı , kalkmaya çalışırken yerinden çıktı . Ve bir hemşire hızla odaya girdi.

Jeff'i yatağa geri iterken  "Yataktan çıkman için çok erken." dedi ve kabloyu tekrar taktı . Jeff sadece orda oturdu ; görmeden , nerede olduğunu bilmeden . Sonunda annesinin sesini duydu .

"Balım,iyi misin?" diye sordu annesi . Jeff cevaplayamadı . Yüzü sarılmıştı ve konuşamıyordu. "Ah balım , sana iyi haberlerim var . Bütün görgü tanıkları olayı anlattıktan sonra Randy sana saldırdığını itiraf etti , Liu'yu serbest bırakmaya karar verdiler." Bu haber neredeyse Jeff'in yataktan fırlamasına neden olacaktı . Ama kolundaki kabloyu hatırlayıp kendine engel oldu .  "Yarın çıkacak ve tekrar birlikte olacaksınız."

Annesi oğlunu kucakladı ve veda etti. Sonraki iki hafta Jeff ailesi tarafından her gün ziyaret edildi . Ardından bandajların çıkarılacağı gün geldi. Ailesi yüzünün nasıl göründüğünü görmek için oradaydı. Doktorlar bandajları açarken herkes sandalyesinin ucuna oturmuştu. Son bandaj da çıkıncaya kadar beklediler.

"En iyisini umalım." dedi doktor . Yüzündeki bezi çekti ve yüzü ortaya çıktı.

Annesi Jeff'in yüzü karşısında çığlık attı . Liu ve babası dehşete kapılmış bir şekilde bakıyorlardı .

"Ne? Yüzüme ne oldu? " dedi Jeff . Yataktan fırladı ve aynaya koştu . Aynaya baktı ve ailesinin verdiği tepkilerin sebebini gördü. Bu...bu korkunçtu . Dudakları yanıp kıp kırmızı bir hal almıştı. Yüzü saf bir beyaz renkteydi , ve normalde kahverengi olan saçı siyaha dönmüştü . Elini yavaşça yüzüne koydu . Yumuşacıktı. . Aynadan ailesine baktı .

"Jeff," dedi Liu "O kadar da kötü değil..."

Jeff "O kadar da kötü değil mi?" dedi. "Bu mükemmel !!"  Bütün ailesi şaşkınlık içindeydi . Jeff kontrolsüz bir şekilde gülmeye başladı. Anne ve babası sol gözünün ve elinin seğirdiğini fark etti .

"Ah...Jeff, iyi misin?"

"İyi mi? Daha önce hiç bu kadar mutlu hissetmemiştim! Ha ha ha ha ha haaaaa , bana bakın . Bu yüz bana çok uyuyor !" Gülmesini durduramadı. Aynaya bakarak yüzünü okşadı. Buna ne neden olmuştu?

Pekala , Randy ile dövüşürken içinde bir şeylerin koptuğunu hatırlıyorsunuzdur , akıl sağlığı gitmişti. Şimdi o çılgın bir öldürme makinesiydi, bu ailesinin bilmediği bir şeydi .

"Doktor," dedi Jeff'in annesi "Oğlum...iyi mi? Yani aklı?"

"Ah,tabiki. Bu tür davranışlar çok fazla ağrı kesici alan hastalarda görülen tipik bir davranıştır. Eğer davranışları bir kaç haftada değişmezse onu tekrar buraya getirin , ona psikolojik testler yapacağız."

"Teşekkür ederim doktor." Jeff'in annesi oğlunun yanına gitti "Jeff,tatlım. Gitme zamanı."

Jeff başını annesine çevirdi, yüzünde hala o çılgın gülümseme vardı "Tamam annecik , ha ha haaaaa !" Annesi onu omuzlarından tuttu ve kıyafetlerini alması için yolladı.

Masadaki kadın "Bu buraya geldi." dedi. Jeff'in annesi oğlunun partide giydiği beyaz kapüşonlu üstü ve siyah pantolonu gördü. Temizlerdi ve üzerlerinde kan yoktu. Annesi onu odaya soktu ve kıyafetlerini giymesini söyledi. Sonra hastaneyi terk ettiler , o günün yaşayacakları son gün olduğunu bilmiyorlardı.

Akşam saatlerinde,Jeff'in annesi banyodan gelen bir ses yüzünden uyandı. Sanki biri ağlıyor gibiydi. Ne olduğunu anlamak için yavaşça baktı. Banyoya baktığında korkunç bir sahne gördü. Jeff eline bir bıçak almış yanaklarına gülücük şekli verecek şekilde kendini kesmişti.

"Jeff,sen ne yapıyorsun..?" dedi annesi.

Jeff annesine baktı "Gülümsemeye devam edemedim anne. Bir süre sonra ağrımaya başladı. Ama şimdi,sonsuza dek gülümseyebilirim." Annesi gözlerini fark etti, siyah halka gibiydiler.

"Jeff,gözlerin!!" Gözleri hiç kapanmıyor gibiydi.

"Yoruldum ve gözlerim kapanmaya başladı.Yüzümü göremedim. Ben de göz kapaklarımı yaktım, artık yüzümü sonsuza dek görebileceğim ; yeni yüzümü." Oğlunun çıldırmaya başladığını gören annesi yavaşça geriledi. "Sorun nedir anne? Güzel değil miyim?"

"Evet oğlum," dedi annesi "Evet güzelsin. Şimdi babanı getirmeme izin ver de yüzünü görsün." Odaya koştu ve Jeff'in babasını sarsarak uyandırdı. "Balım,silahını al.Biz..." Jeff'i kapıda görünce sustu,elince bir bıçak vardı.

"Anne,yalan söyledin." Bu , Jeff elinde bıçakla onlara koşarken duydukları son şeydi. Ardından Jeff ikisinin de içini çıkardı.

Erkek kardeşi Liu duyduğu sesler yüzünden uyandı. Ama başka ses gelmedi ,bu yüzden gözlerini kapadı ve tekrar uyumaya çalıştı. Tam uyuyacakken, birinin onu izlediğine dair bir hisse kapıldı. Jeff'in eli ağzını kaparken gözlerini açtı. Jeff bıçağı kardeşine saplamak üzere havaya kaldırdı. Liu Jeff'den kaçmaya çalıştı.

"Şşşş..." dedi Jeff  "Sadece uyu."


281 yorum:

  1. Bu zamana kadar çevirdiklerinin en iyisi.Eline sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. kısa hikayelere alıştırdın bizi okumaya üşeniyorum :@

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye'deki en büyük sorunlardan biri okuma tembelliği :D Ama bak bu hikayeyi okumazsan sonra yayınlayacağım "Jeff is back" i anlamazsın :3 Eğer isteyerek ve severek okuyorsan yazının uzunluğu seni korkutmaz :)) Ayrıca uzun hikayelerin de sınırı var , ben de çevirmeye üşeniyorum ama... :D

      Sil
    2. çeviri güzel olmuş tebrikler. bu hikaye de tamamen kurmaca mı merak ettim birde jeff erkekmiymiş :D ben kız sanıyordum bence kız olması lazım. birde jeffin finalde kendini jokere çevirmiş gerek yüzü gerek kahkahası olsun bildiğin joker olmuş

      Sil
    3. Bu hikaye kurmaca olsa da eminim yazan kişi gerçek hayattan ilham almıştır :D Bir de Jeff kız olsa daha iyi olur demişsin,bence o erkek olarak da çok tatlı :D Neden bilmiyorum Jeff'i çok seviyorum :3 Ama kız olsaydı öyle olmazdı :DD

      Sil
    4. kız olsa iyi olur demedim :D kız olması lazım dedim yani bence kız erkek değil.. mesala annesine güzel miyim diye soruyor bir erkek böyle bişi sormaz yakışıklımıyım der saçlarıda kahverengi :D ve temsili resimlerinin hepsi kız gibi yani bence kızdır.

      Sil
    5. Dostum,yüzde yüz eminim o bir erkek :D Öncelikle ismine bak "Jeff" . "Bu arada erkek güzel miyim? diye sormaz" gibi bir algı sadece Türkiye'de var :3 Erkekler öyle söylerse kız gibi görüneceklerini düşünürler,oysa o sadece Türkiye'de öyle. Bu yüzden o kesinlikle erkek :)) Saçlarının uzun olması yanlış anlaşılmaya sebep olmuş da olabilir :D

      Sil
    6. jeff the killer erkek jane the killer kız (ararsan 2sini de bulursun)

      Sil
  3. Off bu hikayeyi okuduğumdan beri geceleri jeff beni izliyormuş gibi hissediyorum!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kafanı örtünün altına sok o_O
      Ve yokmuş gibi davran *_*
      Yoksa...yoksa >_<

      Sil
    2. Aynı mantıktayız korkunca yorganın altına girerim sanki hic yorganı kaldıramayacakmıslar gibi

      Sil
    3. Ben yorganın altına sadece elektrikler gitmişse ve yakınımda ışık kaynağı olabilecek bir şey yoksa girerim :D

      Sil
    4. ASAGI DOGRU IN REİ COK SACMA UYDURDUGUM Bİ HİKAYE YAZDIM :DD
      ben elektrik gidince el feneri yakıom dbdd
      Kızın adı Bella'ydı.Bella'nın evi ormanlık bir yerdeydi.Diğer evlerin ısıkları yanıyor mu diye yanına bir el feneri aldı ve dısarı cıktı olacaklardan habersiz.Ormanın diger tarafında evler vardı.Ormana girdi.Biraz gittikten sonra uzaklarda garip bir sey gördü.Bembeyaz birsey.İlk ''kesin hayvandır'' demisti ama sonra o sey Bella'ya yakınlasıyordu!
      Evine geri dönmeye karar verdi.Hızlı koşuyordu.Elinden geldiği kadar hızlı.Ama birden o garip seyi karsısında gördü.Bella'dan cok uzundu.Korkup kactı nereye gittiginl bilmiyordu cünkü el fenerini kapatmıstı.Ormanın icinde arabadı bozulan Rei Shizuka yı gördü ve ''Kaç'' diye bagırdı.Ama slender ikisini de bulup oldurdu :ddd

      Sil
    5. Sen bana kin mi tutuyorsun dostum -_- :DD
      Hikayende beni öldürmen müthiş bir dışavurum öyleyse :D

      Sil
    6. no kin tutmuyorum :3 hatta cok hayranınım komik olsun die yazdım onu dbdvdksslls+#/+€*€-83/€;€/€ :dd

      Sil
    7. Ouw *-*
      Hayranlarım var :D

      Sil
  4. Harika! Emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. şehir efsanesi jeff'in http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--p0A36kMB--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/18vxcgwq8bi3fjpg.jpg bu fotoğraftan esinlenilerek üretildiğini söyler... oldukça şişman bir kız kendisinin böyle bir fotoğrafını çekiyor, flaşı patlatarak daha sonra photoshopla biraz kurcalayıp, internette yayınlıyor... bu fotoğraf bir fenomen haline geliyor... jeff the killer bu fotoğrafla beraber yazılmış bir hikaye aslında :D şimdi genç kızlar manga/anime jeff killerlar görüp çok beğeniyor ama aslen böyle bir fotoğraftan ortaya çıkan sivilceli şişko sapık jeff'i bilmiyorlar :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O fotoğrafın Photoshop olduğunu biliyordum da...Hikayesini bilmiyordum :D
      Ben anime/manga versiyonunu daha çok seviyorum ;)

      Sil
  6. Kardeşinin ne suçu vardı ki ben en çok LİU ya acıdım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merak etme, Liu sıkı bir dönüş yapacak :D
      Homicidial Liu'yu oku ;)

      Sil
  7. çevirilerin oldukça başarılı bi çok yerde sanırım google translate kullanıp bırakıyolar ve okurken zerre tat alamıyordum. Liu ve Jeff oldukça güzel bi seri. Jeff'in netteki fotoğrafı inanılmaz sayko.
    -Stoner

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Jeff hayranı olarak onun doğru dürüst hikayesini bulamayınca en sonunda orijinalini okudum ve insanlar benim aldığım zevki alabilsin diye çevirdim :D
      Bir de birisi Liu ve Jeff'in aynı anda bulunduğu bir hikaye yazarsa çok mutlu olurum *-*

      Sil
  8. Oha superr <3 hemde jeff erkek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya allah böyle şeyler yaratmadı bunlar yalan bunların hepsinin topluluk uydurması olduğunu biliyormusun kafir!

      Sil
    2. müslüman olduğunu iddia bile eden, gerek içkisi, kumarı olsun veya katil, sapık, hırsız olsun; kimseye kafir diyemezsin. ama ben şu an rahatlıkla sana kafir diyebilirm, çünkü sen başkasına kafir dediğin anda senin dinin gider. bu sadece bir uyarı. lütfen yanlış anlama

      Sil
    3. Ne demek istiyorsunuz??

      Sil
  9. Yanıtlar
    1. Hikayenin basını okuyunca üsensemde okuyorum bi de ben mobilden girdigim icin zor oluyo :3
      Eskiden ananim falan oluyodum ben ddjdjslwmwkbkelslsjsss :dd ©£=£_¢=||_$_\¢\¢<™£[`{|÷÷/#;€*€+€€-847746+#/#:#?€ ne yazdım ya djdbekslsldbdb :dd neyse süpersin rei :d

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Belki de izliyordur o_O

      Sil
  10. fnafıda çevirsene fnaf:five night at freddy

    YanıtlaSil
  11. CreepyPasta okumaya nasıl başladım bilmiyorum ama hepsi bana harika geliyor. Yine de Jeff ayrı bir yere sahip gibi. Bu arada çeviri çok güzel olmuş :3
    - Melanchollia

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ^^
      Jeff Ticci Toby ile birinci sırayı paylaşıyor benim için :D

      Sil
  12. Rei, ben Jeff'in hikayesini çok önceden okumuştum ama yine de ellerine sağlık.
    Ben başka birşey diycem. Ben böyle Ticci Toby, Jeff, Liu yani Creepypasta üyelerinin hikayelerini okudukça içimde katil olma isteği çoğalıyor. Cp'leri de seviyorum okumaktan vazgeçmek istemiyorum. Sence ne yapabilirim :( ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence ya kendine hakim ol ya da caydırıcı şeyler düşün o_O
      Mesela cinayet işlersen seni yakalayıp hapise atarlar, ailen üzülür, seni sevenler üzülür. Yakalanmasan bile hep kaçıp saklanmak zorunda kalırsın, her an "Acaba şu polisler beni mi arıyor" düşüncesi içini kemirir sonunda baskı oluşur ve gün geçtikçe paranoyaklıkla birleşir ve dayanamayıp intihar edersin.

      Sil
  13. yaw bu ne gerzekce bi hikaye . bu kadar insan da burda bunu okuyor. okuduguma harcadıgım zamana yanarım. bu tarz hikayeler insanın psikolojisini bozar.sonra vay efendim neden cinayetler artıyor.bilinçsizce boyle herseyi okursanız olacagı bu!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seven var sevmeyen var, zevkler ve renkler tartışılmaz :3

      Sil
    2. ne demek seven var sevmeyen var ya ? bu ne bicim bir anlayıs. adam öldürmeye özendirmek mi zevk.Belki su an burada yapılacak bir sey yok ama bu seylerin paylasımına engel olunmalı!

      Sil
    3. Kısa ve net; sevmiyorsan okuma :)

      Sil
    4. Bizim özgürlüğümüzü kısıtlamaya hiç bir hakkın yok ,biz böyle şeyleri seviyoruz . Seni de zorlayan yok.Bizi de zorlayan yok.

      Sil
    5. E tkilenirim diyen okumasın rei yazdım okuyana diye gırtlağına yapışmıyo

      Sil
    6. Yasaklanmalısınız. Küçük kızımın aklını saçma sapan sapık karakterlerle doldurdunuz. Şimdi sizin sebep olduğunuz psikolojik hasarla uğraşıyoruz. Hatta sizi siber suçlarla mücadeleye şikayet etmeyi düşünüyorum.

      Sil
    7. Ebeveyn olarak kızınız aklını bunlarla doldururken nerdeydiniz acaba?
      Kendi sorumluluğunuzu yerine getiremediğiniz için sorumlu tutulacak kişi ben değilim.

      Sil
    8. Haklısın bir ay içinde farkederek biraz geciktim. Seni uyarıyorum çocuğum. Siteni biraz daha geliştir. 18 yaş sınırı koy. Hikayelerini yetişkin manyaklar okusun. Çocukları kötü etkilemek istesen de istemesen de senin suçun oluyor. Siber suçlar ihbar hattına siteni şikayet ettim. Uyarımı dikkate al.

      Sil
    9. Uyarınızı dikkate alamıyorum çünkü yaptığım şey siber suçlar arasında değil, bu yüzden istediğiniz kadar şikayet edebilirsiniz. Duyuruda da belirtildiği gibi bloguma giren herkes ne yaptığının bilincinde olan insanlar, kendi iradeleri ile yaptıkları şeylerden beni sorumlu tutamazsınız. Ayrıyeten; bloguma 18 yaş sınırı koyarsam kendi bloguma kendim de giriş yapamam ;)

      Sil
  14. Ben çok sevdim zaten ben Jeff i çok seviyorum acikcasi katil bile olsa boyle bir sevgilimin olma sini isterdim :))

    YanıtlaSil
  15. Birde eğer bulabilirsen Jane the killer ın da hikayesini yazar mısın çok merak ettim de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jane the Killer'ın hikayesi var da, yazım dili yüzünden çevirmesi zor olabilir. Çünkü Watpad'de onu çeviren biri vardı da, bana yolladığı parçalara bakılırsa CP'nin baya devrik cümleleri var o_O

      Sil
  16. Anladım sana da zahmet olmadı inşallah yanlış anlama ama iyi anlamda söyledim :). Bu arada çok saol. Birde sana birşey sormak istiyorum da :) acaba en sevdiğin CP karakteri ne? Çok ,merak ettim de kusura bakma ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki Ticci Toby ve Jeff the Killer *-*
      O ikisi birinci sırayı paylaşıyorlar ^^

      Sil
  17. Zaten Jeff en bastakilerden. Birde çok sevdiğim için ismimi Nina The Killer yaptim. En çok nina ve eyeless jack i seviyorum bende :) ( Ha bu arada ben hilal ^^)

    YanıtlaSil
  18. Selm rei ticci toby'nin başka hikayesi varsa çevirip yayınlarmsın tşk bn cp hayranı ve senin hayrann

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka hikayesini arıyorum ama şimdiye dek bulamadım bulduğum anda çevireceğim :/
      Ve teşekkürler ^^

      Sil
  19. Sanırım en çok sevdiğim pasta bu. Ama ilk okuduğumda çok korktum bide resimleri faoan görünce o hafta hep slenderman falan okuyunca heryerden onoar çıkıakmışgibi oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bir yanım gerçekten her yerden çıkmalarını istiyor :D
      Diğer yanımda çıkmamalarını o_O

      Sil
  20. Bu hikayenin devamı söyle:
    Jeff kendi yaşlarındaki bir kızın ailesini öldürür ve kızıda yakar.Kız ondan intikam alcağına yemin eder.
    Aslında o kız jeff yanarken koşa koşa yanına gelen kızdır.Jeff o kıza aşık olmuştur.
    Yukarıdaki hikaye aynı zamanda jane the killer'ın başlangıç hikayesidir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi bütün çevirme isteğim gitti nedense (-_-')

      Sil
    2. Hikayenin 3 devamı var. Bunlar:
      1.
      Jeff ile jane ölümüne savaşırlar ve jeff kazanır.
      2.
      Jeff ile jane ölümüne savaşırlar ve jane kazanır.
      3.
      Slenderman ve jane işbirliği yaparak ormanda jeff i öldürüller.

      Sil
    3. Niye 2 kez Jef yeniliyor -_-
      Kabul edilemez :D

      Sil
    4. Çünkü 2 düşmanı var

      Sil
    5. İki kez kazansa da olurdu :D

      Sil
  21. O çok tepkili adsız arkadaşa o kadar adam öldürmek amaçlı oyun var filimlerdeki dehşetler filan hani o kadar şey var ve senin gözüne bu sitemi çarptı 0_0 hem burda adam öldürmeye özendiren ne anladamadım insanlar hayal güçleriyle bişeyler kurgulamışlar her yandan incelemek gerekirse bak çocuğa neler oluyo belkide verilmek istenen mesaj can yakarsanız canınınız yanardır he ve ayrıca öldürmek doğanın bir parçası bunuda kabullensen iyi edersin ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle :3
      Hem öyle bir mesaj verilse ne olur verilmese ne olur? İçinde öldürme isteği varsa eninde sonunda yaparsın, yoksa bu sadece bir hikayedir. Merak ediyorum blogum yüzünden kaç kişi adam öldürdü :D :D

      Sil
  22. tabi canm ben şimdi normal bi iinsananım şans eseri bu bloğu okudum ooo şimdi bildiğin seri katilim jeff filan yanımda tın kalır günde 10 adam öldürmeden gözüme uyku girmiyor :D

    YanıtlaSil
  23. Sana bir CP atsam ceviri yapar mısın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl Bir Cp olduğuna, uzunluğuna bağı :D

      Sil
  24. ben dudağımı kestim neden yaptım bilmiyorum zaten the jokeri filanda sevdiğimden annem psikoloja götürdü... sürekli benden şikayet ediyor abi sevmiyorum süslenip püslenmeyi annem benim cici bir kız olmamı sanki istiyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O durum ilk başta bende de vardı o_O
      Yani kızım diye süslenmeyi sevmem şart değil :D
      Ben zaten tişört pantolon takılıyorum, bir de kalkıp makyajla falan mı uğraşacağım :D

      Sil
  25. NEDEN BİZDE YENİ CP LER OLUŞTURMUYORUZ BEN RESİMLERİNİ ÇİZEBİLİRİM HEM DEDEMDE RESSAM YANİ ONDANDA YARDIM ALIRIM BİZDE KARAKTERLER OLUŞTURABİLİRİZ
    İŞİ SERİYE BAĞLAYALIM BENCE :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Caps açık yazdığın için içimden bağırarak okdudum bunu o_O
      Ve güzel fikir :D

      Sil
  26. güzel fikir aslında ben bi CP yazdım ve beğeni gelirse CP deki karakteri seriye bağlamayı düşünüyodum kim bilir belki bir jeff olmaz ama kim bilir tutulabilir tabi ben noktalamaları düzeltip reiye gönderirince rei paylaşırsa ve sizde severseniz

    YanıtlaSil
  27. Ya ben baya bakamadım bunu creepypasta wiki den buldun ve baya uzun adı rainbow factory.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onun müziği var yah *-*
      Şarkı sözleri harika :D
      MLP Rainbow Factory

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Yani yapacak misin. VeIn the rainbow factory
      Where your fears and horrors
      come true
      In the rainbow factory
      Where not a single soul gets through

      Sil
    4. Olur :3
      Ve evet bunlar sözleri *-* harika .3

      Sil
    5. Yaa pardon kopyalamaya çalışırken sildim yorumu :((

      Sil
    6. Bak creepypasta wiki ye rainbow factory yaz oradaki resmi koy veya istediğin birtane.
      Veya söyle ben bulurum ok?

      Sil
  28. sucuk gibi çoook güzel olmus ellerine sağlık :D

    YanıtlaSil
  29. hikaye çok güzel olmuş ellerine sağlık ama bence Jane The Killer'ı da yazsan daha iyi olur. :-bd

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neden herkes Jane deyip duruyor ya T_T
      İsmini sansürleyeceğim blogda ha :D

      Sil
  30. Çok hoş bir hayat hikayesi. Favori katilimden beklediğim gibi.

    YanıtlaSil
  31. HAYLA RAİNBOW FACTORY Yİ YAYINLAMADIN!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya nede kızıyorsun :/
      Çeviri listesinde bir ton çeviri var zaten :(

      Sil
    2. Üzgünüm bilmiyordum :(

      Sil
    3. Ayh kıyamam üzülme yah o_O

      Sil
    4. Sana bir sorum var.
      Jeff the killer fan ı sın belki bunu bilirsin.Jane the killer maske takıyor mu takmıyormu? Bazı resimlerde taktığını bazı resimlerde takmadığını gösteriyor.

      Sil
    5. Orjinalinde takmıyor o_O

      Sil
    6. Cidden mi? Ama bana hep takıyor diyorlar

      Sil
    7. Arada takıyordur belki ya da fan hikayelerinde takıyordur

      Sil
  32. .Çeviri için ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  33. Ya çok merak ettim jane the killer ı mı çeviriyorsun bence ne çeviriyorsan çevidikten sonra jane the killer ı çevir.

    YanıtlaSil
  34. Rei eğer hikayesi varsa Nina The Killer'ı da çevirir misin?

    YanıtlaSil
  35. tek kelime:
    MUHTEŞEM B-) :^o

    YanıtlaSil
  36. Ben bazen sınıfımı cp'ye benzetiyor eğlencesine :D. Mesela birisini Jeff birisini Jane, birisini de Ticci Toby gibi düşünüyorum. Sınıfta komik bir olay oduğunda cp'ye benzettiğim için çok komik oluyor =))

    YanıtlaSil
  37. Rei cp nin komiklisi oluyor mu veye olduysa ne zaman blog da çıkar :)

    YanıtlaSil
  38. Bişi sorcam bn yeni CP hayranı oldum bu jane sürtüğü jeffle sevgilimi yada evlimi :'((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Jane'den nefret ediyorum -,-
      Ve hayır, o ikisinin orjna hikayede birbiri ile hiçbir alakası yok. Jane Jeff'den sonra uydurulmuş bir karakter, ve jeff için uydurulmuş bir karakter. :D

      Sil
  39. İlk defa jeff the killer'ın hikayesini okuyorum :) . Süpeeeer ;) :)

    YanıtlaSil
  40. rei emin değilim ama duyduğuma göre 2016'da (hangi ay bilmiyorum)Jeff The Killer'ın filmi vizyona giriyormuş O_o

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o filmin fragmanını izledim jeff yerindeki şahıs berbat olaylar berbat filme sadece gülmek için gidebilirim galiba.

      Sil
    2. Jeff yerindeki şahısı berbat yapmışlarsa daha ne diyeyim :D

      Sil
  41. ezbere bildiğim hikaye ama okumaktan yine zevk aldım Jeff *^*

    YanıtlaSil
  42. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  43. Spongebobdaki ahtopotu çevir

    YanıtlaSil
  44. kardeş bence hikayede çocukların yaşları yanlış verilmiş yani iki ergenliğe girmiş velet bıçak çekicek kendisinden daha büyük birine artislik yapacak normal şekilde dayak yiyecek sonra o 3 velet o çocuğa nerden buldukları belli olmayan silahları ATEŞLEYEBİLECEK (o silahlardan çok ses çıkar ve elini acıtabilir tam bilmiyorum neyse) sonra eve girecekler mermi sıkacaklar bir sürü yetişkinin içinde hiçbiri sesini çıkarmayacak (gerçek hayatta kulaklarından tutulur ve sopa yerler en azından Türkiyede) sonra çocuk birden ortaya çıkan çakmakla yanıcak tabi üstü başı votkayla kaplı ve ölmeyecek. Abi lafım sana değil çok güzel çevirmişsinde lafım bunu yazan akıllı insana :-/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akıl sağlığı gittikten sonra yaş önemli değil ._.
      Ve bu Türkiye'de geçmedi o yüzden silahlı veya bıçaklı birine kimse yaklaşmaz :D
      Ve yorumunun uzun olması hoşuma gitti :D

      Sil
  45. Sonuna kadar okudum harika hikayeydi bu filme cevirilmeli bence

    YanıtlaSil
  46. Izniniz olursa bazi yazilarinizi blogum da yer vermek istiyorum tabi sizden aldigimi belirterek

    YanıtlaSil
  47. Eline sağlık :) Çok güzeldi.

    YanıtlaSil
  48. Okuduklarìmdan en düzgün ve hatasìz olanì buydu ellerine saglìk :D

    YanıtlaSil
  49. Dostum bana ulaşır mısın.

    YanıtlaSil
  50. Rei çeviri mükemmel mütüşsün :3

    YanıtlaSil
  51. jeff i severim şirin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk kez Jeff'i keşfetmiştim, o zamandan beri şirin *-*

      Sil
  52. Ora "Şşşş..." dedi Jeff. "yat zıbar..." olaydı keşke

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama Jeff "Go to Sleep" ile biliniyor (-_-')

      Sil
    2. Yeni şeyler denemekten birşey olmaz

      Sil
    3. Benim açımdan sorun yok ama CP'nin havasını alır ^^

      Sil
  53. Yanıtlar
    1. iyi yanından bak Jeff'e ihtiyacın kalmadı ._.

      Sil
  54. Bu nerdeyse okuduğum en iyi CP'ydi! HARİKASIN!:D

    YanıtlaSil
  55. Aşkım Jeff yha nasılda içlerini çıkarmış afferim canım Jeff im herkes go to sleep benim jeffimle baş başa bırakın oyş jeffim benim *-*

    YanıtlaSil
  56. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  57. Okuduğum ilk Jeff the killer cp sıydı ve HARİKAYDI *-*

    YanıtlaSil
  58. Merhaba ! Hikayeleri okumaya yeni başladım ve gözümde problem var. Beyaz yazıları okumak çok zor oluyor. Rica etsem rengi biraz daha griye döndürebilir misiniz ? ;:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında yazılar zaten gri o_O
      Ama biraz daha grileştirmeyi deneyebilirim sanırım :D

      Sil
  59. Bunu yazmasam içimde kalırdı *-*
    Hikaye iyi güzel de, mantık hatası dolu.
    1. Kimin cildi yanınca beyaza döner ki? Kömürleşir! (Votkanın öyle birşeye sebep olması mümkün değil, alkol yanıcıdır, yanar, ama böyle birşey yapamaz.)
    2. Yanınca saçlar uzamaz ya da renk değiştirmez, direk yanar. Hatta vücudun ilk yanan kısmıdır.
    3. Göz kapakları ortadan kalkınca (ya da çok uzun süre göz kırpmayınca -mümkün olsaydı-) gözler nemlenenediği için kurur ve görme işlevini tamamen yitirir. Hatta düşebilir bile. Çürümüş meyve gibi görünmesinden bahsetmiyorum bile. Gözümüzü uzun süre kırpmayınca acımasının sebebi de budur zaten, kurumaya başlaması.
    Şimdi Jeff severleri kızdırmayayım ama, Jeff tam bir joker çakması. Cildi, gülümsemesi... Bir tek saçları farklı. Ayrıca Jeff öldürdükten sonra yüzlerine gülümseme kazıyor. Joker de zaten kendini o hale getiren asidi birazcık kimya bilgisiyle zehre dönüştürüp eldivenine bulaştırıp el sıkışarak öldürüyor. Tabii kurbanın yüzüne doğal olarak o rahatsız edici gülümseme yerleşiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiçbir şey mükemmel değil ve bu bir fandom, mantık hataları dolu olması ve hatta tamamen mantıksız olması oldukça normal yani ^^

      Sil
  60. Bence sorun bende. Takıntılı bir ruh hastası olduğumdan dolayı böyle şeyler beni hep rahatsız etmiştir :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sorun etmiyorum ama sorun edenler çıkabilir ._.
      O yüzdeeen... :3

      Sil
  61. jeffrey nin filmi çıktı mı çıkmadıysa çıkıcak mı ne zaman çıkıcak bilgisi olanlar yardım edebilrmi acbaa ??? ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çıkmadı ve çıkmayacak gibi duruyor nedense :/

      Sil
    2. Cogunluk cıkacak diyodu neden böyle olduki üzüldüm =((

      Sil
    3. Filmleri takip ediyordum da, ne bir belirti var ne de iması :3

      Sil
  62. Jeff the killer vs jane the killeri cevirirmisin rica etsem ��������

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bulursam diğer çevirmenlerden birine veririm :3

      Sil
  63. Denbigh gerçekten var olan bi kasaba mi varsa hangi sehirde acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım gerçek, çünkü Denbigh School falan çıkıyor Google'a yazınca. Bir yaz istersen ^_^

      Sil
    2. Denbigh yazinca hep hastane cikiyo ve jeffin resimleri cikiyo yaa niye gelmio bu turkiyeye nedenğğğ jefffğğğ

      Sil
  64. Muhteşemdi en sevdiğim CP bu hem Jeff çok tatlı :D

    YanıtlaSil
  65. Harika ve korkunç süper bir hikaye!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  66. Güzel çevirmişsin creepypastayı garip bulurum senaryo biraz mantıklı olsaydı iyi bi film falan çıkardı ama heyhat birazcık ego tatmin etme hikayesi gibi geliyor.

    YanıtlaSil
  67. Sırayla bütün ama bütün hikayeleri okudum hiç bir bilgim yoktu slenderman jeff the killer tici tobby Öğrendim sırada eyeless jack'ta Çok teşekürler ellerine sağlık tam hikayle olmuş emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  68. Omg çok güzeldi

    YanıtlaSil
  69. mayia the killer neden yok ya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende yaaa (dermişim ama valla bende bilmiom diyorken biliodum ama bilmiorum işte diomuşum ama bilmiorum derkken evet bilmiyorum sduhuaısgvı tm sakin olunnn<<< :d )

      Sil
  70. Harikàydi jeff I cok seviyorum jane ilr jeffin hikayesi varmi

    YanıtlaSil
  71. Jeff the Killer vs. Jane the Killer hikayesi yok mu? Onun çevirisini bulamadım. Bulabilirsen sen çevirebilir misin acaba? Ve eğer çeviremezsen öyle bir hikayenin gerçekten olup olmadığını söylersen de sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jeff Vs Jane orijinalinde birbirinden alakasız oldukları için ikisinin birlikte olduğu orjinal bir CP bulunmamakta *.*

      Sil

Yorum yaparken kaba veya küfürlü bir dil kullanmaktan çekinirseniz sevinirim ^^