21 Temmuz 2014 Pazartesi

"Jeff Is Back"

Aşağıdaki hikaye video kanıtını , görgü tanıklarını , ve izlenildiği iddia edilen videoyu analiz eden bir dedektif tarafından yazılmıştır.Bu hikaye,o hikayedir.

Sıradan bir Salı akşamıydı . O günden önce kahve dükkanından aldığım 2 büyük boy kahve yüzünden uyuyamamıştım , internette dolanıyordum.

Birbiri üstüne bir kaç gereksiz Youtube videosu izledikten sonra , garip başlığı olan bir videoya denk geldim . Başlıktaki karakterler İngiliz alfabesine ait değildi ; Ancak,  çözememiş olmama rağmen harflerin biçimi kelimelere benziyordu . Merak ederek videoya tıkladım.

Aniden evimden gelen çeşitli çatırtı ve iniltiler duymaya başladım . Etrafıma bakındım ve savaşa hazır bir şekilde yanımda duran beysbol sopasını kavradım . Beni şaşırtan şey , evimde hiç kimse yoktu , evime zorla girildiğine dair bir işaret de yoktu . Ayrıca bütün kapılar kapalıydı . Delirmeye başladığımı anlayarak omzumu silktim ve tembelce odama doğru yürüdüm.

Geniş bant bağlantısı için çok para harcadım , bu yüzden tıkladığım videonun hala dolmamasına şaşırmıştım . Sabırsız bir şekilde videoya 4 kez daha tıkladım . Sonsuzluk gibi gelen bir süreden sonra , sayfa sonunda açıldı . Arkaplan siyahtı ve kırmızı renkte olan kullanıcı adı , açıklama , yükleyen adı dışında  bütün yazılar görünmezdi . Yükleyen kişinin adı " Nightmare SLUMBER " dı ve açıklamada bunlar yazıyordu:

Ne kadar da umursamazsın.
Hayatındaki şeytani varlığımdan habersizsin.
Seni ayakta tutan her şeyi parçalayacağım.
Seni değersiz korkak.
Her zaman seni izliyorum.
Ve yakında benimle yaşamaya geleceksin.
Sonsuza dek...

Bunun 12 yaşında bir  çocuğun zırvalığı olduğunu düşünerek içinde bulunduğum tehlikeyi önemsemedim . Video terk edilmiş bir akıl hastanesinin resmiyle başladı ( Daha sonra bunun Denbigh* akıl hastanesi olduğunu buldum ) Resimde insanın görme alanını geçecek şekilde uzun,karanlık ve dökük bir koridor vardı .Koridorun sağ tarafında sütunlarla ayrılmış pencereler vardı . Koridor sütunların gölgeleri ile bölünen ürkütücü bir ay ışığıyla yıkanmıştı . Koridorun karanlığı hiç görmediğim kadar koyu bir siyahtı . Hastanenin alelacele terk edildiği ve hiç temizlenmediği hissine kapıldım.

Videonun ilk dakikasında sadece koridorun görüntüsü vardı . Hiçbir ses ya da hareket yoktu . 1:13 . saniyeye yakın bir zamanda koridorun sonunda bir hareketlilik gördüm , yavaştı ama kesin bir hareketti . Bir insanın duruşuna sahipti ama çok garip bir şekilde yürüyordu , kafası dümdüz yere bakar şekilde . Video ilerledikçe yaratık hızlandı , sonra koşmaya başladı . Yaratık koşarak kameraya çarptı ve düşürdü .  Aynı anda evimin kapısında yüksek bir gümbürtü duydum . Sadece bir tane vardı ve görünüşe göre birisi az önce kapıya çarpmıştı .

Ayağa fırladım ve beysbol sopasını tekrar elime aldım , bilgisayarımın hata sinyali verdiğini duydum . Ekran maviydi ve güvenlik nedeniyle kapatıldığı yazıyordu . Daha sonra ekran bulunduğum yeri öğrenmek isteyen bir hacker olduğu hakkında bilgilendirme yaptı . Antivirüs programım hacker 'ın IP adresinin izini sürdü ve Kuzey Wales'de olduğu bilgisini verdi ; Hack işlemi terk edilmiş bir akıl hastanesinden yapılmıştı .

Daha sonra elektrikler gitti . O noktada , aşırı derecede korkmuş bir hale geldim . Nefesim hızlanırken gözlerim yaşardı . Kapının dışında inlemeler duymaya başladım . Çıkıp bakmak büyük bir hata olacaktı biliyordum ama , yine de bakmaya karar verdim . Kapı deliğinden baktığımda kapının dışında kimse yoktu . Buna rağmen inlemeleri hala duyabiliyordum . Ölsem bile o kapıyı açmazdım .

Paniklemiş bir şekilde polisle iletişime geçmeye çalıştım ; Ancak hem ev telefonumda hem de cep telefonumda hattın meşgul olduğunu belirten bipleme sesini duydum . Bilgisayarımın yanına koştum ve jeneratörle çalıştırıp çalıştıramayacağıma baktım , sonra ekranın hala açık olduğunu fark ettim . Siyah ekranda büyük kırmızı harflerle " UYKU VAKTİ " yazıyordu .

İnsanın içine işleyen bir çığlık duyuldu . Sanki biri ölüyor gibiydi , mutfağa koştum ve çekmeceden iki tane bıçak çıkardım . Bu gerçekti . Şu an oluyordu . Çığlıklar daha da gürültülü ve korkunç bir hal almaya başladı. Çığlıkların arkasında zayıf ama belirgin hastalıklı bir kahkaha duyuluyordu .

Ne olduğunu anlamaya çalışarak evin içinde koşturmaya başladım . Daha sonra bilgisayarımın yanındaki giysi dolabından gelen ağlama sesini duydum . Dolabın tokmağını kavradığımda vücudum buz tuttu . Tokmak  çok soğuktu . Kapağı açmadan önce bir şey söylemeliydim ama bunu yapacak sağ duyuyu kendimde bulamadım. Kapağı açtım ve dolabımda kıvrılmış bir şekilde yatan genç kızı gördüm . Ölü ve kanlıydı .

Karnı yarılmış , bağırsakları çıkarılmıştı . Çıplaktı ve kan içindeydi . Duvar aniden kırmızı bir ışıkla aydınlandı . Duvarda kanla yazılı bir şey olduğunu fark ettim .

" Uyarıyı dikkate almalıydın . Uyku vakti . "

Etrafıma baktım ve videodaki yaratığı gördüm , başı yere dönüktü . Korkudan dona kaldım . Ani bir hareketle , sanki video bir kaç saniye atlamış gibi , yaratık kafasını kaldırdı ve bana baktı . Sonra her şey karardı .

Dedektifin 1. Notu :

Kurbanın cesedi giysi dolabındaki genç kızınkiyle benzer vaziyette bulundu . Sayısız kan testine rağmen kızın kimliğini tespit edemedik . Daha doğrusu , kaybolan insanın raporuna göre hiç kimsenin kızın cesedini tanımaması ve testlerin sonuç vermemesine bakılırsa kız aslında yoktu .

Hack işleminin terk edilmiş bir akıl hastanesinden yapıldığını tespit ettik ; Ancak cinayet saatiyle örtüşmesine bir açıklama getirilemedi . Tutuklama izni çıkarttık ama hiçbir polis görevlisi o ikisinin korkunç kalıntılarını araştırmak istemiyor . Sahip olduğumuz tek şey  bir görgü tanığının acayip derecede alışılmadık ve korkutucu bir yaratığın bir kaç gün sonra hastaneye  koştuğunu görmesiydi . Tanığın ifadesi ile , terk edilmiş akıl hastanesinin görünümü ile başlığı "UYKU VAKTİ." olan, korku hikayeleri yazan bir sitedeki resmin şok edici derecede benzer olduğunu fark ettik .
O zamandan beri bir sürü cinayet meydana geldi ve her kurbanın cinayetten bir kaç dakika önce aynı videoyu izlediği bilgisi verildi . YouTube çalışanları videoyu silmeyi denedi ancak bunu deneyen herkes vahşice öldürüldü . Dava hala çözülemedi .

Dedektifin 2. Notu :

Davayı araştırdıktan sonra bir kaç şey keşfedildi . İlk olarak , videoyu bulunamadı. Kurbanların internet geçmişi videoda kullanılan resim için belirgin kanıtlar sağladı .

Bu sıradan bir JPEG resmi olmasına rağmen , söylentilere göre resme yeterince uzun süre bakarsanız resim eğrilip bükülmeye başlıyordu . Bakmaya devam ederseniz , kameraya doğru koşan bir yaratık görebilirdiniz . Hiç kimse resme yaratığı tamamen görebilecek kadar uzun süre bakmadı , ama yaratığın videoda görünen yaratıkla aynı olduğuna dair yeterince kanıt var . Resim bulunabilir . Risk size ait .

Ek olarak , katili bulmak için aramalarıma devam ettim . İnternette bir kişiye yönelik bir çok hikaye buldum "Jeff the Killer "  . Hikayeler gençlik yıllarında psikopat eğilimlerini geliştirip , sonunda da ailesini öldüren bir seri katili anlatıyor .

Hikayenin en can alıcı noktası da Jeff'in bütün kurbanlarını Denbigh'in akıl hastası katili ile aynı şekilde öldürmesiydi , hatta ikisi de kurbanlarını öldürmeden önce onlara " UYKU VAKTİ " mesajını vermişlerdi . En korkunç şeyse , Jeff the Killer için kullanılan resim Denbigh'in akıl hastası katili için kullanılan resmin aynısıydı . Bu yüzden dedektiflerin ikisinin aslında aynı kişiler olduğunu düşünmesine yol açtı . Daha fazla bilgi için internete " Jeff the Killer " yazın ve okuyun.

Bütün bunların arasında en korkunç şey benim kendi kişisel deneyimimde saklı . Bu raporu yazdıktan sonra , evimde garip sesler duymaya başladım . Umursamayarak Jeff hakkındaki araştırmalarıma devam ettim . Gürültülerin sesleri yavaşça artmaya başladı . Bir kuşun yaralanmış olabileceğini düşünüp dışarı baktım . Kapıya doğru giderken pencerede bir hareketlilik sezdim . Hemen polisi aradım , ama hattın meşgul olduğunu söyleyen o sesi duydum . Endişeli bir şekilde telefonu yerine koydum ve direk kapıya baktım . Jeff soğuk,ölü gözleri ve biçimsiz yüzüyle doğrudan bana bakıyordu . Gülümseyişi hayatım boyunca gördüğüm en ürkütücü şeydi . Hemen silahımı çektim ve ateş etmeye başladım . Jeff gecenin içinde kayboldu .

Tehlikede olduğumu biliyorum , bu yüzden kendimi korumak için evimin etrafına bir gözetleme yeri kurdum . Gözümün önünde hala silahtan çıkan ateşin parlak izleri var, evdeki gürültüleri ve sadece psikopat bir katilden gelebilecek tüyler ürpertici kahkahayı duyabiliyorum . Onu yakalamamız ne kadar sürer bilmiyorum , ama bu hataları yapmaya devam ederse elimize güvenilir bir kimlik geçebilir . Onu yakalamanın eşiğinde olduğumuzu hissediyorum . Kahkahayı ve artan gürültüleri hala duyuyorum , ve ayrıca uzakta garip yuvarlak bir ışık görüyorum . Yanımda polis telsizim var ancak şu an çalışmıyor . Işık yaklaşmaya başlıyor , ve silahım hazır durumda . Bu o . Yüzünü görebiliyorum . Zaman tamntoujiujujujjujujujujujujujujujujujujjujjuujujjujujujujjujujujujujujujujujjujujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj....

Herkese merhaba ! Benim adım Jeff . Bu hikayenin paylaşılmasını sevmiyorum , ah ama olsun . Ne de olsa hiçbiriniz beni yakalayamazsınız . Dedektif şu an ölü . Keşif bitti . Ve bu  çok eğlenceli , çünkü siz bu yazıyı görüntülerken hepinizin IP adresini buldum ve nerde olduğunuzu biliyorum . Örneğin : İçinizden biri Drexel bulvarında çalışıyor , biriniz  Burbank'da yaşıyor , biriniz doğudaki caddede oturuyor , biriniz üniversiteye gidiyor ve oda arkadaşının adı Becky , biriniz İowa'ya gidiyor , biriniz piyano kursuna gidiyor... Liste uzar gider .

Nerde çalıştığını biliyorum . Arkadaşlarını biliyorum . Aileni . Sevdiklerini . Her şeyi biliyorum .Yakında hepsi senden alınacak . Benden gelen bu mesajı okurken garip sesler duymaya başlayacaksın ve korku bütün benliğini yıkayacak . Mantıksız sebepler yüzünden huzursuz ve ümitsiz olacaksın . Gürültü bulunduğun binadaki sıradan bir gürültü değil . Başka bir şey . Daha uğursuz bir şey . Kanını isteyen bir şey . Eğer seni elde edemezsem , sevdiklerini alacağım . Sen , sandalyende titreyen ve Jessica isimli kız arkadaşı ile yaşayan... O benim olacak.

Güvende değilsin. Heh . AHAHAHAHAH!!!!

Bence şu an senin uyuma vaktin.  :)  Yakında orda olacağım.

Sevgilerimle

Jeffrey the Killer.

Dipnot : Hey Kettle Moraine'de okuyan ilk okullu çocuk... Tatlısın . Zamanımı seninle geçireceğim  .


Ç.N : 
Denbigh: Amerika'da bir kasaba.



228 yorum:

  1. Gel beni al Jeff! Ahahahahah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemen geliyorum :D"

      Sil
    2. Siz ikiniz RP yapın :D

      Sil
    3. Oyş jeff bna cevp verdi,s,s
      O ne ki dkcjlx

      Sil
    4. Rp= Role playing :D Mesela biriniz Jeff gibi davranırsa Jeff'in rp'sini yapmış olur :3

      Sil
    5. Anladım u.u Üşenirim ben xf

      Sil
    6. Hepinizi tanıyorum artık. Admin. İlk seni ziyaret edeceğim. SleepTime !

      Sil
    7. Ama beni öldürürsen çevirileri kim yapacak :D

      Sil
    8. If us want to see real killer , meet with me ..

      Sil
    9. Maybe we will meet .. Maybe .....

      Sil
    10. Gerçekten süper bir hikaye gerçekten süper jeff the killer'ı hiç daha önce böyle düşünmemiştim tüylerim ürperdi :D daha fazla böyle jeff hikayesi istiyorum :D

      Sil
    11. <3 hahahahhaa bende istiyorum

      Sil
    12. Bulsaydım daha fazla hikayesini çevirirdim ._.

      Sil
  2. o değilde şu pokemon çevirisine başladın mı:D"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senden önce istekte bulunan bir sürü kişi oldu :D İngilizcesi bana benzer şekilde olan birini bulsaydım çeviriler çok daha hızlı olurdu -,- Unutmayın ben bunların tamamını tek başıma yapıyorum :D Ve uyku düzenim yüzünden günün çoğunu yarı-uyanık ya da uyanık geçiriyorum.Bir de yakında 2 gün sürecek uzun bir yolculuğa çıkacağım onun hazırlıklarını yapıyorum :D

      Sil
    2. senin de işin zor :D alsana yanına bir çevirmen daha:D"

      Sil
    3. Ne yani video yok mu? *_*

      Sil
  3. Çevirmelerinde yardimci olabilirim admin

    YanıtlaSil
  4. Jefi severim ama son kisimdaki ulk okullu kiz nerden bilsin aq XDnese feff iste manyak

    YanıtlaSil
  5. Ama birazda sacma olmis fsggdfgshdfjkdkg ne :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jeff 'ime laf atmak yok :DD

      Sil
    2. Jeff e laf etmeyin o benim askiim <3

      Sil
    3. Jeffi gordum ben.Kafayı yediginden beri hep bizim sokaktan insanları öldüyo o yuzden benim askim o :D

      Sil
    4. Üzgünüm bayanlar o bana bana ait :D

      Sil
    5. No ben cok seviyorum :ddddd hatta gorduk selamlastık öldürmedi beni sjsjsjsjsj sevgilimden ayrıldım jeff le cıkıyoz hatta :3 herkesten gizliyoz biz birbirimize cok asıgız biz jeff yanımda herkese kendi dilinde selam soyluyo askım :D

      Sil
    6. Bana da aynıları oldu..yoksa Jeff.. O_O

      Sil
    7. Yoksa jeff ne :D

      Sil
    8. jeffi annemle tanıstırmak istedim eve getirdim tam anne dedim annem korktu arkadasına kacmıs :ddd eve gelince sana bisey yapmadı dimi o canavar dedi anne o benim sevgilim dedim defol len odana dedi :ddd sonra cagırdı saka yapıyon dimi dedi no dedim kadın kafayı yedi :dddd

      Sil
    9. aha jeff pencere de bekliyomuş beni sabahtan beri ya :dddd

      Sil
    10. Jeffi seciyorum cünkü lanet olasıca bir tatlılıgı var hadi gidelim osman sjssjjsj :ddd

      Sil
    11. hayırrrrrrrrr jeff benimmmmm, :D biz evlendik çocuklarımız var, jeff sizi aldatıyo XDDDD

      Sil
    12. Hahahahhaa cidden mi :))))

      Sil
    13. banne banne jeff benim duvarlarımda binlerce resmi var karalanmış kitaplarımda hep jeff the killer yazıyor anlamam valla jeff benim aşkıımm :D

      Sil
  6. Baya ürkütcü bir hikaye tek saçma yanı adam onu görmüşken direk kaçmaya çalışır onu gördüğünü yazmaz.
    Ve acaba o ilk okullu çocuk kim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adamın kaçış yolları tıkalıymış ama :D
      Kapıdan sesler geliyor, evi de herhalde üst katta. Yoksa salak değil adam,pencereden atlardı :D

      Sil
  7. Unuymayın Jeff hızlı koşar kaçamazsınız nihahahahah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burda hikayeye inanan kişileri de dikkate alarak yorum yapmalıydın :D

      Sil
    2. Nie ki doğru söylüyo

      Sil
    3. O yüzden dedim zaten :D

      Sil
  8. Hepinizin etlerini dişlerimle parçalayacağım..o muhteşem damarlarda gezen kanın kokusunu alabiliyorum..kan..ARTIK UYUMA VAKTİ *psikopat bir edayla kahkaha atar.*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de ismini Jeff yapsaydın keşke :3

      Sil
    2. jeff olsaydın İngilizce yazardın trololol

      Sil
    3. This is your think hahaha i kill you

      Sil
    4. O this is your think deil this is what you think and stop doing rp i will burn you into ashes of hell

      Sil
  9. piyano öğrenmeye başlamıştım bunu okuyunca bıraktım -_-

    YanıtlaSil
  10. Lan ben seni cok sviyom cok iyi yazıyon :3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahhahahhahahhahahahhah hahahahhahahahhahaha ahhahahahhahahahahah
      karnımı ağrıttın.Çok komik.Adam ölüyor bundan komik bir şey duymamıştım.
      Buna yakın yaptığım tek şey birini delirtip kendi saçını yiyerek ölümünü izlemekti.Harika bunun gibi eğlenceli çok oyun var mesala saklambaç ,kaybeden ölür.Oynayalım mı?

      Sil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. Benim yüzümü kesmeye ihtiyacım yok çok gulerim, Jeff gelsede gulsek beraber

    YanıtlaSil
  13. Jeff in beni øldürmesini başkasıyla gülme tercih ederim :D Ve ya Jeff gibi ølmayı :3 Jeff beni bul sønra da øldür izin veriyøm :D :3 Belki EJ bøbreklerimi filan yer :Dd Farketmez yani :Dd

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jeff'in en çılgın fanını bulduk herkes gelsin :D

      Sil
    2. Eveet eveet ama sadece Jeff gelse de bana yeteerr :Dd Rüyamda çok yakın arkadaştıık biz Jeff le :3 hatta bende katil filan øluyodum :33. Niye gelmiyø niyeee .dd
      Depresyøndayıııım :dDdDDd

      Sil
    3. Şu o harflerini çok sevdim :D

      Sil
    4. Mobil ølduğumdan yapabiliyørum :D Ne mutlu bana :D Høhøhø mutlu noellerr .dd ne alakaysa artık noel :D
      - Hala Depresyøndayıııım :dDDDddD
      - Hala gelmedi Jeff niye gelmiyø Jeff niyeğğğ :D

      Sil
    5. Jeff,Jeff bul beni Jeff :D Niye bulmuyø Jeff benii .D Jeff beni bulsun hayatla barışırıım .d Jeff tek istediğim beni bulmaaan .dd Nerelerdesiin Jeeeff :3:D Jeff'i tanıyan gøren varmıı yøllasın burayaaa .dd Sen gørdün mü Jeffrey'ii Rei .dd Gørüpte søylemeyen ølursa øldürürüüm :3 Jeef bul beniii .D
      - Uu Halaa Depresyøndayıııım :dDdDdDDd (Rei kesin benden sıkıldı :(( :D )

      Sil
    6. ØMG dedim Rei :D Ben bile sıkılırdım kendinmden :D Burdan anlıyøruz ki Rei'den gercek bir døst ølur ^^ :D
      - Hala Depersyøndayıııım :D
      - Niye gelmiyø bu Jeef:3 :D
      - Jeff'i bir kere gørebilirsem cehennem bile bana Cennet gibi gelir ^-^ √√ :D

      Sil
    7. Sadece kişiliğim bazen fazla uyumlu oluyor o_O
      -Depresyon sonsuza dek sürmez :D
      -Jeff'in Amerika'da öldürmesi gereken biri varmış yolda gelir :D
      -Göreceksin *-*

      Sil
    8. Bazen øyle øluyo Jeff'i çøk seviyødun dimi :3
      - Ama bendeki øyle bi depresyøn kii bitmek bilmez :D
      - Jeff gelince øna çøk kızıcam, niye ilk benden başlamıyø øldurmeye diye :D
      - Evet...Ønu bir gün gøreceğim...A-ama y-ya gøremezsem :( Ama herşey hayal kurmakla başlar :D

      Sil
    9. Hepsinin sırası gelir :D

      Sil
    10. Gelmesi lazım... Gelmeli... Yøksa bi dağa piknik yapmaya gider sønra ørdan atlarim ve ya bende katil ølurum :3 :D

      Sil
    11. P-peki o_O
      Bunu Jeff'e iletirim o.O

      Sil
    12. E...evet. Buna kesinlikle çøk sevinirim. Hatta ø gelmezse ønu bulup øldüreceğim.
      A-ama...ama kıyamam yaa :3 Ama ønu neden ilk beni øldürmeye gelmedi diye baya bi døverim, sonra (burası sanki bi cp den gibi :D )
      Bıçağımı çıkarır ve anlamsız gøzlerle Jeff'e bakarım. Sonrasında da Jeff'e şunları søylerim;
      "Artık cehennem bile cennet." ve bıçağı kendime saplayıp kendimi øldürmeye çalışırım ama Jeff beni direk en yakındaki hastaneye gøtürür. Døktørlara, hemsirelere ve güvenliklere yani kim varsa hepsini tehdit eder "Beni hiçbiriniz gørmedi"diye. Ørada bir kaç saat kalırız. Sønra hastaneden cıkarız. Dışarı cıktıgımızda daha günesin døgmamıs øldugunu fark ederiz. İlk bir kaç insan øldürür, sønra da yüksek bir binanın tepesine cıkar ve en køşesine øtururuz. Yani biraz daha øne døğru gitsek düşecek gibi. Tam kafamızı kaldırırız ve günesin døğdugunu gørürüz. Ben Jeff'e sarılıp ağlarım, ama bir andan da teşekkür ederim. Jeff de bana sarılır ama tam ø sırada øraya Slender falan gelip ølayın ciddiyetini bøzarlar. "Øøø" demeye başlarlar ve biz buna sinir øluruz ama hiçbir şey yapmayız."
      Bu yazdıklarımın gerçekleşmesi için gercekleşmeyeceğini bilsem de dua ediyorum :3 Sende Jeff'e søylersin üsenmeyip gelsin :D Ben cøk cılgınım, birlikte cøk insan øldürebiliriz :3 :D ^-^

      Sil
    13. RP yazmışsın bildiğin :D
      Ya aslında gel biz kısa yoldan Jeff'i kaçıralım :/

      Sil
    14. Zaten amacımda rp mi cp mi ne ondan yazmaktı :D
      Aynen ya bi yerde buluşup Jeffrey'i kaçırıyoruz biz Rei'yle :D Gelmek isteyen varsa Rei ye ulaşsın :D

      Sil
    15. Evet, bayıltıcı spreyi olan varsa getirsin D:

      Sil
    16. Bizde böcek ilacı var belki o işe yarar Rei :D

      Sil
    17. Ama işe yaramazsa ølürüz :D Ama søyleriz biz senin en büyük hayranlarınız diye belki øldürmez arkadaş øluruz :D Haa aslında bøcek ilacı işe yaramazsa bøcek ilacının kutusuyla kafasına vururuz :D

      Sil
    18. O işi sana bırakıyorum ben acil bir duruma kadar anonim kalacağım -,- :D

      Sil
    19. Jeff i gøremezsem şah damarımdan kescem kendimi :D
      Ø kadar istiyørum yani :D Hatta bugün lunaparka gittik arkadaşlarla kamıkazeye bindik "Beni bul Jeffffffff!!!!! " diye bağırdım :D

      Sil
    20. Jeff le deliririz ne güzel ^-^ Canımız sıkılınca insan filan øldürürüz :Dd Hemde güzel haber Jeff le kønuştum geliyømuşş >o< :D İstersen sende gel Rei :D

      Sil
    21. Buluşma yerini verin geleyim :D

      Sil
    22. Daha kønusmadık buluşma yerini istersen sen yaz biz gelelim :D

      Sil
    23. Ama haftasønu gelcekmis :D

      Sil
    24. Gelsin sorun değil -,-

      Sil
    25. Yani yeter ki gelsin dimi :D

      Sil
    26. Ay bende gelicem jeffff bende gelicem D:

      Sil
    27. Otobüs kiralayıp tüm Jeff hayranlarını alacağız ^^
      Ama tavsiyem kask falan alın çünkü otobüsü ben süreceğim :3
      (Tecrübe= Sıfır) :D

      Sil
    28. Jeff The Killer6 Mayıs 2015 22:18

      Hahahahaha biz buluştuk bile. Hatta sevimli bir kızdı, onu öldürmek çok hoştu. Şaka yapıyorum ona hiçbir şey yapmadım sadece biraz güldüm o kadar. Yani güzeldi,isterseniz sizinle de buluşuruz. En az sizi bıçaklarım, hastanelik olursunuz ve ya ölürsünüz.

      Sil
    29. Sorun değil zaten kendimi öldürmeyi düşünüyordum :/

      Sil
    30. Jeff The Killer6 Mayıs 2015 23:03

      N'oldu ki Rei?
      Ben size " Go To Sleep" demeden kimse ölemez.

      Sil
    31. İstersen deneyelim bakalım ölüyor muyum sen demeden de :3

      Sil
    32. Jeff The Killer6 Mayıs 2015 23:39

      Noldu cidden bir katil olarak bunu çok merak ettim :3

      Sil
    33. Hiç o_O
      Klasik sorunlar :D

      Sil
    34. Jeff The Killer8 Mayıs 2015 01:30

      Üzme kendini. Bir gün sana da uğrarım.

      Sil
    35. Söylediklerinin hiç biri olmayacak umarım biliyorsundur. Jeff ne sana sarılır ne de seni hastahaneye götürür. Hastahaneye götürdü diyelim. Nedenini de söyleyeyim *-* O "Go To Sleep" demeden kimse ölemez. Ayıldığında ise sana sarılmak yerine o cümleyi söyleyip öldürebilir. Hem onu çok görmek istiyorsan neden beklemek yerine Amerika'ya gitmiyorsun ki? Jeff'i görürsem o bana go to sleep demeden onu ısırırım. Sonuçta ben de psikopatımsı bir kızım. ^=^

      Sil
    36. psikoat bir katille arkadaş olmaya çalışmak 0_o bana daha çok iniar etmenin zevkli yolu gibi geldi

      Sil
    37. rei sen jeff i mi seviyorsun yani hangi CP karakterini seviyorsun

      Sil
  14. fotoyu nereden bulabilirim

    YanıtlaSil
  15. çevirtmene ihtiyaç varsa ulaş bana https://www.facebook.com/metehan.kiziltug.5?fref=ts

    7. sınıftayım aile isteği üzerine özel ingilizce dersi aldım :D fsfssjhjh
    -------------------------------------" I can not wait give quick answers "--------------------------------

    YanıtlaSil
  16. bence jeff gercek cok eskilerfen olmus bi olay olabilir ve suanda sadece bir hikaye polisler bir kac kanit bulmustur ve haber etmislerdir cok eskiden olmus bir olay oldugu icinde bugune sadece efsane olarak gelmistir olabilirmi? olabilir :D

    YanıtlaSil
  17. Blueghoulgirl5 Temmuz 2015 15:13

    Bu jeff yazıları baya sürükleyici oluyor 5 sayfa olsa yine okurum :) yalnız yorumlara baktımda millet jeffe deli oluyor :) rei düşünsene gece eve gelip seni falan izliyor mutluluktan bayılırdın galiba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutluluktan bayılmazdım, mutluluktan ölürdüm :D

      Sil
    2. bence sen mutluluktan ölmeden önce gırtlağına giren bıçaktan ölürdün :D

      Sil
    3. O da bir ihtimal tabi (-_-')

      Sil
  18. Yukarıda verdiğin Video adamın izlediği Video mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sol üstteki şeyi kastediyorsan o bir gif ^^
      Adamın izlediği video Youtube'da falan vardır ama *-*

      Sil
    2. Adamın anlattığı videoya cok benziyor.

      Sil
  19. Resim falan diyor. Ya da video ama video yok. Resmi bulabilir miyiz? >.<

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok derine inersen belki internetin bir köşesinde vardır :D

      Sil
  20. Youtube kanalı 2005'te açılmış. O zaman yaşıyor ihtimali var. Değil mi?

    YanıtlaSil
  21. Arkadaşımla okurken tanda yatağımdan bir ses geldi(gerçek) sonra odadan bir HIZLA çıktık ya..Çok fenaydı ve
    Jjjjjjjjuunuhhırfhesuchuewırhufgddgdfgug
    Merhaba!Benim adım Jeff!Ay ne yazık bir hayranımı öldürmüştüm belli...Neyse bunu okuyanlar güvende değilsiniz....Gece saat sekiz uyku vaktidir....

    YanıtlaSil
  22. JEFF BENİM DEFOLUN VE SES KESİN <3 ODAMDA 50 DEN FAZLA ÇİZİMİ VAR WODOO BEBEĞİ BİLE YAPTIM ONUN İÇİN :-h

    YanıtlaSil
  23. launchink jack midir nedir öyle bişey varmış onun bi CP si varmı sitede hep karşıma çıkıp duruyo bi öğrenem kimmiş

    YanıtlaSil
  24. he ok onun olayı ne jeff gibi katil filanmı

    YanıtlaSil
  25. O BENİM DEFOLUN

    YanıtlaSil
  26. Rüyamda cp'yi gördüm hep beraber sofrada yemek yiyorduk. :D. Eyeless Jack yemeğe böbrek koymuş. hepimizin midesi bulanmıştı. Jeff midesini bozup dışarı çıktı ve jane'le kavga etmeye başladı. :D. Sonra Sally ayıcığım neredeee! diye üstüme atladı daha sonra da uyandım. Uyandığımda çok güldüm. =))

    YanıtlaSil
  27. Favori CP'lerim, Jeff'inkiler. Dönüp dönüp okuyorum, bence Jeff gerçekten bir harika :D

    YanıtlaSil
  28. Rei, Bloody Painter diye bir cp karakteri varmış. Eğer hikayesi varsa onun hikayesini çevirir misin? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilinen CP karakterlerini çevirmeyi kafama koydum o_O
      Asıl iş kalbime koyabilmemde :D

      Sil
  29. jeff benim aşkım bana zarar vermez tamam mı sjsjsjj

    YanıtlaSil
  30. Eskiden jeff den korkuyodum . Ama bu yorumlsr sagladi korkmamami . Ha bu arada Jeff selamunaleykum

    YanıtlaSil
  31. ben bunu okumaya üşendim siz bunu nasıl yazdınız bide helal olsun :D :P
    :-bd

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bir de şikayet eden var neden çeviri daha sık gelmiyor diye ._.

      Sil
  32. Okudukdan sonra papaganlarim kanat cirpdi odum koptu! o_O

    YanıtlaSil
  33. Im watching all...
    Go to Slepp!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ow dostum,annem uyu dediginde uyumam.Sen desen nolur? ;D

      Sil
  34. okurken ses gelicek dedi ya... ''KALK KIZ ÖDEVİNİ YAP!'' diye bir ses duydum ;-; Annem ;-; güzel tahmin Jeff

    YanıtlaSil
  35. Hey ben jeffin fanıyım ( hani o deli fangirl olanlardan ^^) valla Jeff beni öldürmek için gelir ama sonra ikimiz ortak olup insanlara işkence yaparısss *-*

    YanıtlaSil
  36. Bisey sotucam gercekten jeff olsa meseka bilmem belki vardir. Ama jeff........... jeff is horor Iam sorry. No No No.see you lattet

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz değiil mi *-*

      Sil
  37. Jeff kapım açık. İstediğin zaman gelebilirsin. Wc17 yi taşıyorum. Yani kanımı taddığında sadece B+ tadını almayacaksın. Aynı zamanda annemin kardeşimin ve arkadaşlarımın kan gruplarının kanıma karıştığını kokusundan anlayacaksın. Belkide o an beni öldürmeye kıyamayacaksın. Çünki bir sadist bir mazoşiste zarar veremez. ;)

    YanıtlaSil
  38. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  39. Jeff büyük olasılıkla gerçek (ben öyle düşünüyorum) çünkü gerçek olmasa hakkında bu kadar hikaye ve resim hatta oyunları çıkmazdı diye düşünüyorum...♥∞

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. %50-%50 ihtimal var ._.

      Sil
    2. çok düşük ihtimal gerçek olsa yakalanmıştı bile hemde çoğu crepy pastalar uydurma

      Sil
    3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    4. Ancak ihtimaller her zaman var ^^

      Sil
  40. jeff hacker çıktı beyler dağılın ( ͡° ͜ʖ ͡°)

    YanıtlaSil
  41. Rei sıkıldım konuşalım:D

    YanıtlaSil
  42. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  43. Video için :
    YouTube a girin
    Nightmare SLUMBER diye aratin
    Filtrelerden kanalları seçin
    2. Kanal
    Iyi geceler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama Gerçek olsaydi böyle olurdu çünkü öyle bir video yok

      Sil
  44. Lan uyku vaktim ama(+_+)(^^):-[=-O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 00:27 mi? :3
      Tatilde geç yatmak zorunluluk resmen *-*

      Sil
  45. Arkadaşımdan duyduğum bunun çok daha korkuncu olan bir hikaye var bana söylediği günün gecesi yoğun bakıma alındı.sabahleyin hastanede ölüsünü bulmuşlar.

    YanıtlaSil
  46. Kate adında bir kızla ilgili

    YanıtlaSil
  47. Kız takıntılı aya ve griye.bütün giysileri gri.ay adında gri bir tavşanı varmış.bir gün tavşanın kutusunda yokmuş.aynı anda bir köpek avazı çıktığı kadar bağırıyormuş.evinin duvarından yukarı baktığında kızın devreler yanmış.komşularının av köpeğinin ağzı kanlıymış ve mangalın üstünde tavşanı varmış.Kız hışımla eve girmiş.Bilgisayarını açıp en büyük katilleri araştırmış
    hepsinin öldürme şekillerini ezberlemiş.annesinin cüzdanından yüklü miktarda
    para almış.çantasına hırka eldiven kurabiye su elektrik teli pense bıçak ve telefon almış.kendine bir ameliyatla tavşan gözü kulağı burnu ve kası taktırmış(tabi uzun kulakları değil iyi duymalarını sağlayan şeyi)o gün sokaktaki herkesi öldürmüş.Sabahları siyah tavşan gözlerini görmeyelim diye kör taklidi yapıyor ama tek bir zamanda öldürüyor.Ay en tepeye çıktığı zaman.ayın onu izleyip onu koruduğuna inanıyor.ondan kaçaMAZSIN 1 desibeli dahi duyuyor.saatte 70 kilometre ile koşuyor.arkasını da görüyor.o bir tavşanın yeteneklerine sahip.

    iletişim formuna yazmayı sevmiyorum.

    YanıtlaSil
  48. o hikayeyi bende biliyorum.Benim dinlediğimde ayrıntılarıda verdi azıcık kustum.

    YanıtlaSil
  49. Söylemeyi unuttum kız sadece on üç yaşında.Ama boyu on sekiz gibi gösteriyor.

    YanıtlaSil
  50. art King'in asıl adı yusuftur.Kendisi Creepypastayı yeni okumaya başlayan kopyacı kardeşimdir.art Queen'i art King yapmıştır.

    YanıtlaSil
  51. Ama kusma konusunda doğru söylüyo

    YanıtlaSil
  52. moonfire Canan15 Kasım 2016 20:46

    bende biliyorum ayrintilar;
    kizin gozunun etrafi hep dikiş izi ve iplikleri bal gibi gorunuyor.(etiyle beraber)aslinda bir Jane the killer fangirli.a bi de ailesini oldurkenki ani damarlarin sekline kadar yaziyo.Kiz kardeşi Nerissa babasi Brian annesi Emily.aslinda kiz uzun degil aksine sinifin en kisa ikinci kizi.(uzun olmasi bi teori cunku onu ucaga almazlardi kucuk oldugu icin)bunlari nereden biliyorum?
    Cunku onun faniyim :) :) :)(0)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Jane'nin fanıyım zjsjs

      Sil
    2. Selly chan? You will play with me.Hmmm?Beucue I want lick my bloody knife

      Sil

Yorum yaparken kaba veya küfürlü bir dil kullanmaktan çekinirseniz sevinirim ^^