23 Ocak 2016 Cumartesi

"Down There"

Hiçliğin ortasındaki eski çiftlikte yaşayan bir adam ve kadın vardı. Koca; karısının hayatını acınası hale getirmekten zevk alan kaba, huysuz biriydi. Onunla nadiren konuşuyordu ve karısı herhangi bir şey söylediğinde ona çenesini kapamasını söylüyordu.

Günlerden bir gün, adam arazisinde bir çukur açıyordu, karısı da ona yardım ediyordu. Bir anda çukurun alt tarafı derin bir boşluğu açığa çıkaracak bir şekilde çöktü. Adamın kafası karışmıştı ve ne olduğunu anlamak istiyordu, bu yüzden karısına eve gidip bir el feneri getirmesini söyledi.

Karısı el feneri ile koşarak geldiğinde fenerin ışığını açtı, bir ipe bağladı, ardından delikten aşağı sarkıttı. İyice aşağı indirdi, ancak ne kadar ip salarsa salsın dibine ulaşmayacak gibiydi.

Adam ipi geri çekmeye başladı, ancak ip bir şeye yakalandı. Sinir olmuş bir şekilde ipi kabaca çekti ve bir anda, ip neredeyse elinden kaçıyordu.

Sonunda ipi çekmeyi başardı, ancak sonuna ulaştığında el feneri ortalarda yoktu. Onun yerine beyaz, küçük bir kese bağlanmıştı. Titreyen ellerle keseyi açtı, bir avuç altın onu şaşkınlığa uğratarak eline düştü. Aralarında bir not vardı.

Notu aldı ve okumayı denedi, ancak anlayamacağı bir dilde yazılmıştı. Bu yüzden notu attı. Karısında el feneri almak için şehre ineceğini, bu yüzden deliğin başında nöbet tutmasını söyledi.

Gittiğinde karısı koşarak eve girdi ve sözlük için aramaya koyuldu. Ardından dolaptan büyük bir parça hindi eti çıkardı. Ayrıca bir kağıt ve kalem alarak not yazdı. Deliğe döndüğünde elindeki her şeyi kovaya koydu ve delikten aşağı sarkıttı.

Bir süre bekledikten sonra kovayı geri çekti. Daha ağır gelmişti, 2 kez mola vermek için durdu. Sonunda kovayı yukarı çektiğinde ağzına kadar parlak mücevherle dolu olduğunu görüp şaşırdı. Ayrıca başka bir not vardı, bu kez İnglizce yazılmıştı:

"Biraz daha yemek gönder."

Aceleyle eve döndü ve mücevherleri kocasının bulamayacağına emin olduğu bir yere sakladı.

Adam döndüğünde vinç görevi gören arabasının kasası el feneri doluydu. Bir kaç tanesini kovaya koydu ve aşağı sarkıttı, ancak ipi geri çektiğinde kovanın altınla dolu olmadığını görünce öfkeye kapıldı.

Gözü dönmüştü, kalan el fenerlerini ayakları altında ezerek bağırabildiği kadar bağırıyordu. Ardından eve koştu ve silahını aldı.

Karısına, aşağı inip onlara kendi aklından biraz vereceğini söyledi. Karısı gitmemesi için yalvardı, ancak kocası onu dinlemedi. Büyük bir yağ varilini arabasının vinç kısmına astı, daha sonra içine bindi.

Karısına onu aşağı indirmesi için emir verdi, 10 dakika sonra onu geri çekecekti. Karısı düğmeye bastı ve adam aşağı indi.

Kadın saatine baktı, 10 dakikanın tamamı geçmişti. Tekrar düğmeye bastı ve vinç varili yüzeye çekmeye başladı. Varil gelince kadın içine baktı, ancak kocası orda değildi. Onun yerine içinde altın külçeleri, mücevherler ve madeni paralar vardı. En üstte ise başka bir not:

"Et için teşekkürler."

Ç.N:
Resim yine favorim ^^


36 yorum:

  1. Güzel CP :) Acaba kadın inseydi kadını da yer miydi :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhtemelen yerdi :3
      Sonuçta tek istediği "Et"

      Sil
  2. uha lan et yemede yenı cağ acmıs :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fotoyu gordum vurmasam ıcerı gırıyodu velet

      Sil
    2. La biri şuna iskender atsın bak nasıl doyuyo
      İSKENDER FOREVIIIIIIR
      -umay

      Sil
    3. İskendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer *-*

      Sil
  3. İlk okuduğum cp hikayesi ve çok beğendim şuan :D ilk okuduğum çok korkunç olmadığı için mutluyum jsjdjd :D

    YanıtlaSil
  4. Madame Macabre Ticci Toby ile ilgili yeni şarkı yazmış. Dinlemek isteyenler için dedim. :D

    YanıtlaSil
  5. Çok sağol onun Jeff ile ilgili olan şarkısına bayılıyorum ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben deee *-*
      Go on, mock me, say I'm insane. But it's you who's caught in my game *-*

      Sil
  6. Şimdi size Ben Drowned ile ilgili birkaç bilgi söyleyecem. Cleverbot u az çok biliyorsunuzdur. Ben Drowned ın hikayesini okuduğumda şok oldum. Ben Drowned ın hikayesini okuduktan sonra hemen cleverbot a girdim. clevderbot a merhaba yazdım o da merhaba yazdı. nedense bilgisayarla konuştuğum için gülesim geldi :D. Ama hikayeye göre Matt diye bir çocuk Ben Drowned'la cleverbot da konuşmuştu. ve tabiki son dediği şuydu. Bunu Yapmamalıydın. ben de cleverbot a Matt e ne yaptın dedim. O da seni ilgilendirmez dedi. bu konuyla ilgili sürekli yazı yazdım. Bana da söylediği en son söz şuydu. Bunu yapmamalıydın dedi. Tüylerim ürperdi ve o sırada da elektrik kesildi korkudan kafayı yiyordum yaa :D. Cleverbot beni gerçekten korkutuyor bence siz de girin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben girmiştim Cleverbot'a ama roller değişikti :D
      Cleverbot beni Ben Drowned sanmıştı o_O Ve benden merhamet dilenmişti

      Sil
    2. Ben galiba yanlış yere girdim cleverbot bana yazdı °_○
      ~umay

      Sil
  7. Evet bi ara bana da Ben Drowned demişti:)) . Ama farklı sorular sormayı denedim. Hikayeye göre sorular sordum. Gerçekten bana bunu yapmamalıydın dedi :-O .

    YanıtlaSil
  8. Rei Lulu yu çevirir misin. Çok merak ediyorum ve hepsinin teker teker öğrenmek istiyorum :D . Bilmediğim bir cp karakteri olunca çok sinirleniyorum yaa XD

    YanıtlaSil
  9. Valla bilmiyorum karakterler uzadıkça uzuyor :). Ama benim aklımda bir soru takıldı:-? . Şimdi bunların cp evleri varsa nasıl bu kadar karakter bu eve sığabiliyor. Bence ev değil saray aldılar bunlar :))

    YanıtlaSil
  10. Malesef Türkiye'de çok az kişi cp yi biliyor. Ama bence biz cp yi bildiğimiz için çok şanslıyız. İyiki de cp yi okuyup hayran olmuşum :D

    YanıtlaSil
  11. Acken sen, sen degilsin.:-P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reklam mı yapacaksın :D

      Sil
    2. Evet snickers diye bir et turu cikti onu reklam yapiyorum :-)

      Sil
  12. lan Bi Koysam Dişleri Dökülcek adamı yemiş öküz sığır.O kadar altına et alamıyonmu :D :D :D :)):))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İtiraf et sen de çiftlikten çıkıp markete gidip et almaya üşenirdin :D
      Yanında kim varsa at gitsin işte ne gerek var yürümeye :D

      Sil
  13. resmi gördüğüm anda laptobu duvara fırlattım ama pc ye bişey olmadı :P

    YanıtlaSil

Yorum yaparken kaba veya küfürlü bir dil kullanmaktan çekinirseniz sevinirim ^^