4 Ağustos 2014 Pazartesi

"The Girl in The Photograph"

Bir gün, Tom isimli bir çocuk sınıfta matematik dersi görüyordu, okulun bitmesine 6 dakika vardı. Ödevini yazarken bir şey dikkatini çekti.

Sırası pencerenin yanındaydı,kafasını o dışarı çevirdi ve çimenlere baktı. Çimenlerdeki şey resme benziyordu. Okul bittiğinde, resmi gördüğü yere başkasının almasını engellemek için çok hızlı bir şekilde koştu.

Resmi aldı ve gülümsedi, resimde hayatı boyunca gördüğü en güzel kız duruyordu. Kızın elbisesi vardı ve altına tayt giymişti,ayakkabıları kırmızıydı. Ve elini barış işareti* şekline sokup poz vermişti.

Resimdeki kız çok güzeldi, onunla buluşmak istedi,bu yüzden bütün okulu gezip herkese kızı daha önce görüp görmediklerini sordu. Ama sorduğu herkes "Hayır." dedi. Hayal kırıklığına uğramıştı.

Eve geldiğinde,kız kardeşine kızı tanıyıp tanımadığını sordu,ama ne yazık ki kız kardeşi de "Hayır." dedi. Çok geç olmuştu, bu yüzden üst kata çıktı, resmi yatağının yanındaki masaya koydu ve uyudu.

Gecenin bir yarısında Tom penceresinden gelen "Tık" sesi yüzünden uyanmıştı. Ses bir tırnağın tıklamasına benziyordu. Korkmuştu. Tıklama sesinden sonra kıkırdama sesi duydu. Pencerenin orda bir gölge gördü, bu yüzden yataktan çıktı,pencereye doğru yürüdü,açtı ve kıkırdama sesini takip etti. Sesin geldiği yere ulaştığı anda ses kesildi.

Ertesi gün komşularına da kızı tanıyıp tanımadıklarını sordu. Herkes "Üzgünüm,hayır." dedi. Annesi eve geldiğinde annesine bile kızı bilip bilmediğini sordu.O da "Hayır." dedi.Tom odasına çıktı,resmi masasına koydu ve uyudu.

Yine bir tıklama sesi yüzünden uyanmıştı. Fotoğrafı eline aldı ve kıkırdama sesini takip etti. Yolun karşısına geçerken, bir araba aniden ona çarptı. Resim elindeyken ölmüştü.

Sürücü arabadan çıktı ve yardım etmeye çalıştı,ama çok geçti. Sonra resmi gördü ve aldı.

Resimde tatlı bir kız 3 parmağını göstererek poz vermişti.


Ç.N:
* Barış işareti,işaret ve orta parmak aynı anda gösterilerek yapılan işarettir.

Sanırım sayfayı bir süreliğine boş bıraktım :3 Yine üşengeçliğim tuttu :D Ama düşünürken ona da çözüm buldum. Bundan sonra uzun hikayeleri bölüm bölüm çevireceğim,çünkü tek seferde çevirirken hem ben yoruluyorum hem de okumaya üşenenler olabiliyor :)) O yüzden kısa kısa bölümler halinde yayınlayacağım.Ve merak etmeyin,hikayeleri en heyecanlı yerinde kesmeye özen göstereceğim *Şeytan gülüşü*  :DD

13 yorum:

  1. Şimdi bunun devamı var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır bunun devamı yok :3 Bu hikayeyi sayfayı boş bıraktığım ve duyurumu yapmam gerektiği için paylaştım :D
      Bölüm bölüm yazacağım zaman alta not düşerim ya da başlığa "...Bölüm 1, Bölüm 2..." falan yazarım :D

      Sil
  2. 2 haftadan beri paylaşım yapmanı bekliyorduk ve yapa yapa bunumu yaptın.tmm hikaye iyisi ama bare bir tane daha paylaşsaydın.Hilmi bunu sevmedi :'(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kusura bakma :3 Başımda sayamayacağım kadar çok sorun var ve o sorunların arasında çeviri yapmak çok zor o_O Yakında daha iyi hikayelerle döneceğim :3

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Nedense o yüz ifadesini hep tatlı bulmuşumdur :3

      Sil
  4. Şu an bende 3. kurbanimin yanındayım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "P-polis?? *Korkmuş bir şekilde çevresine bakar* s-sanırım aramızda bir katil var o_O "

      Sil
  5. Yanındaki savaşa hazır beyzbol sopasını kavrayıp etrafına bakındı ... Ve orada rei yi gördü elinde bıçakla psikopatça bir gülümseme belirdi rei nin suratında ... :) asdfghj aslında rei Jeff di ve üzerindeki yükü bir psikopata atmıştı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel kurgu *-* Uzatıp hikayeye çevirirsen okumaya üşenmem ;)

      Sil
  6. The Girl In The Picture.Photograph Değil

    YanıtlaSil

Yorum yaparken kaba veya küfürlü bir dil kullanmaktan çekinirseniz sevinirim ^^