23 Ağustos 2014 Cumartesi

"Clickity-Clik"

Ev gökgürültüsü ile sallanırken uyandım,elektrikler de aynı anda gitmişti. Köpeğim her zamanki gibi deliye dönmüştü. Anlayacağınız gibi yağmurlu günlerden nefret ediyor. Işıklar söndüğünde odadan odaya koşturuyor, koşarken de tırnakları ahşap parkelerde 'Tık tık' sesleri çıkarıyor. Daha önce karanlıktan bu kadar korkan bir evcil hayvan görmemiştim.

El fenerini bulmak için komodinin çekmecelerini karıştırırken koşmayı bıraktı ve havlamaya başladı. "Sakin ol Max, feneri arıyorum." Karanlıkta bana doğru gelirken tırnaklarından çıkan o 'Tık tık' sesini duydum. Sonunda feneri bulduğumda, rahatlamasını sağlamak için hemen açtım. "Hadi Max, ışığımız var." Yatağımda oturup ışıkla odayı tararken burnunun ucunu kitaplığın arkasında gördüm. "Hadi oğlum,sorun yok." Gözlerindeki donmuş terör ile kafasını kitaplıktan çıkardı, sonra tekrar çekti.

"Her neyse. Ben çok susadım." Ayağa kalktım ve mutfağa doğru yöneldim,sonra olduğum yerde donup kaldım. Önümde yatan şey neredeyse kusmama neden oldu. Yerde yayılmış bir şekilde yatan şey köpeğimdi,bir kan gölü içinde. Kafası kopmuştu.

Kendime gelmeye çalıştığımda,arkamdan gelen ve gittikçe yaklaşan 'Tık tık' seslerini duydum.

Ç.N:
Gençler size korkunç, gerçekten de korkunç bir haberim var...
2 Haftalığına interneti olmayan bir yere gidiyorum o_O 
Ama döndüğümde bunu telafi edeceğime emin olabilirsiniz :3

12 yorum:

  1. Merhaba ben Max, o gün aşırı derecede gökgürültüsü vardı sonra birden baktımki sahibim uyanmış bende sigara içmediğim için baya stresliydim neyse bizim sahip beni deliye dönmüş sandı ayrıca her zaman yağmurlu günlerden nefret ettiğimi sanır ama ne nefreti lan karadeniz köpeğiyim ben severim yağmuru. Neyse sigara yok bağri odadan odaya koşim de zaman geçsin dedim ardında tırnaklar uzun olduğu için yere değdikçe "tık tık" ses çıkartıyor.

    Bir ara baktım bizim sahip korkudan üçbuçuk üçbuçuk el fenerini bulmaya çalışıyo ben de korkcak bişi anlamında havladım 2 kere bu hala bana sakin ol diyor ardından ışığı buldu derin bir nefes aldı sonra baktım yataktan ışığı sağa sola tutuyor neyse aldırmadım odadan çıktım gittim.

    Sonra bizimki susamış heralde koridorda tırsa tırsa mutfağa doğru gidiyor. Sonra baktım bu birden donup kaldı. benim boyumda evde oyuncak köpek var nerdeyse birebir benle aynı kazayla oynarken dişleyince oyuncağın kafası koptu bu onu gerçek sandı birden kustu üstüne.

    sonra buna doğru az yürüdüm o ben değilim manasında ama bu anlamadı tabii bi baktım tüm duaları okumaya başladı.. ben de yeter yeaa deyip pencereden dışarı atladım o fırtınada koştum gittim 1 haftadır eve gitmiyorum sizce sahibimin yanına döneyim mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Imm.... Bence dönme :D Zaman paradoksu yaratıp hikayenin akışını değiştirirsin falan o_O Ya da sahibini öldür, o da ilginç olurdu :D

      Sil
    2. Max adlı okurun yazdığı yazıyı okuyunca dünyaya bakış açım değişti :D

      Sil
    3. Ciddi ciddi öyle bi güldüm ki komşular iyi misin diye geldi :D

      Sil
    4. Neyse güzel bir pasta :D

      Sil
  2. Köpekten ne istemişler? Yazık ya. Bende sanki gerçekmiş gibi üzüldüm :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Creepypasta acımasızdır! O_O
      Anlaşılan köpekleri seviyorsun :3

      Sil
  3. s.a duyduguma göre bu site sonn haracını ödememiş size iki gün müddet yoksa bu eli öpeceksinz http://imgim.com/1102incis3540601.jpg


    hacker_okan@mt2014.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloglarda haraç diye bir şey olduğunu sanmıyorum...

      Sil

Yorum yaparken kaba veya küfürlü bir dil kullanmaktan çekinirseniz sevinirim ^^