23 Şubat 2015 Pazartesi

"Just Darkness"

Evde tek başınasın. Karanlık. Odandasın ve bilgisayara bakıyorsun. Daha sonra uykun geliyor. Yatağına girmek üzere bilgisayarın başından kalkıyorsun. Tam yatağa girecekken susadığını hissediyorsun. Ancak aşağı inmeye korktuğun için direk yatağa giriyorsun.

Uyumaya çalıştıkça susuzluğun artıyor ve uykunu bastırıyor. Sonunda dayanamayıp yataktan çıkıyorsun. Yavaşça odanın kapısını açıyorsun. Karanlığa bakıyor ve derin bir nefes alıyorsun. Merdivenlere ilerleyip ilk basamağa adımını atıyorsun. Hafifçe ürperiyorsun. Biri seni izliyormuş gibi hissediyor ve arkanı dönüyorsun. Sadece karanlık.

 Rahatlayıp ikinci adımını atıyorsun. Tekrar aynı his. Bu sefer umursamamaya çalışıp hızlıca aşağı iniyorsun. Mutfağa doğru ilerliyorsun. Kapıyı yavaşça açıyor ve içeri giriyorsun. İçeri girdiğin anda ayakların ıslanıyor . Yere su döküldüğünü düşünüp umursamıyorsun ancak hafif bir kan kokusu alıyorsun. 

Işığı açmadan hızlıca su içiyorsun. Mutfaktan çıkıp merdivenlere yöneliyorsun. Merdivenleri çıkarken tekrar biri seni izliyormuş gibi hissediyorsun. Ama sadece karanlık. 

Ya da sen öyle sanıyorsun.

ÇN:
Bu Cp'nin yazarı sayfada bulunan " I'm Here in the Dark " Cp'sini de yazmış olan Hanejima Nishi arkadaşımız ^_^

15 yorum:

  1. Yine güzel bir CP, eline sağlık Ecem

    YanıtlaSil
  2. Lezzetli bir Pasta :)

    YanıtlaSil
  3. Karanlıktan korkmam için bir tane daha :D

    YanıtlaSil
  4. Bu benim evde olma ihtimali çok yüksek neden derseniz 3 katlı evde oturuyorum ve benim odam en üstte ve mutfak en altta ben artık odamdan çıkacağımı sanmam (çok uzun bir yorum oldu üzgünüm)😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer yorumun uzun diye sorun ediyorsan sayfadaki tüm yorumları kontrol et :D
      Hem ben uzun yorumları severim *-*

      Sil
  5. Su içmeyi bırak yatmak için lambami kapatırken bile lambayı kapatıp yatağa ışık hızında uçup 4-5 dakika yorganın altında bekleyip ardından sadece yorganın altından burnunu çıkarıp hava alan bi korkak haline geldim cp ler yüzünden ama korku hissini seviyorum çok güzel hissettiriyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korku=Eğlence mantığıyla devam ediyoruz o halde :3

      Sil
  6. Karanlıkta hisset bak gör belkide ölüm seni izliyor koku duyuna sahip çık belki ölüm kokuyor duygularına ve kendine sahip çık çünkü ölmek üzeresin (Ö)

    YanıtlaSil

Yorum yaparken kaba veya küfürlü bir dil kullanmaktan çekinirseniz sevinirim ^^