22 Şubat 2021 Pazartesi

Deeper darkness

Her artık yılda 29 Şubat sabahı saat 3:03'te özel bir an vardır. Cesaretiniz varsa o anda karanlık bir odada başka hiç kimse olmadan bekleyin. Elinizle yüzünüzü kapatırsanız hiçbir şey göremezsiniz. Ama bunu yapmamalısın, çünkü bu anı boşa harcamak olur. Bunun yerine, o aşılmaz karanlığa bakmalısın. 

Ve size ulaşacak. Görünmeyen bir el sizinkini kavrayacak. Kaçmamalı ve sıkılmamalısın, eğer yaparsan onu örten yıpranmış et değişecek ve görünmeyen sahibini kızdıracaktır. Solmuş parmaklar avucunuzun üzerinde hareket ederken ve bilinmez desenleri takip ederken tamamen hareketsiz kalmalısın. Yavaşça kolunuzda gezinirken bir santim kıpırdamayın. Ve en önemlisi yüzünüzü okşarken, görünmez bir şeye dokunurken nefes bile almayın.

Bu durumda hareketsiz kalırsanız, el geri çekilecek ve bir ses konuşacaktır. O kadar yakın ki nefesini yüzünüzde hissedeceksiniz, taşıdığı çürüme kokusunu duyacaksınız. Sizden basit bir bilgi isteyecektir: adınız. Doğru cevap verirseniz karanlık kalkarken havada sadece bir fısıltı bırakarak varlık geri çekilecektir. "halloldu."

O günden itibaren, anlaşılmaz, iyi bir talih sizin gücünüz olacaktır. Hiçbir şeyden yoksun olmayacaksın, her şeye sahip olacaksın. Ama belki bir ya da iki yıl içinde, cildinizin çürümeye başladığını hissedecek ve nefesinizdeki tatlı ölümün kokusunu duyacaksınız...

Ç.N: Güzel bir giriş yapayım diyerek iki tane cp paylaştım, kısa oldu ama umarım beğenirsiniz. Hepinize iyi günler dilerim.

8 yorum:

  1. Eleştirilerinizi ve nasıl daha güzel hale getireceğime dair tavsiyelerinizi bekliyorum. kendinize iyi bakın. Beğendiğiniz fontları, renkleri ya da beğenmediklerinizi yazabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. MERHABA BU YORUMU BULDUYSAN ORADAN HEMEN UZAKLAŞ ÇÜNKÜ ARKANDA...

    YanıtlaSil
  3. Keşke her gün ayrı ayrı hikayeler ve çok aktif bir site olsa ing okuyamıyorum

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten bazen bu pastalar kendini denettirmek istiyor. Ah, bir ara denemek lazım. Gerçi zamanında otobüs ile alakalı olan bir tanesi vardı o da çok iyiydi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herhalde SCP-001 makalesiydi o SCP.Yani kesinlikle gerçek değil ama okuması güzeldi.

      Sil
  5. Hmm iyi bir talih için sapık bir lanete katlanmak mı? Kalsın 5/10

    YanıtlaSil

Yorum yaparken kaba veya küfürlü bir dil kullanmaktan çekinirseniz sevinirim ^^