23 Nisan 2014 Çarşamba

İşkence-Orjinal adı "Persecution"

Johnny mümkün olduğunca hızlı bir şekilde koştu.Önüne çıkan ağaçlar,yola yuvarlanmış taşlar ve yerdeki dallardan içgüdüsel olarak sakındı.Başka bir zaman olsa bu kadar hızlı koşabileceğini ve reflekslerinin bu kadar hızlı olacağını düşünmezdi,ama şimdi Johnny zihninin bu düşüncelerle meşgul olmasına izin vermedi.Şu an kaçmaktan başka bir şey düşünemiyordu.Takipçisinden kaçmaktan.Kurtuluşa koşmaktan.
Güvenli bir uzaklıkta olduğunu düşündüğünde,Johnny durdu ve kendini hızla büyük bir çalılığın arkasına attı.İçinde bulunduğu durumu düşünmesi,sonraki hamlesini planlaması ve bütün bunlar dışında takipçisinin kim olduğunu öğrenmesi gerekiyordu.Onu takip edenin kim olduğunu bilmemek aklını umutsuzlukla dolduruyor,sakin bir şekilde düşünmesini zorlaştırıyordu.Uzakta olabilirdi,tam arkasında veya bir yerde Johnny'yi tuzağa düşürmek için bekliyor bile olabilirdi.Güvende olduğundan emin olmak zorundaydı-en azından o an için-böylece daha doğru bir şekilde karar verebilirdi.
Çalılığın arkasında saklanmış bir şekilde,Johnny yapraklar ve dalların arasında kendini belli etmeden gözetleyebileceği bir boşluk aradı.Daha sonra onu takip eden kişiyi bulmak için umutsuz bir arayışa başladı.
Johnny bakabildiği tüm yönlere bakmaya çalıştı,ama onu takip eden kişiden hiçbir iz yoktu.Ter-sıcaktan ve uzun süre koşmaktan ve sinirlerinin bozuk olmasından kaynaklanan- yüzünden aşağı doğru akmaya başladı.Kalbi her saniye daha hızlı atıyordu,sanki her an göğsünden fırlamaya hazırmış gibi.Orda değildi,takipçi orda değildi.Panik düşüncelerini ele geçirmeye başladı.Saklanmıştı.Johnny'nin bulamayacağı bir yere saklanmıştı.Hamlesini yapmaya hazır bir şekilde.Johnny'yi kedinin fareyle oynarken yaptığı gibi köşeye kıstırmıştı,kurbanının her saniye umudunu biraz daha kaybedişini zevkle izliyordu.Belki şimdi,tam o an,arkasından yavaşça ona yaklaşıyordu,nerdeyse yakalamak üzereyedi.Johnny arkasında birinin olduğuna emin bir şekilde hızlıca döndü.Ama kimse yoktu.
Sessizlik çılgınlığa dönüşüyordu,bu yüzden Johnny tekrar koşmaya karar verdi,mümkün olduğunca hızlı bir şekilde.Ancak tam ayağa kalkarken dalların arasından hareket eden bir şey gördü.İşte ordaydı,takipçisi,şüpheli bir sakinlikle yürüyordu.Buna rağmen,Johnny rahatlamış hissetti ve tekrar mantıklı olarak düşünmeye başladı.Şimdi,sonraki hamlesine karar vermesi gerekiyordu.Takipçi yanından geçerken fark edilmemeyi umarak saklanmalı mıydı? Yoksa takipçisi ondan daha az yorulmuş gibi görünmesine rağmen koşmalı mıydı? Johnny'nin bedeni,sonuç olarak,hala önceki koşu yüzünden yorgundu.Bacakları ağrıyordu ve nefesi hala düzene girmemişti.Yine de,bunların kendisini millerce koşmaktan alıkoymasına izin vermeyecekti.Güvende olana kadar yorgunluğa yenilmeyecekti.Çünkü eğer yakalanırsa...düşüncesini hemen yarıda kesti.Yakalanmak bir seçenek değildi.
Yavaşça ve sakince,yırtıcı hayvan yaklaştı.Johnny'nin saklanma yerini mi bulmuştu? Eğer öyleyse çok iyi rol yapıyordu,çünkü her yöne bakıyordu,sanki hala arıyormuş gibi.Karar verme zamanıydı: Saklan ya da koş.Tam o sırada,Johnny takipçinin başka bir yöne gittiğini fark etti.Bu bir tuzak mıydı? Şu ya da bu şekilde,Johnny bu şansı değerlendirip çalılıklardan çıkmaya karar verdi.Yapacaklarını çoktan planlamıştı:İlk olarak çalılığın korumasından çıkacak ve takipçinin gittiği yönün tersinde bulunan geniş bir ağacın arkasına saklanacaktı.Eğer oraya görülmeden gidebilmeyi başarırsa,o yöne doğru güvenli bir şekilde koşabilirdi.
Johnny derin bir nefes aldı ve takipçinin başka yöne baktığı doğru anı bekledi.O an geldiği anda,çalılığın arkasından fırladı ve mümkün olduğunca sessiz bir şekilde geniş ağaca doğru koştu.Ağacın gövdesine yaslandı ve gergin bir şekilde fark edilip edilmediğini anlamak için kafasını çevirdi.Takipçi hiçbir şey duymamış veya görmemişti ve hala diğer tarafa doğru yürüyordu.Johnny rahatlamayla dolu olan nefesini verdi.Güvende sayılırdı,şu an onu bulmak daha zor olurdu.İlerlemeden önce,saklandığı çalılıklara bir kez daha baktıVe,orda,bir şey gördü.Tam da umutsuz anlarını yaşadığı yerde,bir şey güneş ışığıyla parlıyordu.Daha da dikkatlice baktı ve ne olduğunu anladı.Görünüşe göre,bir ara,orda olduğu o kısa anda,cep telefonu cebinden kayıp çimenlere düşmüştü.Johnny tereddüt etmeden artık telefonunu kaybettiğini kabullendi.Onu almak için riske girmeyi asla göze alamazdı.Ne de olsa sadece bir cep telefonuydu,üstelik eskilerden.
Takipçi şimdi çok uzaklardaydı.Zafer kaçışını yapacağı an gelmişti.

Müzik çalmaya başladığında ilk adımını atmıştı.Johnny o müziği korkuyla tanıdı.Bu müzik cep telefonunun zil sesiydi.Kaderin bu kadar ironik bir şekilde zalim olabileceğine inanamayarak,telefonunun olduğu yere bakmak için döndü.Telefonu ordaydı,ışıkları yanıp sönüyor,titriyor ve ona kaçmasını söyleyen bir alarm gibi en yüksek tonda çalıyordu.Takipçinin onu duyamayacak kadar uzakta olmasını umdu,ama bunun aptalca bir düşünce olduğunu biliyordu.O sessiz ortamda,müzik imkansız bir şekilde sesli geliyordu.Ve,kesinlikle,takipçi duymuştu.Müziğin nerden geldiğini anlamak için arkasını döndü ve ağacın arkasından yarı yarıya çıkmış olan Johnny'yi anında gördü.Ve Johnny,aralarındaki uzaklığa rağmen,takipçisinin yüzündeki şüphe duyan ifadenin yavaşça zafer ve kötülüğün karışımına döndüğünü görebiliyordu.Daha sonra olduğu yerde donup kalmış Johnny'ye doğru koşmaya başladı.
Harcadığı büyük çabayla,Johnny vücudunu hareket etmeye zorladı ve çılgınca koşmaya başladı.Daha önce hiç koşmadığı gibi,içinde bir umut kırıntısı hissetti.Hala takipçisinden hızlıydı.Onu hala altedebilirdi .Ama kasları,bütün bu hareketten yorulmuş bir şekilde,ağlayışlarının reddedilmesine izin vermeyeceklerdi.Bir kramp bacağını hareketsiz hale getirdi,düşmesine neden oldu.Bir an önce kalkması gerektiğini biliyordu,ama yaşadığı kargaşa ve panik-hepsi bacağındaki kramp ve düşmesi yüzünden- izin vermeyecekti.
Bir kaç saniye sonra,bir gölge Johnny'nin üstüne geldi.Yüzünü çevirip bakmasına gerek yoktu.Her şey bitmişti.Takipçi ona ulaşmıştı.Bütün kartlarını iyi oynadığını düşünerek kendini rahatlatmaya çalıştı,kaybetse bile suçlanacak tek şey kötü şansıydı.Tabi ki,ne kadar inansa da, bu takipçinin tam da onun önünde durduğu gerçeğini değiştirmiyordu.Johnny yere dönük bir şekilde durmaya devam etti.Takipçisi yapmak istediği şeyi yaparken bakarak ona zevk vermeye niyeti yoktu.
Takipçinin elini arkasında hissetti.
"Yakaladım seni! Ebe sensin!" diye bağırdı takipçi,ardından Johnny'den kaçmaya başladı.
Johnny yavaşça kalktı,giysilerindeki kiri silkeledi ve ondan kaçan kişiye doğru baktı.Acı neredeyse gitmiş sayılırdı.Şimdi intikam zamanıydı.

[By Daniel Moises]

47 yorum:

  1. Çok iyi çevirmişsin. Cümleler devrik değil. Bence daha fazlasını hakediyorsun. Lütfen daha fazla yaz. Beniim için Eyeless Jack'i de güzelce çevirebilir misin? Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İltifatların için teşekkürler ^_^ Rica etsem çevirmemi istediğin "Eyeless Jack" in bir linkini atabilir misin? Birden fazla değişik hikaye buldum da :3 hangisini istediğini bilemedim.

      Sil
    2. Bende kötü bir çevirisini okudum. Edwin ve Mitch'li idi. Yeni bir eve taşınıyorlar falan (:

      Sil
    3. Hayatımda yaptığım ilk çevirinin beğenilmesine çok seviniyorum var ya :D

      Sil
    4. Çevirmeye devam et (: Bu blog hakettiği değeri görmüyor bence.

      Sil
    5. Devam et (: Bu blog hakettiği değeri almalı. Arkadaşlarıma önereceğim (:

      Sil
    6. Oww ^_^ Teşekkür ederim! Yaz tatiline bir girelim,bol bol çeviri yapacağım.

      Sil
  2. Çok güzel çevirmişsin, teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. finali şaşırttı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorum :D Ben bunu okumadan çevirmiştim ben de şaşırmıştım :3

      Sil
  4. Son yayinladigin pastadan buraya kadar hepsini tek tek ve zevkle okudum emegine saglik

    YanıtlaSil
  5. Nasıl ya?? Bu son pastamı ?? Bittimi ?? Daha fazla yok mu?? Ben şimdi işte ne okuyacağım?? Okullar açılınca stajda ne okuyacağım?? Ya inanırmısınız creepypasta yı biliyodum ama hiç okumadım eya merak etmedim ama 3 gün önce mynetde bi haberde internetin lanetleri diye bi haber okudum ve merakım başlaı sonra bu bloğu buldum ve 3 günde hatta 2.5 gün sadece işte okuyarak hepsini bitirdim. Şuan sizi bulup boğazınızı sıkıp neden ben bu bloğu bulmadan önce tüm ömrüm boyunca yetecek pasta çevirmediniz diye sizi öldüresim var :D ama öldürsem yeni hikayeleri kim çevirecek :D kafamda deli sorular. Bu arada akşımda bir kaç pasta senaryosu var eğer yazarsam iletişime geçip size atabilirmiyim hakkında yorum yapabilirmisiniz?? Eğer beğenirseniz yayınlayada bilirsiniz . Bu arada nick de buldum ama mobilden zorlayamam kendimi pc ye geçince üye olacağım . Dikkatimden de kaçmadı her yprumun altına cevap veriyorsunuz bu çok güzel birşey genelde adminler takmaz veya havalı takılmaya çalışır özellikle bu tür sayfalarda fakat siz sanki admin değilde okuyucuymuş gibi davranıyorsunuz bu da çok hoş bir şey eğer bildirim gibi bir şey gelirde okursanız sevinirim bloggerı tam bilmediğimden bilemiyorum nasıl göreceğinizi size iyi çeviriler ve son olarak paylaşımları sıkşaştırsanız güzel olur :)) -Lucifer M.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorumu yazmak için zaman ayırdığın için teşekkürler ^^
    Ve her yorumun altına cevap atmak siz okuyuculara verdiğim değeri gösteriyor çünkü benim için her biriniz değerlisiniz. Sonuçta üşenmeden yorum atıyorsunuz o_O
    Veee aklındaki fikirleri bana ulaştırmak istiyorsan iletişim formundan gönderebilirsin. Mobilde görünmüyor sanırım ama sayfanın en altına inip "Masaüstü sürümünü görüntüle" seçeneğine tıklarsan sayfanın sağ tarafında bir yerde iletişim formunu görebilirsin. Ve email kısmına sana ulaşabileceğim bir adres yazarsan daha iyi olur. Ama yok ben e mailimin şifresini falan unuttum diyorsan iletişim formunda yazdıklarının altına sana ulaşabileceğim bir adres belirtmen iyi olur. Başka türlü nasıl konuşacağız :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normaldede böyle yorum yapan üye olan biri değilimdir fakat blog gerçekten hoşuma gitti senaryoları canım isterde yazıya dökersem iletişimden paylaşırım ilgi ve alakanız için teşekkürler ^_^

      Sil
    2. Ben teşekkür ederim ^o^

      Sil
  7. hey rei isstersen çevir konusunda yardım edebiirim

    YanıtlaSil
  8. lise 1 e geçiyorum ondan derslere asılmam lazım ve internet biraz arzalı ama kimin değilki :D ve onun haricinde İngilizcem iyidir senin kadar olmasada ^_^ elimden geleni yaparım ama ayrıca kedimde CP yazıyorum he bu arada deepweb ede giremem İletişim; (skype) Hilmi Can ACAR 666

    YanıtlaSil
  9. bu arada reddedmen cevap vermemenden iyidir ^_^

    YanıtlaSil
  10. e maşlmi kulanıyosun ?

    YanıtlaSil
  11. hımmmmmmm e mailime uzun zamandır girmiyom umarım şifremi unutmamışımdır ^_^ ama facebook umu hatırladığımdan eminim :)

    YanıtlaSil
  12. 2016-da bunu okuyan sadece benmiyim?
    8-l

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şey bu akşam 2024 yılına gireceğiz ve ben halen okuyorum… Umarım yalnız değilimdir :’>

      Sil
  13. Bende şimdi okudum çevrilen pastalar çok çabuk bitti şimdi İngilizce orijinalleri okumaya başlıcam ve evet orjinal türkçede arasında i olarak yazılır :P

    YanıtlaSil
  14. En bastan en sona gelmek

    YanıtlaSil
  15. Selam, başka bir pastanın altında bir okuyucuya yazdığım yorumu okudum. İngilizcen ile ilgiliydi. Yöntemin değişikti. *-* Rica edersem bana daha detaylı bilgi verebilir misin? Benim de İngilizcemi geliştirmeye ihtiyacım var hem de çok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. *yazdığın

      Bu arada çeviriler için teşekkürler.

      Sil
    2. Aslında detay diye bir şey yok :D
      Elime (A1, A2, B1,B2... gibi) seviyesi olmayan İngilizce bir kitap aldım, normal roman yani. Sonra da diğer elime sözlüğü alıp okudum ._.
      Bu kadar basit :D
      Hem kelime bilgin gelişiyor, hem de okuya okuya gramer beynine kazınıyor ^^

      Sil
  16. Yanıtlar
    1. Bildiğim kadarıyla Blogum 2014 ile 2016 arasında zaman yolculuğu yapmıyor :D

      Sil
    2. Haklısın :D hayatın sıkıcılığı devam ediyo o zaman

      Sil
  17. Her güzel şeyinde sonu varmış

    YanıtlaSil
  18. Surekli cok klasik bi cp diye okuyodun ama sonu tahmin edilemezdi

    YanıtlaSil
  19. Sonunda blog un ilk cp sini buldum,

    YanıtlaSil
  20. sitedeki tüm cp leri okudum şimdi nasıl zaman geçireceğim lanet olsun

    YanıtlaSil
  21. Baştan sona bütün cpleri okudum sanırım stalk mişın kompleytıd

    YanıtlaSil
  22. yıl 2023 ve tekrardan en baştan en son tüm cp leri okudum...

    YanıtlaSil

Yorum yaparken kaba veya küfürlü bir dil kullanmaktan çekinirseniz sevinirim ^^